Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το εσβησα γιατι τα παπαγαλακια του διαδικτυου(Αχαχουχας=Αγγελικουλα) μου ειχαν σφυριξει στο παρελθον... οτι ο Αβραμης=Μarios51 με τους χιλιους και εναν κλωνους, ειναι πιτσιρικας.... και δεν λεει να του παραθετω!!!Ας γραφει οτι θελει, για το νικ μου!!!Για την ηλικια του, καλη η μαλακια του!
Α ναι ?

Ωρε τι μας λες ?......

Την δικη σου μαλακια την εχεις μετρησει ?

Αν δεν σεβεσαι εσυ ο ιδιος την θεση σου την ηλικια σου και τον βαθμο σου μην περιμενεις κανεναν σεβασμο απο κανεναν......

Σου ειπα απλα να μην πειραξεις η κοροιδεψεις τον αβραμακο γιατι ειναι καλο παιδι.....

Τι να σου πω ρε "φιλε" ?

Κανε οτι νομιζεις ......

Μου εδωσες ομως γερο μαθημα .... Οφειλω να στο αναγνωρισω αυτο !!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αντε να σου το πω για τελευταια φορα μπας και το χωνεψει το ξεροκεφαλο σου !!!!!!

Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ δεν ειναι κλωνος μου και δεν γραφω πια εκει γιατι σιχαθηκα

ΓΚΕΓΚΕ ?
ΚΑΠΙΤΟ ?
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?

Να το ξαναπω παλι αλλη μια φορα μηπως δεν το επιασες ?

Αντε παλι μια φορα......

Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ δεν ειναι κλωνος μου και δεν γραφω πια εκει γιατι σιχαθηκα !!!!!!!!!!!!

Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ δεν ειναι κλωνος μου και δεν γραφω πια εκει γιατι σιχαθηκα !!!!!!!!!!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Α ναι ?

Ωρε τι μας λες ?......

Την δικη σου μαλακια την εχεις μετρησει ?

Αν δεν σεβεσαι εσυ ο ιδιος την θεση σου την ηλικια σου και τον βαθμο σου μην περιμενεις κανεναν σεβασμο απο κανεναν......

Σου ειπα απλα να μην πειραξεις η κοροιδεψεις τον αβραμακο γιατι ειναι καλο παιδι.....

Τι να σου πω ρε "φιλε" ?

Κανε οτι νομιζεις ......

Μου εδωσες ομως γερο μαθημα .... Οφειλω να στο αναγνωρισω αυτο !!!!!!
Καλο παιδι και πιτσιρικας στην ηλικια.... μου ειχες γραψει σε μηνυμα στο φατσοβιβλιο!!!Ολα τα μηνυματα σου τα εχω....και τα αλλα εχω(ξερεις εσυ ποια αλλα... μηνυματα σου εχω)!!!Ο πιτσιρικας ασχοληθηκε με το νικ ,αν πας δυο σελιδες πισω το εδω θρεντ....εγω δεν του απαντησα....απλα τον προσδιορισα να τον μαθουν στο διαδικτυο οσοι δεν τον ξερουν.....Ειναι παιδι ηλικιας 22 χρονων...οπως μου ειχες γραψει...οταν σε ρωτησα ποιος ειναι ο Αβραμης με τους πολλους κλωνους!!!Αυτα αγαπητε...καλη συνεχεια!!!Η ομαδα σου κερδιζει 2-0 την ΑΕΚ στο 74'!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλο παιδι και πιτσιρικας στην ηλικια.... μου ειχες γραψει σε μηνυμα στο φατσοβιβλιο!!!Ολα τα μηνυματα σου τα εχω....και τα αλλα εχω(ξερεις εσυ ποια αλλα... μηνυματα σου εχω)!!!Ο πιτσιρικας ασχοληθηκε με το νικ ,αν πας δυο σελιδες πισω το εδω θρεντ....εγω δεν του απαντησα....απλα τον προσδιορισα να τον μαθουν στο διαδικτυο οσοι δεν τον ξερουν.....Ειναι παιδι ηλικιας 22 χρονων...οπως μου ειχες γραψει...οταν σε ρωτησα ποιος ειναι ο Αβραμης με τους πολλους κλωνους!!!
Με εκβιαζεις δηλαδη κιολας ?

Εισαι σιχαμενος τυπε !!!!!!!!

Εχω κι εγω τα μυνηματα σου να ξερεις γιατι το ψυλλιαστηκα τι εισαι .....
Απλα δεν ηθελα να το πιστεψω

Ετσι απο περιεργια μιας και πεταξες την σποντα.....

Τι εχω πει δηλαδη ? για πες τα ολα ......

Ξερεις εσυ .... μπορει να κερδισεις την συμπαθεια ολων εδω παλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει η συμπαθεια τους να ξερεις ουτε θα τους γνωρισω ουτε τιποτα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Με εκβιαζεις δηλαδη κιολας ?

Εισαι σιχαμενος τυπε !!!!!!!!

Εχω κι εγω τα μυνηματα σου να ξερεις γιατι το ψυλλιαστηκα τι εισαι .....
Απλα δεν ηθελα να το πιστεψω
Χαλαρωσε Δημητρακη! Ουτε σε εκβιαζω(δεν εχω λογους να το κανω)....ουτε θα σε απομακρυνω απο το διαδικτυο...καθοτι ειναι η μοναδικη σου διεξοδος!!!Οτι μηνυμτα σου εχω στειλε στα @@ μου, αν τα βγαλεις δημοσια!!!....Εις γνωση μου, οτι μπορει να το εκανες στο μελλον καθοτι σε ειχα στην σεντρα να σε διαγραψω απο το φατσοβιβλιο, σου τα ειχα γραψει!!!....Την καλησπερα μου Αγγελικουλα! :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Χαλαρωσε Δημητρακη! Ουτε σε εκβιαζω(δεν εχω λογους να το κανω)....ουτε θα σε απομακρυνω απο το διαδικτυο...καθοτι ειναι η μοναδικη σου διεξοδος!!!Οτι μηνυμτα σου εχω στειλε στα @@ μου, αν τα βγαλεις δημοσια!!!....Εις γνωση μου, οτι μπορει να το εκανες στο μελλον καθοτι σε ειχα στην σεντρα να σε διαγραψω απο το φατσοβιβλιο, σου τα ειχα γραψει!!!....Την καλησπερα μου Αγγελικουλα! :)
Δεν καταλαβες...... σε εξωθησα στην διαγραφη μου επειδη ειδα οτι εγραφες πραγματα που δεν ηθελα στον τοιχο μου

Βλέπεις δεν ηθελα να σε διαγραψω γιατι σεβαστηκα την ηλικια σου και τον καφε που ηπια μαζι σου

Θα σε παρακαλεσω κλεινοντας το ποστ να μην ξανασχοληθεις μαζι μου ουτε να με παραθεσεις ξανα

Και κανε οτι νομιζεις και γουσταρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom