lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
πεστον και πουτσοκεφαλο ;) του τη δινει αυτο ;)σου θίξαμε τους γκόμενους μήπως![]()
πεστον και πουτσοκεφαλο ;) του τη δινει αυτο ;)σου θίξαμε τους γκόμενους μήπως![]()
έχεις κάτι με τους πουτσοκέφαλους μήπως?πεστον και πουτσοκεφαλο ;) του τη δινει αυτο ;)
δεν ειπε μηπως πρινέχεις κάτι με τους πουτσοκέφαλους μήπως?![]()
δεν ειπε μηπως πριν![]()
το διασκεύασα για να γίνει κτήμα μουδεν ειπε μηπως πριν![]()
αυτά είναι ταυτόσημα είπες δύο φορές το ίδιο πράγμαΔεν μου τι δίνει τίποτα εμένα είμαι ήρεμος και πράος
Δοκιμάστε με![]()
δεν εχω κυκλοφορησει και πολυ εξω ακομασε κοιτανε οι γυναικες στο δρομο?
δεν εχω κυκλοφορησει και πολυ εξω ακομα
Είμαι λάρτζ τύποςαυτά είναι ταυτόσημα είπες δύο φορές το ίδιο πράγμα![]()
έχεις πάθει ιδρυματισμό γι'αυτό ;)δεν εχω κυκλοφορησει και πολυ εξω ακομα
η μερα της μαρμοτας εχεις γινειέχεις πάθει ιδρυματισμό γι'αυτό ;)
παλιά ήταν μια εκπομπή στον ΑΝΤ1 "στην πρίζα" με τρεις τύπους, ο ένας νομίζω ήταν το αρχίδι ο αρναούτογλαςΕίμαι λάρτζ τύπος![]()
ρε μλκ τι σαπια σε ταιζουνπαλιά ήταν μια εκπομπή στον ΑΝΤ1 "στην πρίζα" με τρεις τύπους, ο ένας νομίζω ήταν το αρχίδι ο αρναούτογλας
σε μία εκπομπή είχαν βγει στους δρόμους και την έστηναν σε σελέμπριτις και τους έκαναν ερωτήσεις με κάποιες δύσκολες λέξεις για να κόψουν αντιδράσεις
οπότε πετυχαίνουν έξω από ένα μαγαζί έναν τύπο από τους One και του λένε με το μικρόφωνο: τι έχετε να πείτε σε εκείνους που σας θεωρούν ρέκτη της μουσικής?
και απαντάει αμέσως ο τύπος: εγώ βασικά είμαι νταϊρέκτ
τους γάμησε![]()
ζηλεύεις που θυμάμαι άχρηστες πληροφορίες ;) μαν αυτές είναι πληροφορίες που σου δίνουν το χοντρό πακέτο στα τηλεπαιχνίδια ;)ρε μλκ τι σαπια σε ταιζουν![]()
Ζηλεύει η κουνουπιέρα μαν μην δίνεις σημασία ;)ζηλεύεις που θυμάμαι άχρηστες πληροφορίες ;) μαν αυτές είναι πληροφορίες που σου δίνουν το χοντρό πακέτο στα τηλεπαιχνίδια ;)
άντε μωρέ με τον κάθε κομπλεξικό εδώ μέσα ;)Ζηλεύει η κουνουπιέρα μαν μην δίνεις σημασία ;)
ποτε θα μας πας επι της πατησιωνζηλεύεις που θυμάμαι άχρηστες πληροφορίες ;) μαν αυτές είναι πληροφορίες που σου δίνουν το χοντρό πακέτο στα τηλεπαιχνίδια ;)
μιλησε και το μικρο τσουτσεκιΖηλεύει η κουνουπιέρα μαν μην δίνεις σημασία ;)
ο δευτερος ηταν ο βισκαδουρακηςπαλιά ήταν μια εκπομπή στον ΑΝΤ1 "στην πρίζα" με τρεις τύπους, ο ένας νομίζω ήταν το αρχίδι ο αρναούτογλας
Πόσα ξέρεις πόσα ξέρειςο δευτερος ηταν ο βισκαδουρακης