Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Και εγω σε σεβομαι απο μακρια ομως τωρα(δηλαδη στο διαδικτυο)!Αποδειξη οτι σταματησα να γραφω και να σε υποστηριζω στο ιερο.., καθοτι το εχουν παρατραβηξει δυο-τρια μελη εκει... με την παρτη σου!
ενώ για την δικιά σου πάρτη δεν κάνανε τίποτα που σου ανέβασαν κοτζάμ φωτογραφία  :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
και δηλαδη εκει γραφουν οι διεγραμμενοι του μπου?
δεν ξερω ποιος ειναι ποιος,αλλα ο κορονακης εχει κρατησει το ιδιο νικ κ τις ιδιες αποψεις περι κλειτοριδεκτομής κ αλλα τετοια ωραια.... :S :S :S

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ναι ρε...μαλιστα οι κακες οι γλωσσες λενε οτι ο Μητσος εγραφε κ στο ανταλτ...κ εκει παλι υπηρχε θεμα.... :rolleyes:
παντως ο τσουτσουνας κ ο αλλος ο μποντος του την φυλανε του αχαχουχα...νομιζω κ ο ψυχοπαθης κορονακης που εγραφε κατι φεγγαρια εδω στο σαΐτ κ εκδιωχθηκε μπαναριστος.... ;)
εγραφα κι εκει για λιγο μετα απο προσκληση οπως και στο ιεροδουλες ....
Και τα 3 σαιτ δεν ψαχτηκα να παω ..... μου εγινε προσκληση μεσω πμ να μπω εκει και μπηκα απο περιεργια και μεσω φιλου που δεν γραφει πια εδω

ΡΕΝΤ ΛΑΙΤς εκατσα 3-4 μερες και βαρεθηκα

ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ με πειραξε κατι με καποιονκαι εφοσον ξεκοψε και η παρεα απο μενα ξεκοψα κι εγω απο εκει μεχρι που με θυμηθηκαν μετα απο 3 χρονια για να με βριζουν αναιτια

ΑΝΤΑΛΤ εκει δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με εδιωξαν ουτε με πειραξαν ποτε απλα καπου βαρεθηκα και εφυγα
το μονο που ειχε γινει ηταν μια ειρωνια που απαντησα καθυστερημενα (γιατι δεν εμπαινα συχνα) χωρις να προσεξω την παρεμβαση του αντμιν οπου μου εγινε δικαιολογημενα παρατηρηση και εφυγα εγω απο μονος μου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και εγω σε σεβομαι απο μακρια ομως τωρα(δηλαδη στο διαδικτυο)!Αποδειξη οτι σταματησα να γραφω και να σε υποστηριζω στο ιερο.., καθοτι το εχουν παρατραβηξει δυο-τρια μελη εκει... με την παρτη σου!Αλλα τα Θελει ο κωλος σου!Δεν θα σου ξαναπαραθεσω...αφου το επιθυμεις!Σημερα μπηκα στο εδω θρεντ, γιατι διαβασα στο αλλο(ιερο).... αυτα που εγραψε το νικ "bodos"!!!Ειναι αληθεια;;....Τον φιλο σου τον Βικερ δεν τον σκεφτηκες;;;....Καταστρεφεις τους φιλους σου μεγαλε, που σε υποστηριζουν και αποδειξη;;;Τα γραφομενα στο παραδιπλα απο τον μπομπο!!!.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ φυσικα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο "bODOS" ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ SITE!!!Οποτε τοποθετησου και δωσε τουλαχιστοιν στο εδω θρεντ απαντησεις στους διαδικτυακους σου... εδω φιλους!!! :)
αν και δεν εχω ιδεα τι εχει παιχτει με εσας του δυο  γενικα και το ιεροδουλες

εγω οποτε εχω τσεκαρει το διπλα σαιτ παντα για τον αχαχουχα μιλανε

πως κλανει ο αχαχουχας
πως της τρωει ο αχαχουχας
ποσα λαχεια πουλαει ο αχαχουχας

κλπ εκτος απο πουτανες και αχαχουχα αλλη ασχολια δεν εχουν στο διπλα σαιτ..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Dirty-Clothes
  :S

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
συγχωνευση? :P :P

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αν και δεν εχω ιδεα τι εχει παιχτει με εσας του δυο  γενικα και το ιεροδουλες

εγω οποτε εχω τσεκαρει το διπλα σαιτ παντα για τον αχαχουχα μιλανε

πως κλανει ο αχαχουχας
πως της τρωει ο αχαχουχας
ποσα λαχεια πουλαει ο αχαχουχας

κλπ εκτος απο πουτανες και αχαχουχα αλλη ασχολια δεν εχουν στο διπλα σαιτ..
αχαχουχιαση εχουν παθει λεμε και δεν ξερω γιατι .......

