TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
νιανια νιανιανιανιαπουτσοκεφαλε![]()
νιανια νιανιανιανιαπουτσοκεφαλε![]()
αυτο το κανα προχθεςδλδ σημερα πηγες μεχρι το τζυμ το ειδες κ ξαναμπηκες στο αμαξι κ γυρισες σπιτι
θα σε λιανισω
έφαγα δύο πιτόγυρα από το επί της πατησίων, το τζατζίκι μου φάνηκε πως είχε ξινισμένη γεύση και ο γύρος ήταν πολύ στεγνός, οι πατάτες οριακά ζεστέςθα σε λιανισω![]()
οχι,σοβαραέφαγα δύο πιτόγυρα από το επί της πατησίων, το τζατζίκι μου φάνηκε πως είχε ξινισμένη γεύση και ο γύρος ήταν πολύ στεγνός, οι πατάτες οριακά ζεστέςμάλλον δεν τους αρέσουν τα λεφτά που τους δίνω
![]()
η φατσα σου δεν τους αρεσειέφαγα δύο πιτόγυρα από το επί της πατησίων, το τζατζίκι μου φάνηκε πως είχε ξινισμένη γεύση και ο γύρος ήταν πολύ στεγνός, οι πατάτες οριακά ζεστέςμάλλον δεν τους αρέσουν τα λεφτά που τους δίνω
![]()
θα βρεις αυτοεπιβεβαίωση μέσα από κάτι τέτοιο?οχι,σοβαραθα σε λιανισω
![]()
ήταν και η κοντούλα με το μαλλί πλατίναη φατσα σου δεν τους αρεσει![]()
οτι θελω θα βρωθα βρεις αυτοεπιβεβαίωση μέσα από κάτι τέτοιο?![]()
δε νομίζω να είναι γκαντσλέιερ θα μου κλάσει τα πρέκια ;)Δεν νομίζω Τάκη![]()
αυτη ειδικα σε εχει χεσμενοήταν και η κοντούλα με το μαλλί πλατίναέχει φάτσα ζόρικης πορνοσταρ για ταινίες γκανγκ μπανγκ με νταμπλ άναλ πενετρέισον
![]()
πουλα τρελιτσα εσυδε νομίζω να είναι γκαντσλέιερ θα μου κλάσει τα πρέκια ;)
κι εγώ χεσμένη την έχω δεν μου αρέσειαυτη ειδικα σε εχει χεσμενο![]()
θα σου στείλω την μουνίτισσα που είναι κοινωνική λειτουργός να σε βοηθήσειπουλα τρελιτσα εσυνομιζεις εγω παιζω
![]()
θα τη λιανισω κι αυτηκι εγώ χεσμένη την έχω δεν μου αρέσειαπλώς έχει ζόρικη φάτσα και μαλλί πλατίνα
θα σου στείλω την μουνίτισσα που είναι κοινωνική λειτουργός να σε βοηθήσει![]()
μετά θα σου φέρει όλη τη σαουδική αραπία να σε γαμήσειθα τη λιανισω κι αυτη![]()
εχεις κατι με την σαουδικη αραπια?μετά θα σου φέρει όλη τη σαουδική αραπία να σε γαμήσει![]()
σου θίξαμε τους γκόμενους μήπωςεχεις κατι με την σαουδικη αραπια?![]()