Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το χα απορια παντα το ποσο χρονων ειναι ο αβραμακος

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Τι θα κανατε για να βοηθεισετε ενα φιλο σας που.....

Δεν εχει αλλες γνωριμιες περα απο εσας
Δεν παει σε επαγγελματιες
Ειναι δουλεια σπιτι σπιτι δουλεια και πολυ μαμακιας
Δεν βγαζει αρκετα χρηματα
Η διασκεδαση του ειναι σοκολατα σινεμα ταβερνα και ετοιματζιδικα γκουντυς κτλ κτλ κτλ και δεν πινει ουτε καπνιζει....
Με το ζορι να του μαθω να πινει ενα ροζο αντικο με πορτοκαλαδα και μια σαγκρια
Εχει μανια με τον ολυμπιακο σε βαθμο αρρωστιας.... μιλαμε ακυρωνει εξοδο για να δει το ματς !!!!!

Του αρεσουν οι εκδρομες αλλα δεν μπορει να παρει αυτοκινητο λογω αφραγκιας και υποχρεωσεων
Σε κλαμπ δεν πηγαινει γιατι θελει να κοιμαται μετα τις 11 (γαμω το κερατο σου μαλακα)
Οπου τυχει να πατε αν δει ζευγαρια τον πιανει το παραπονο.... με απιστευτα ξεσπασματα (μου ηρθε μια φορα να του φερω το τραπεζι στο κεφαλι)
Δεν θελει να δικτυωθει εστω μεσω νετ σαν τελευταια του επιλογη

Ψαχνω τροπο να τον βοηθεισω .....

Ριχτε τα φωτα σας
μια λυση

ΛΟΒΟΤΟΜΗ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
PRECIOUS .... PRECIOUS... PRECIOUS...THREAD 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
υπαρχει τετοιο σαιτ?  :think:
ναι ρε...μαλιστα οι κακες οι γλωσσες λενε οτι ο Μητσος εγραφε κ στο ανταλτ...κ εκει παλι υπηρχε θεμα.... :rolleyes:
παντως ο τσουτσουνας κ ο αλλος ο μποντος του την φυλανε του αχαχουχα...νομιζω κ ο ψυχοπαθης κορονακης που εγραφε κατι φεγγαρια εδω στο σαΐτ κ εκδιωχθηκε μπαναριστος.... ;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ναι ρε...μαλιστα οι κακες οι γλωσσες λενε οτι ο Μητσος εγραφε κ στο ανταλτ...κ εκει παλι υπηρχε θεμα.... :rolleyes:
παντως ο τσουτσουνας κ ο αλλος ο μποντος του την φυλανε του αχαχουχα...νομιζω κ ο ψυχοπαθης κορονακης που εγραφε κατι φεγγαρια εδω στο σαΐτ κ εκδιωχθηκε μπαναριστος.... ;)

το αντάλντ τι είναι πάλι ?
ρε εμενα η πουτάνα σε ποιο δίπλα  σάιτ μου είπε να τη βρω για να μου δώσει όφονο ?  :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν καταλαβες...... σε εξωθησα στην διαγραφη μου επειδη ειδα οτι εγραφες πραγματα που δεν ηθελα στον τοιχο μου

Βλέπεις δεν ηθελα να σε διαγραψω γιατι σεβαστηκα την ηλικια σου και τον καφε που ηπια μαζι σου

Θα σε παρακαλεσω κλεινοντας το ποστ να μην ξανασχοληθεις μαζι μου ουτε να με παραθεσεις ξανα

Και κανε οτι νομιζεις και γουσταρεις
Και εγω σε σεβομαι απο μακρια ομως τωρα(δηλαδη στο διαδικτυο)!Αποδειξη οτι σταματησα να γραφω και να σε υποστηριζω στο ιερο.., καθοτι το εχουν παρατραβηξει δυο-τρια μελη εκει... με την παρτη σου!Αλλα τα Θελει ο κωλος σου!Δεν θα σου ξαναπαραθεσω...αφου το επιθυμεις!Σημερα μπηκα στο εδω θρεντ, γιατι διαβασα στο αλλο(ιερο).... αυτα που εγραψε το νικ "bodos"!!!Ειναι αληθεια;;....Τον φιλο σου τον Βικερ δεν τον σκεφτηκες;;;....Καταστρεφεις τους φιλους σου μεγαλε, που σε υποστηριζουν και αποδειξη;;;Τα γραφομενα στο παραδιπλα απο τον μπομπο!!!.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ φυσικα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο "bODOS" ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ SITE!!!Οποτε τοποθετησου και δωσε τουλαχιστοιν στο εδω θρεντ απαντησεις στους διαδικτυακους σου... εδω φιλους!!! :)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

και δηλαδη εκει γραφουν οι διεγραμμενοι του μπου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom