Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
μην μου κανεις μεταφραση ξερω τι λεω.εννοει οτι οι κατηγοριες ητο για νταβατζιλικια κατι το οποιο ειναι παρανομο. Αλλα ηταν αθωος ο αλεξ.
μην μου κανεις μεταφραση ξερω τι λεω.εννοει οτι οι κατηγοριες ητο για νταβατζιλικια κατι το οποιο ειναι παρανομο. Αλλα ηταν αθωος ο αλεξ.
ενημερωνει θρεντ με γκομενες. βαζει φωτογραφιες απο γκομενες που αρεσουν στα αντρικα μελη. ακριβως οτι θα εβαζε και ενας αντρας. ουτε φουστα μπλουζα παπουτσια που βαζετε εσεις ουτε τζονυ ντεπ και τα παπαρια μου.
ειναι απορια αυτο ? γιατι σπαμαρεις? :oειδικα με τα παπαρια σου ομως ηθελε να ασχοληθει
οχι ρε φιλε,εννοειται...δεν επρεπε να ρωτησεις καν
ειδικα με τα παπαρια σου ομως ηθελε να ασχοληθει
το οτι το παραδεχεσαι δημοσια σε τιμα.ειμαι οχια διμουτσουνη γιαυτο.....απο μπροστα σας κανω τον φιλο και απο πισω ετοιμαζομαι να σας τον φορεσω
ε πες το ντε. Ε ναι ειναι ισοτιμο τοτε
για πες λοιπον...κανε μας μια αναλυση του αγγελικα πλασμενου σου κοσμουμην μου κανεις μεταφραση ξερω τι λεω.
μην μου κανεις μεταφραση ξερω τι λεω.
ειμαι οχια διμουτσουνη γιαυτο.....απο μπροστα σας κανω τον φιλο και απο πισω ετοιμαζομαι να σας τον φορεσω
το ειπα. ειναι.
πετυχες ανθρωπο τωρα.για πες λοιπον...κανε μας μια αναλυση του αγγελικα πλασμενου σου κοσμου
γιαυτο εγινα τιμημενος μαν......το οτι το παραδεχεσαι δημοσια σε τιμα.
ετσι ειναι η νεα φουρνια που ανηκεις ειχε αλλα κριτηριαγιαυτο εγινα τιμημενος μαν......
Είσαι και εσύ υπό την προστασία μου πια !!!Η αυθορμητη ομολογια ξαλαφρωνει την συνειδηση........Πεs "απεταξαμην τα μπερντμαν" τριs και κανε το γυρο του τετραγωνου
οκ,απλα εννουσα οτι η αποψη μου για το ατομο σου και το σκεπτικο σου, ειναι δεδομενη...Μα κι εγώ δε σου απάντησα για να σου απαντήσω,αλλά για να υπερθεματίσω..
μεσα. αστερακι ειναι το κοριτσι.
Είσαι και εσύ υπό την προστασία μου πια !!!
δωσαμε και περισσοτερα λεφτα μαν......ετσι ειναι η νεα φουρνια που ανηκεις ειχε αλλα κριτηρια
οκ,απλα εννουσα οτι η αποψη μου για το ατομο σου και το σκεπτικο σου, ειναι δεδομενη...