kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ποτε θα μας πας επι της πατησιων![]()

θυμόμουν φάτσα δεν ήξερα όνομαο δευτερος ηταν ο βισκαδουρακης

ποτε θα μας πας επι της πατησιων![]()
θυμόμουν φάτσα δεν ήξερα όνομαο δευτερος ηταν ο βισκαδουρακης
ο δευτερος ηταν ο βισκαδουρακης
τι μαλακίες βγάζουνε και τσιμπάει ο κόσμος ρευπάρχει σοβαρότατο έλλειμμα πολιτισμού στην εποχή μας έχουμε πιάσει πάτο
![]()
Aυτο ξαναπεστοέχουμε πιάσει πάτο![]()
Αυτό δεν το έχεις ξαναπείτι μαλακίες βγάζουνε και τσιμπάει ο κόσμος ρευπάρχει σοβαρότατο έλλειμμα πολιτισμού στην εποχή μας έχουμε πιάσει πάτο
![]()
αφιερωμενο στο φιλο μου ταρτουφη και στο κοσμα
το ιταλικο ειναι καλυτερο πουτσινο πιο![]()
εγω θυμαμαι που οι ιδιοι τυποι ειχαν παει στο κομμωτηριο του τρυφωνα σαμαρα και τον ρωταγαν πως ειναι να εισαι μπαρμπερης στο επαγγελμαπαλιά ήταν μια εκπομπή στον ΑΝΤ1 "στην πρίζα" με τρεις τύπους, ο ένας νομίζω ήταν το αρχίδι ο αρναούτογλας
σε μία εκπομπή είχαν βγει στους δρόμους και την έστηναν σε σελέμπριτις και τους έκαναν ερωτήσεις με κάποιες δύσκολες λέξεις για να κόψουν αντιδράσεις
οπότε πετυχαίνουν έξω από ένα μαγαζί έναν τύπο από τους One και του λένε με το μικρόφωνο: τι έχετε να πείτε σε εκείνους που σας θεωρούν ρέκτη της μουσικής?
και απαντάει αμέσως ο τύπος: εγώ βασικά είμαι νταϊρέκτ
τους γάμησε![]()
θελουμε βιντεακιεγω θυμαμαι που οι ιδιοι τυποι ειχαν παει στο κομμωτηριο του τρυφωνα σαμαρα και τον ρωταγαν πως ειναι να εισαι μπαρμπερης στο επαγγελμα![]()
![]()
![]()
και τα ειχε παρει αυτος που τον ειπανε μπαρμπερη
το πουλακι τσιουτο πουλακι τσιου
![]()
![]()
το πουλακι τσιουτο πουλακι τσιου
![]()
![]()
καλα εγω σε προιδοποιησα. αμα ερθει τωρα ο λεπεζ με τα οπλα του και σου μπουμπουνιξει καμια, μη λες οτι δεν ηξερες![]()
σιγα μην εχει οπλα
τον ξεφτυλισε χτες ο λακης
σωβρακο τον εκανε
θελουμε βιντεακι![]()
Παντωs τον ηθοποιο τον λενε Αλ Πατσινο....Στο λεω με σιγουριαιλ πουτσινο πιοιλ πουτσινο πιο
![]()
![]()