gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αθωωθηκεαληθεια...απορια.. τι εγινε με κεινη την δικη του αλεξ. Δικαστηκε; εφαγε ποινη αθωωθηκε. Δεν επρεπε να ακουστει κατι τι;
αθωωθηκεαληθεια...απορια.. τι εγινε με κεινη την δικη του αλεξ. Δικαστηκε; εφαγε ποινη αθωωθηκε. Δεν επρεπε να ακουστει κατι τι;
εκανε πικ αναγνωσιμοτητας στην αρχη το σαιτ,καποιοι στη πορεια λοιπον αποφασισαν να το ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ με τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣαληθεια...απορια.. τι εγινε με κεινη την δικη του αλεξ. Δικαστηκε; εφαγε ποινη αθωωθηκε. Δεν επρεπε να ακουστει κατι τι;
Τελικα γιατι μπανιαρανε την βελβυ ; Για οφ τοπικ; Να δεις που την κουαρ που εχει ωραιο κωλο δεν θα την μπανιαρονυ ποτε
ναι τα μουνοπανα ηρθαν στο ΔΙΚΟ τους μαγαζι να μας πουνε πως θα το δουλεψουμε...εκανε πικ αναγνωσιμοτητας στην αρχη το σαιτ,καποιοι στη πορεια λοιπον αποφασισαν να το ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ με τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ
[move]
[/move]
[size=50pt][size=50pt]Άμεσο μπανάρισμα στον Αντισθένη !!![/size][/size]
να παει να κανει παρεα στον ζιλοτειπ και τον λεμπρον[size=50pt][size=50pt]Άμεσο μπανάρισμα στον Αντισθένη !!![/size][/size]
Εγώ Γεννήθηκα έτοιμοςΕισαι ετοιμοs να αναλαβειs τιs τυχεs αυτου εδω του μπου???
Να ορισουμε μερα ορκωμοσιαs?
βλεπω μεγαλο ρευμα για την απομακρυνση του αθλιου.να παει να κανει παρεα στον ζιλοτειπ και τον λεμπρον
η κουαρ εχει σωστη παρουσια και ενημερωνει αντρικα θρεντ αρα εχει ισοτιμη παρουσια. εσεις τοχετε κανει κοσμοπολιταν οποτε πουλο λοκο.
+ εχει σωστο βυζι.
εγω γεννηθηκα μες στο ρευμα.....εμπαζε απο παντουβλεπω μεγαλο ρευμα για την απομακρυνση του αθλιου.
Ωραια....Θα φωναξουμε τον αρχιεπισκοπο Πηγασιο για την ορκωμοσιαΕγώ Γεννήθηκα έτοιμος
ναι αλλα δεν ειπες στα παιδια οτι μεσολαβησες για τα μπαν και τα πρασινα.εγω γεννηθηκα μες στο ρευμα.....εμπαζε απο παντου
ετοιμος ιζ γιορ μιντλ νειμ μανΕγώ Γεννήθηκα έτοιμος
ναι τα μουνοπανα ηρθαν στο ΔΙΚΟ τους μαγαζι να μας πουνε πως θα το δουλεψουμε...
ειμαι οχια διμουτσουνη γιαυτο.....απο μπροστα σας κανω τον φιλο και απο πισω ετοιμαζομαι να σας τον φορεσωναι αλλα δεν ειπες στα παιδια οτι μεσολαβησες για τα μπαν και τα πρασινα.
Κανει ενημερωσεις απο μπουρδελα η κουαρ;
οχι ρε φιλε,εννοειται...δεν επρεπε να ρωτησεις κανΜ'έχεις κόψει για παρθένα??
Σε ότι είπες βάλε κι άλλα τόσα..
ειδικα με τα παπαρια σου ομως ηθελε να ασχοληθει;ενημερωνει θρεντ με γκομενες. βαζει φωτογραφιες απο γκομενες που αρεσουν στα αντρικα μελη. ακριβως οτι θα εβαζε και ενας αντρας. ουτε φουστα μπλουζα παπουτσια που βαζετε εσεις ουτε τζονυ ντεπ και τα παπαρια μου.