Επισκέπτης
ακομα δεν τον εχετε ετοιμο τυπε??
στο θιβετ ηδη τον λατρευουν ;)
Εχω κανει ταμα στις αρχιδαρες του, αμα τελειωσει ο ναος να βαπτισω τον πρωτο μου γιο Νωντα.
ακομα δεν τον εχετε ετοιμο τυπε??
στο θιβετ ηδη τον λατρευουν ;)
και τον δευτερο, και τον τριτο....Εχω κανει ταμα στις αρχιδαρες του, αμα τελειωσει ο ναος να βαπτισω τον πρωτο μου γιο Νωντα.
και τον δευτερο, και τον τριτο....![]()
![]()
![]()
ο ΝΩΝΤΑΣ μας φυλαει ολους τους νωντοτυπους γιατι ειναι αληθινος θεος, δεν ειναι τσαρλατανος σαν τον κοσμα να τσακωνεται με τον πιστο του σε ενα σαϊτ για μπουρδελα στο ιντερνετ ;)Υγεια να εχουμε και να μας φυλαει ο Νωντας, και ολα θα γινουν.
Οποιος εχει ματια, βλεπει το ποιόν του χαβαλε προφητη.ο ΝΩΝΤΑΣ μας φυλαει ολους τους νωντοτυπους γιατι ειναι αληθινος θεος, δεν ειναι τσαρλατανος σαν τον κοσμα να τσακωνεται με τον πιστο του σε ενα σαϊτ για μπουρδελα στο ιντερνετ ;)
έχεις πάθει ιδρυματισμό γι'αυτό ;)
^ελπίζω να μην διαβάζει πάλι ο λάιον![]()
εγω θυμαμαι που ειχαν δωσει ενα στρινγκ στο μπεκαμεγω θυμαμαι που οι ιδιοι τυποι ειχαν παει στο κομμωτηριο του τρυφωνα σαμαρα και τον ρωταγαν πως ειναι να εισαι μπαρμπερης στο επαγγελμα![]()
![]()
![]()
και τα ειχε παρει αυτος που τον ειπανε μπαρμπερη
η μηπως οχι...?πολύ νωρίς κοιμάται ο νώντας![]()
σε γαμησε ο κουτρουμπεσηςαυτή είναι η διαφοράεγώ δεν χρειάζομαι ναούς λατρεύομαι παντού
*![]()
εννοείς ότι μένεις ξύπνιος δι'αντιπροσώπων?η μηπως οχι...?![]()
τον διέλυσα στα εξ ών συνετέθη ;) ας πρόσεχεσε γαμησε ο κουτρουμπεσης![]()
οι θεοι δεν κοιμουνται φιλε ;)εννοείς ότι μένεις ξύπνιος δι'αντιπροσώπων?ή μήπως όχι...?
![]()
θα παω ν αλλαξω βρακακι γτ χεστηκα...
εεεεεε......[size=30pt]θα παω να κοιμηθω[/size] και θα ξυπνησω οτι ωρα θελω χωρις να μου χαλασει τιποτα τον υπνο μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πουτσοκεφαλελυπάμαι![]()
ζήτω η Ήπειροςπλακουτσοκεφαλε![]()
ζήτω η Αρβανιτιάζήτω η Ήπειρος![]()
ελα ρε πουτσοκεφαλεζήτω η Αρβανιτιά![]()
*η μπακοδημουτι καυλα ειναι το μαρακιγιατι κρυβει τα βυζια της τωρα τελευταια
![]()
ελα ρε πουτσοκεφαλε![]()
στις αρχιδαρες του Κοσμα*η μπακοδημου