Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Κλωνος του ΑΜΕΑ εισαι;;;...Ειτε αλλος ΑΜΕΑ;;;ηρθα ομως
και μαλακας εισαι εσυ οχι εγω
Κλωνος του ΑΜΕΑ εισαι;;;...Ειτε αλλος ΑΜΕΑ;;;ηρθα ομως
και μαλακας εισαι εσυ οχι εγω
Εσυ εισαι ο Αλβανος;;;Ο "ετσι" της Αλβανιδας ντουλαπας του Φ104;;;εσυ δεν εισαι που βριζεις ολο το σαιτ στους διπλα ?τι δουλεια εχεις εδω?
Αποκλειεις το ενδεχομενο να ειναι η πραγματικη αγγελικουλα;
καλα δεν βαζω κ το χερι μου στην φωτια..απλα απο τα γραφομενα της μου φαινεται κλωνος...Αποκλειεις το ενδεχομενο να ειναι η πραγματικη αγγελικουλα;
καλα δεν βαζω κ το χερι μου στην φωτια..απλα απο τα γραφομενα της μου φαινεται κλωνος...
αν ειναι πραγματικη,ειναι πολυ διπροσωπη απεναντι στον Μητσο...τον χλευαζει κιολας
Μην τον πληγωνεις......αστον να παιξει λιγο....δεν τον βλεπεις;;;...24 ωρες, το εικοσιτετραωρο στο διαδικτυο ειναι!Ωραία λογική, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μπει εδώ μέσα ας γράψουμε για το πρόβλημα του κι ας τον εκθέσουμε, γελώντας ταυτόχρονα όταν αναφέρουμε ότι δεν έχει λεφτά κι ότι κάνουμε παραπάνω χορούς σε στριπ απ' αυτόν. Πάνω απ' όλα όμως είναι φίλος μας κι ενδιαφερόμαστε γι' αυτόν!
Είτε είναι αλήθεια είτε όχι, το ίδιο γελοίο ανθρωπάκι παραμένεις
Ωραία η φωτο που σου είχαν ανεβάσει μωρή παχύσαρκη κουράδα.Εσυ εισαι ο Αλβανος..... της Αλβανιδας ντουλαπας του Φ104;;;
δε ξερω...δεν θελει να μιλαει για την Αγγελικουλα...μπορει να ειναι μια σχεση αγαπης-μισους.και ο αχαχούχας δεν θα το καταλάβαινε ώστε να την πάρει μετά αυτός στο ψηλό και να δοξάσει το φόρουμ ?
Τελειωσε το νουμερο του ο αχαχουχας και ηρθε το αλλο νουμερο να κλεισει την αυλαια.εσυ δεν εισαι που βριζεις ολο το σαιτ στους διπλα ?τι δουλεια εχεις εδω?
έχει το θράσος να γράφει κιόλας ..... τον δουλεύουν οι δίπλα και θέλει να το παίξει μούρη εδωΤελειωσε το νουμερο του ο αχαχουχας και ηρθε το αλλο νουμερο να κλεισει την αυλαια.
απόλυτε ?
τι δεν πατας;;;....αφου απαντησες πριν εικοσαλεπτο στο θρεντ που σου εχουν ανοιξει.,... με τον κλωνο σου(OGamias Tis Geitonias).ετσι κι αλλιως εκει εγω δεν παταω πλεον
τυπε πεστου να μπει εδω
εμεις ειμαστε καλα παιδια οχι τιποτα αλητες
στ' αρχίδια μαςgeia xara
δεν θα βγεις με καμια φιλη αποψε?
Παλι μεθυσμενος εισαι ρε γιωτα;Εσυ εισαι ενας πιτσιρικας που τον γαμαει ενας αναπηρος, μου εχουνε γραψει σε π.μ.Ειναι αληθεια;;;
πέρασε η επήρεια το έσβησεΠαλι μεθυσμενος εισαι ρε γιωτα;
πέρασε η επήρεια το έσβησε