dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
α οκ...καλες δουλειες να της πεις.φρι καλ γκλερλι είναι η κοπέλα....![]()
α οκ...καλες δουλειες να της πεις.φρι καλ γκλερλι είναι η κοπέλα....![]()
ενώ για την δικιά σου πάρτη δεν κάνανε τίποτα που σου ανέβασαν κοτζάμ φωτογραφίαΚαι εγω σε σεβομαι απο μακρια ομως τωρα(δηλαδη στο διαδικτυο)!Αποδειξη οτι σταματησα να γραφω και να σε υποστηριζω στο ιερο.., καθοτι το εχουν παρατραβηξει δυο-τρια μελη εκει... με την παρτη σου!
δεν ξερω ποιος ειναι ποιος,αλλα ο κορονακης εχει κρατησει το ιδιο νικ κ τις ιδιες αποψεις περι κλειτοριδεκτομής κ αλλα τετοια ωραια.... :S :S :Sκαι δηλαδη εκει γραφουν οι διεγραμμενοι του μπου?
εγραφα κι εκει για λιγο μετα απο προσκληση οπως και στο ιεροδουλες ....ναι ρε...μαλιστα οι κακες οι γλωσσες λενε οτι ο Μητσος εγραφε κ στο ανταλτ...κ εκει παλι υπηρχε θεμα....
παντως ο τσουτσουνας κ ο αλλος ο μποντος του την φυλανε του αχαχουχα...νομιζω κ ο ψυχοπαθης κορονακης που εγραφε κατι φεγγαρια εδω στο σαΐτ κ εκδιωχθηκε μπαναριστος.... ;)
αν και δεν εχω ιδεα τι εχει παιχτει με εσας του δυο γενικα και το ιεροδουλεςΚαι εγω σε σεβομαι απο μακρια ομως τωρα(δηλαδη στο διαδικτυο)!Αποδειξη οτι σταματησα να γραφω και να σε υποστηριζω στο ιερο.., καθοτι το εχουν παρατραβηξει δυο-τρια μελη εκει... με την παρτη σου!Αλλα τα Θελει ο κωλος σου!Δεν θα σου ξαναπαραθεσω...αφου το επιθυμεις!Σημερα μπηκα στο εδω θρεντ, γιατι διαβασα στο αλλο(ιερο).... αυτα που εγραψε το νικ "bodos"!!!Ειναι αληθεια;;....Τον φιλο σου τον Βικερ δεν τον σκεφτηκες;;;....Καταστρεφεις τους φιλους σου μεγαλε, που σε υποστηριζουν και αποδειξη;;;Τα γραφομενα στο παραδιπλα απο τον μπομπο!!!.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ φυσικα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο "bODOS" ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ SITE!!!Οποτε τοποθετησου και δωσε τουλαχιστοιν στο εδω θρεντ απαντησεις στους διαδικτυακους σου... εδω φιλους!!!![]()
αχαχουχιαση εχουν παθει λεμε και δεν ξερω γιατι .......αν και δεν εχω ιδεα τι εχει παιχτει με εσας του δυο γενικα και το ιεροδουλες
εγω οποτε εχω τσεκαρει το διπλα σαιτ παντα για τον αχαχουχα μιλανε
πως κλανει ο αχαχουχας
πως της τρωει ο αχαχουχας
ποσα λαχεια πουλαει ο αχαχουχας
κλπ εκτος απο πουτανες και αχαχουχα αλλη ασχολια δεν εχουν στο διπλα σαιτ..
τυπε μου εχουν παθει ψυχωση με σενα...αχαχουχιαση εχουν παθει λεμε και δεν ξερω γιατι .......
εγραφα κι εκει για λιγο μετα απο προσκληση οπως και στο ιεροδουλες ....
Και τα 3 σαιτ δεν ψαχτηκα να παω ..... μου εγινε προσκληση μεσω πμ να μπω εκει και μπηκα απο περιεργια και μεσω φιλου που δεν γραφει πια εδω
ΡΕΝΤ ΛΑΙΤς εκατσα 3-4 μερες και βαρεθηκα
ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ με πειραξε κατι με καποιονκαι εφοσον ξεκοψε και η παρεα απο μενα ξεκοψα κι εγω απο εκει μεχρι που με θυμηθηκαν μετα απο 3 χρονια για να με βριζουν αναιτια
ΑΝΤΑΛΤ εκει δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με εδιωξαν ουτε με πειραξαν ποτε απλα καπου βαρεθηκα και εφυγα
το μονο που ειχε γινει ηταν μια ειρωνια που απαντησα καθυστερημενα (γιατι δεν εμπαινα συχνα) χωρις να προσεξω την παρεμβαση του αντμιν οπου μου εγινε δικαιολογημενα παρατηρηση και εφυγα εγω απο μονος μου
τον Νωντα δεν τον βαρεθηκες?δεν θελω να φανω κακουλης αλλα εχω βαρεθει την κοντρα αχαχουχα-παιχουτρα![]()
καλα κανανε τα σωματα εξουσιας![]()
Α ρε φατσεα.δεν θελω να φανω κακουλης αλλα εχω βαρεθει την κοντρα αχαχουχα-παιχουτρα![]()
καλα κανανε τα σωματα εξουσιας![]()
Με τον Μπαικερ δεν ξερω τι παιχτηκε και δεν πιστευω να εγινε οτι γραφουν εκει.Και εγω σε σεβομαι απο μακρια ομως τωρα(δηλαδη στο διαδικτυο)!Αποδειξη οτι σταματησα να γραφω και να σε υποστηριζω στο ιερο.., καθοτι το εχουν παρατραβηξει δυο-τρια μελη εκει... με την παρτη σου!Αλλα τα Θελει ο κωλος σου!Δεν θα σου ξαναπαραθεσω...αφου το επιθυμεις!Σημερα μπηκα στο εδω θρεντ, γιατι διαβασα στο αλλο(ιερο).... αυτα που εγραψε το νικ "bodos"!!!Ειναι αληθεια;;....Τον φιλο σου τον Βικερ δεν τον σκεφτηκες;;;....Καταστρεφεις τους φιλους σου μεγαλε, που σε υποστηριζουν και αποδειξη;;;Τα γραφομενα στο παραδιπλα απο τον μπομπο!!!.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ φυσικα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο "bODOS" ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ SITE!!!Οποτε τοποθετησου και δωσε τουλαχιστοιν στο εδω θρεντ απαντησεις στους διαδικτυακους σου... εδω φιλους!!!![]()
μονο?ολο το σαιτ θα λεγα εκτος απο μερικα ατομα για αποφυγη παρεξηγησεων..τον Νωντα δεν τον βαρεθηκες?