σήμερα αγάπη δεν υπάρχει ματσό που τα έκανε μόνος του.
πάρτο αλλιώς αγάπη
τότε κάβλα μου, μην τους λες ματσό..αλλά ετοιματζήδες...
σήμερα αγάπη δεν υπάρχει ματσό που τα έκανε μόνος του.
πάρτο αλλιώς αγάπη
Ασε συ τρελο μωρο.....
Εσυ μην μιλας
Υγ. Σιγα μην παρακολουθαμε τον μπουλη ποτε φευγει και ποτε ερχεται
λες και δεν εχουμε καλυτερα πραγματα να κανουμε......
Αυτη ειναι δικη σου δουλεια μονο που σε καιει τα μαλλα......
για να μη λετε βλακειες,ο ματσο πουτανιαρης καθε μερα θα ναι σε στουντιο μεχρι να βαρεθει και να παντρευτει η να μη του σηκωνεται...
ουτε κοτερα ουτε τιποτα...τα Σ/Κ ειναι για καγκουριες τυπου σκι η καμμια πιστα στα μεγαρα να γουσταρουμε...
τότε κάβλα μου, μην τους λες ματσό..αλλά ετοιματζήδες...
εισαι ματσο και γνωριζεις? Πολυ σιγουροι μου φαινεστε ολοι για τον βιον πο διαγουν οι ματσο ... υπαρχουν πολλων ειδων ματσο...
Μας δουλευεις ρε Γουλφι η εφαγες καταλαθος καμια καμτσικια που προοριζες για τη Ριτα? Ειτε ετοιμα , ειτε δουλεμενα ΜΑΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. Ολοι να μου κανετε θεωριες εδω μεσα πφφ
για να μη λετε βλακειες,ο ματσο πουτανιαρης καθε μερα θα ναι σε στουντιο μεχρι να βαρεθει και να παντρευτει η να μη του σηκωνεται...
ουτε κοτερα ουτε τιποτα...τα Σ/Κ ειναι για καγκουριες τυπου σκι η καμμια πιστα στα μεγαρα να γουσταρουμε...
Μας δουλευεις ρε Γουλφι η εφαγες καταλαθος καμια καμτσικια που προοριζες για τη Ριτα? Ειτε ετοιμα , ειτε δουλεμενα ΜΑΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. Ολοι να μου κανετε θεωριες εδω μεσα πφφ
τωρα ανοιξες μεγαλο θεμα...δεν υπάρχει πουτανιάρης ματσό που τρέχει στα στούντιο.
ο ματσό βρίσκει αλλού πουτάνες για γάμο. Πριβέ.
βλ Λίλη, Αλιμόνου, Μαστροκώστα, Κάρτσωνα, Μπαλατσινού κλπ.
ξεκολλάτε.
αυτό που θεωρείτε ματσό είναι στο σωστό σύστημα αναφοράς χαρτζιλίκι.
μου φαίνεται ότι εσύ μάζεψες πολλές τώρα τελευταία και δεν λες να βάλεις γλώσσα μέσα....
σκάσε..δεν χρειάζεται να σχολιάζεις τα πάντα...
και επειδή δεν θα βγάλεις τον σκασμό..ξαναλέω..είναι δύο κατηγορίες ματσό...αυτός που τα'κανε μόνος του κι αυτός που τα βρήκε έτοιμα...τεράστια διαφορά...ο ένας τα πονάει γιατί έχυσε αίμα για να τα βγάλει κι ο άλλος τα κληρονόμησε...so simple...αν εσένα η κούτρα σου δεν μπορεί να το κατανοήσει πάρε ρεπό από το μπου μέχρι να νιώσεις...next pleaz
γιατί αγάπη ο ματσό ΔΕΝ ΠΑΕΙ. ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.τωρα ανοιξες μεγαλο θεμα...
δεν κανουν ολοι τα ιδια θελω να πιστευω...γιατι δηλαδη να πας σε βιζιτες του 1000ρικου που λεει ο λογος και να μην εισαι στις μασαζερι πχ...
μου φαίνεται ότι εσύ μάζεψες πολλές τώρα τελευταία και δεν λες να βάλεις γλώσσα μέσα....
σκάσε..δεν χρειάζεται να σχολιάζεις τα πάντα...
και επειδή δεν θα βγάλεις τον σκασμό..ξαναλέω..είναι δύο κατηγορίες ματσό...αυτός που τα'κανε μόνος του κι αυτός που τα βρήκε έτοιμα...τεράστια διαφορά ανάμεσά τους...ο ένας τα πονάει γιατί έχυσε αίμα για να τα βγάλει κι ο άλλος τα κληρονόμησε...so simple...αν εσένα η κούτρα σου δεν μπορεί να το κατανοήσει πάρε ρεπό από το μπου μέχρι να νιώσεις...next pleaz
δεν υπάρχει πουτανιάρης ματσό που τρέχει στα στούντιο.
τωρα ανοιξες μεγαλο θεμα...
δεν κανουν ολοι τα ιδια θελω να πιστευω...γιατι δηλαδη να πας σε βιζιτες του 1000ρικου που λεει ο λογος και να μην εισαι στις μασαζερι πχ...
γαματα.δηλαδή αυτός που τα πονάει θα τα σκάει στις σιτιτουρ ενώ αυτός που δεν τα πονάει θα τα σκάει στις μοντέλες στα κότερα...
δε λέω, η λογική κάνει τεράστια άλματα και σήμερις
σου είπα.οχι?
απλα μπορει να πηγαινει ΚΑΙ σε στουντιο.
εμένα ένας φίλος μου έχει κότερο και έχουμε πάει και βόλτα
δηλαδή αυτός που τα πονάει θα τα σκάει στις σιτιτουρ ενώ αυτός που δεν τα πονάει θα τα σκάει στις μοντέλες στα κότερα...
δε λέω, η λογική κάνει τεράστια άλματα και σήμερις
σου είπα.
κάνεις λάθος σύστημα αναφοράς.
ο ματσό δεν είναι αυτός που βγάζει 10 χιλιάρια το μήνα......
αλλά ας μην το πάμε παραπέρα.
σου είπα.
κάνεις λάθος σύστημα αναφοράς.
ο ματσό δεν είναι αυτός που βγάζει 10 χιλιάρια το μήνα......
αλλά ας μην το πάμε παραπέρα.