lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εμαθες και τις αρχιδαρες πουτσοκεφαλε?![]()
στις αρχιδαρες του Κοσμα![]()
εμαθες και τις αρχιδαρες πουτσοκεφαλε?![]()
στις αρχιδαρες του Κοσμα![]()
οχι μη σταματα αυτο το μαρτυριοεμαθες και τις αρχιδαρες πουτσοκεφαλε?![]()
εχεις καταντησει ενα κακεκτυπο του κοσμα πουτσοκεφαλεοχι μη σταματα αυτο το μαρτυριο![]()
τιμη μουεχεις καταντησει ενα κακεκτυπο του κοσμα πουτσοκεφαλε![]()
οχι μη σταματα αυτο το μαρτυριο![]()
τιμη μου![]()
σιγα μην παει στο παρτυ ο πιτζαμουληςο πιτζαμουλης αγαπουλιζει στο αγαπουλοθρεντ, θα παει και στο παρτυ το βραδυ....
παμε να τον πλακωσουμε στις μαπες?![]()
πιτζαμουλη βγες απ τον καδο κι ελα να αντιμετωπισεις το [size=30pt]ΝΩΝΤΟΜΕΜΟ[/size]![]()
θα παει μεταμφιεσμενος εμαθα ;) θα ντυθει πιτζαμουλοκολομπινασιγα μην παει στο παρτυ ο πιτζαμουλης![]()
ρε δεν μπορειτε να με δειρετε λεμε ρε... ξερω τζουντοο πιτζαμουλης αγαπουλιζει στο αγαπουλοθρεντ, θα παει και στο παρτυ το βραδυ....
παμε να τον πλακωσουμε στις μαπες?![]()
ενα γιοκο τσοκο να χεις το πολυ μικρη πιτζαμενια καυλαρε δεν μπορειτε να με δειρετε λεμε ρε... ξερω τζουντοδεν βαραω, εξουδετερωνω..
για σενα εχω ενα ωραιοτατο TAIOTOSHI![]()
για τον τρειςλαλουν ενα MOROTEGARI
και για τον φιλο μου τον νωντα ενα YOKO-OTOSHI![]()
θα σας πεταξω κατω και θα σπασετε πλευρα, κεφαλια ,ποδια, δεν θα μπορεσετε να σηκωθειτε..![]()
ενα γιοκο τσοκο να χεις το πολυ μικρη πιτζαμενια καυλαρε δεν μπορειτε να με δειρετε λεμε ρε... ξερω τζουντοδεν βαραω, εξουδετερωνω..
για σενα εχω ενα ωραιοτατο TAIOTOSHI![]()
για τον τρειςλαλουν ενα MOROTEGARI
και για τον φιλο μου τον νωντα ενα YOKO-OTOSHI![]()
θα σας πεταξω κατω και θα σπασετε πλευρα, κεφαλια ,ποδια, δεν θα μπορεσετε να σηκωθειτε..![]()
μουνακια..ενα γιοκο τσοκο να χεις το πολυ μικρη πιτζαμενια καυλα![]()
πιτζαμουλη βγες απο τον καδο και ελα να αντιμετωπισεις το [size=40pt]ΝΩΝΤΟΜΕΜΟ[/size]μουνακια..εσεις μηπως θα πατε στο παρτυ? μηπως ειστε κρυφοαγαπουληδες?
αλλα ξεχασα, ο νωντας ειναι τοσο (ΘΕΟΣ) που οταν του χε πει ο προεδρος μην παει στο παρτυ οταν ηταν στην φυλης γιατι θα γινει αγαπουλης![]()
![]()
εχω βγει κα σας παω γαμιωντας και τους δυο για πλακαπιτζαμουλη βγες απο τον καδο και ελα να αντιμετωπισεις το [size=40pt]ΝΩΝΤΟΜΕΜΟ[/size]![]()