Επισκέπτης
Τι παίζει εδώ?
Τιτανομαχία??
Τιτανομαχία??
Α ναι ?Το εσβησα γιατι τα παπαγαλακια του διαδικτυου(Αχαχουχας=Αγγελικουλα) μου ειχαν σφυριξει στο παρελθον... οτι ο Αβραμης=Μarios51 με τους χιλιους και εναν κλωνους, ειναι πιτσιρικας.... και δεν λεει να του παραθετω!!!Ας γραφει οτι θελει, για το νικ μου!!!Για την ηλικια του, καλη η μαλακια του!
Ηλιθιος vrs πανηλιθιου.Τι παίζει εδώ?
Τιτανομαχία??
Αντε να σου το πω για τελευταια φορα μπας και το χωνεψει το ξεροκεφαλο σου !!!!!!
Καλο παιδι και πιτσιρικας στην ηλικια.... μου ειχες γραψει σε μηνυμα στο φατσοβιβλιο!!!Ολα τα μηνυματα σου τα εχω....και τα αλλα εχω(ξερεις εσυ ποια αλλα... μηνυματα σου εχω)!!!Ο πιτσιρικας ασχοληθηκε με το νικ ,αν πας δυο σελιδες πισω το εδω θρεντ....εγω δεν του απαντησα....απλα τον προσδιορισα να τον μαθουν στο διαδικτυο οσοι δεν τον ξερουν.....Ειναι παιδι ηλικιας 22 χρονων...οπως μου ειχες γραψει...οταν σε ρωτησα ποιος ειναι ο Αβραμης με τους πολλους κλωνους!!!Αυτα αγαπητε...καλη συνεχεια!!!Η ομαδα σου κερδιζει 2-0 την ΑΕΚ στο 74'!Α ναι ?
Ωρε τι μας λες ?......
Την δικη σου μαλακια την εχεις μετρησει ?
Αν δεν σεβεσαι εσυ ο ιδιος την θεση σου την ηλικια σου και τον βαθμο σου μην περιμενεις κανεναν σεβασμο απο κανεναν......
Σου ειπα απλα να μην πειραξεις η κοροιδεψεις τον αβραμακο γιατι ειναι καλο παιδι.....
Τι να σου πω ρε "φιλε" ?
Κανε οτι νομιζεις ......
Μου εδωσες ομως γερο μαθημα .... Οφειλω να στο αναγνωρισω αυτο !!!!!!
Αντε και γαμησου μαλακα που θα με πεις ηλιθιο η πανηλιθιοΗλιθιος vrs πανηλιθιου.
Ρε ειναι παιδι σου, στην ηλικια....μην κανεις τα μυαλα του!Αντε και γαμησου μαλακα που θα με πεις ηλιθιο η πανηλιθιο
Με εκβιαζεις δηλαδη κιολας ?Καλο παιδι και πιτσιρικας στην ηλικια.... μου ειχες γραψει σε μηνυμα στο φατσοβιβλιο!!!Ολα τα μηνυματα σου τα εχω....και τα αλλα εχω(ξερεις εσυ ποια αλλα... μηνυματα σου εχω)!!!Ο πιτσιρικας ασχοληθηκε με το νικ ,αν πας δυο σελιδες πισω το εδω θρεντ....εγω δεν του απαντησα....απλα τον προσδιορισα να τον μαθουν στο διαδικτυο οσοι δεν τον ξερουν.....Ειναι παιδι ηλικιας 22 χρονων...οπως μου ειχες γραψει...οταν σε ρωτησα ποιος ειναι ο Αβραμης με τους πολλους κλωνους!!!
Αντε και γαμησου μαλακα που θα με πεις ηλιθιο η πανηλιθιο
Η μαλακια που σας δερνει ισως ?Ποιο σε χαλάει περισσότερο??
Κλαιω, κλαιω.Αντε και γαμησου μαλακα που θα με πεις ηλιθιο η πανηλιθιο
Η μαλακια που σας δερνει ισως ?
αμφιβολίες
Χαλαρωσε Δημητρακη! Ουτε σε εκβιαζω(δεν εχω λογους να το κανω)....ουτε θα σε απομακρυνω απο το διαδικτυο...καθοτι ειναι η μοναδικη σου διεξοδος!!!Οτι μηνυμτα σου εχω στειλε στα @@ μου, αν τα βγαλεις δημοσια!!!....Εις γνωση μου, οτι μπορει να το εκανες στο μελλον καθοτι σε ειχα στην σεντρα να σε διαγραψω απο το φατσοβιβλιο, σου τα ειχα γραψει!!!....Την καλησπερα μου Αγγελικουλα!Με εκβιαζεις δηλαδη κιολας ?
Εισαι σιχαμενος τυπε !!!!!!!!
Εχω κι εγω τα μυνηματα σου να ξερεις γιατι το ψυλλιαστηκα τι εισαι .....
Απλα δεν ηθελα να το πιστεψω
Αντε και γαμησου μαλακα που θα με πεις ηλιθιο η πανηλιθιο
Ρε μαν τι λενε για μενα;αμφιβολίες
Δεν καταλαβες...... σε εξωθησα στην διαγραφη μου επειδη ειδα οτι εγραφες πραγματα που δεν ηθελα στον τοιχο μουΧαλαρωσε Δημητρακη! Ουτε σε εκβιαζω(δεν εχω λογους να το κανω)....ουτε θα σε απομακρυνω απο το διαδικτυο...καθοτι ειναι η μοναδικη σου διεξοδος!!!Οτι μηνυμτα σου εχω στειλε στα @@ μου, αν τα βγαλεις δημοσια!!!....Εις γνωση μου, οτι μπορει να το εκανες στο μελλον καθοτι σε ειχα στην σεντρα να σε διαγραψω απο το φατσοβιβλιο, σου τα ειχα γραψει!!!....Την καλησπερα μου Αγγελικουλα!