mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Θα κλείναν τα μαγαζιά μουνίτσα μου..
ναι προφανως....αλλα και παλι....θα χε πολυ γελιο
Θα κλείναν τα μαγαζιά μουνίτσα μου..
Ναι ρε τυπε γουατεβερ...δεν με κοφτει τι κουμαντο κανει στο μουνι της η αλλη. Ελεος εχασες το νοημα και καθεσαι και μου εξηγας τι κανει ο καθε πελατης για να γαμησει πφφφο μπατίρης κάβλα, θα σκεφτεί πώς να μαζέψει λεφτά να κλείσει μία ώρα, θα κάνει ένα 3μηνο οικονομίες να μαζέψει το 150αρι...ο ματσό θα κλείσει 2ωρο αναγνωριστικής και στο καπάκι, αν εγκρίνει, πολύωρα..
δε θα χε πολυ γελιο αυτο?
να μπει ειδικη ενοτητα για τις επαγγελματιες να κανουν κριτικη ανωνυμα....χαχααχαχαχα
Ναι ρε τυπε γουατεβερ...δεν με κοφτει τι κουμαντο κανει στο μουνι της η αλλη. Ελεος εχασες το νοημα και καθεσαι και μου εξηγας τι κανει ο καθε πελατης για να γαμησει πφφφ
και μην με ξαναπεις καβλα. Ξενερωνω απο τον οποιδηποτε
προς το παρον κανει η Νταρια επωνυμα
α προπο, μαρεσει που βγαζει και μπισνες στατιστικα. μονο το 30% της πελατειας ειναι λεει απο το σαιτ, το υπολοιπο 70 ειναι εκτος οποτε στα πελεγκρινι της οι εδω. Αυτο τωρα πως γινεται, συμπληρωνουν φορμα ερωτηματολογιο στο σαλονι με νικνειμ και "πως μαθατε για το χωρο μας?"
προς το παρον κανει η Νταρια επωνυμα
α προπο, μαρεσει που βγαζει και μπισνες στατιστικα. μονο το 30% της πελατειας ειναι λεει απο το σαιτ, το υπολοιπο 70 ειναι εκτος οποτε στα πελεγκρινι της οι εδω. Αυτο τωρα πως γινεται, συμπληρωνουν φορμα ερωτηματολογιο στο σαλονι με νικνειμ και "πως μαθατε για το χωρο μας?"
Αη γιάννης ist weg, Μαριάννα ist weg, κανείς δεν μου λύνει τις απορίες
δε θυμαμαι ποτε να ειχα παιδι!οοουυυ πάλι θα ψάχνει τον πατέρα του παιδιού της η μαριάννα
εντιτ: το σάιτ γιατί το γράφεις sait? :S
ρε saint σου στελνω πμ,και δεν απαντας τι να σε πω ρε παιδι!
δε θυμαμαι ποτε να ειχα παιδι!
δε θυμαμαι ποτε να ειχα παιδι!
αμα παψεις να μας κανεις τον πολυγλωσσο ισως βρεθεί και κανένας να σου απαντήσει. Καλού κακού όμως έχε μαζί σου και καμιά τάπα
οοουυυ πάλι θα ψάχνει τον πατέρα του παιδιού της η μαριάννα
εντιτ: το σάιτ γιατί το γράφεις sait? :S
εκτορα,σταματα τις κακιες μου θυμιζεις αυτο τον εκτορα που παιζει στο εφιαλτης στη κουζινα στον αλφα!ουτε γκομενο