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ντροπη!
Χαθηκε ενα επικο theard.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν θελω να φανω κακουλης αλλα εχω βαρεθει την κοντρα αχαχουχα-παιχουτρα  :P

καλα κανανε τα σωματα εξουσιας  :2on1:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εγραφα κι εκει για λιγο μετα απο προσκληση οπως και στο ιεροδουλες ....
Και τα 3 σαιτ δεν ψαχτηκα να παω ..... μου εγινε προσκληση μεσω πμ να μπω εκει και μπηκα απο περιεργια και μεσω φιλου που δεν γραφει πια εδω

ΡΕΝΤ ΛΑΙΤς εκατσα 3-4 μερες και βαρεθηκα

ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ με πειραξε κατι με καποιονκαι εφοσον ξεκοψε και η παρεα απο μενα ξεκοψα κι εγω απο εκει μεχρι που με θυμηθηκαν μετα απο 3 χρονια για να με βριζουν αναιτια

ΑΝΤΑΛΤ εκει δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με εδιωξαν ουτε με πειραξαν ποτε απλα καπου βαρεθηκα και εφυγα
το μονο που ειχε γινει ηταν μια ειρωνια που απαντησα καθυστερημενα (γιατι δεν εμπαινα συχνα) χωρις να προσεξω την παρεμβαση του αντμιν οπου μου εγινε δικαιολογημενα παρατηρηση και εφυγα εγω απο μονος μου

που τα βρήκες όλα αυτά τα σάιτ ρε τύπε ?
εγώ μόνο στο greekfoot γράφτηκα μπας και κάνω καμιά ανωμαλία με την ηλέκτρα....  :2funny: :2funny: :2funny: (από sirina)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
κοτοσταμουλη θα σε λιωσουμε.....ωρες μετρας  :fuck1:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και εγω σε σεβομαι απο μακρια ομως τωρα(δηλαδη στο διαδικτυο)!Αποδειξη οτι σταματησα να γραφω και να σε υποστηριζω στο ιερο.., καθοτι το εχουν παρατραβηξει δυο-τρια μελη εκει... με την παρτη σου!Αλλα τα Θελει ο κωλος σου!Δεν θα σου ξαναπαραθεσω...αφου το επιθυμεις!Σημερα μπηκα στο εδω θρεντ, γιατι διαβασα στο αλλο(ιερο).... αυτα που εγραψε το νικ "bodos"!!!Ειναι αληθεια;;....Τον φιλο σου τον Βικερ δεν τον σκεφτηκες;;;....Καταστρεφεις τους φιλους σου μεγαλε, που σε υποστηριζουν και αποδειξη;;;Τα γραφομενα στο παραδιπλα απο τον μπομπο!!!.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ φυσικα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο "bODOS" ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ SITE!!!Οποτε τοποθετησου και δωσε τουλαχιστοιν στο εδω θρεντ απαντησεις στους διαδικτυακους σου... εδω φιλους!!! :)
Με τον Μπαικερ δεν ξερω τι παιχτηκε και δεν πιστευω να εγινε οτι γραφουν εκει.
Ασε που δεν ασχολουμαι με οτι γραφουν τα μαλακιστηρια εκει

Απλα πιστευω οτι εκαναν πλακα για την θεαση !!!!!!!

Εξαλλου του ειπα να μην ανακατευτει με κανεναν για την παρτη μου και να μην ασχοληθει καθολου

Εκει δεν προκειται να ξαναγραψω καθως τα ατομα δεν μου κανουν κλικ
Ειναι και πολυ χοντρα τα οσα εγραψαν για μενα .... αρα δεν υπαρχει λογος να γραψω οτιδηποτε εκει πλεον...

Καλα εσυ καθεσαι και πιστευεις οτι γραφουν ?
Ειναι αρρωστα ρε τα ατομα εκει ..... (ειδικα οι 4)

Τι να σου πω ρε ...... σου ειχα πει να κοιταξεις να ξεκοψεις για να σε προστατεψω, αλλα εσυ το συνεχισες ....
Την ειχα καταλαβει την δουλεια εκει .....
Τι καταλαβες τελικα ?

Τεσπα .... κανε οτι καταλαβαινεις προβλημα σου ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom