Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
εχει αφιερωμα στον Lebron James δικε μου.Απορια!...ποια Ελληνικη ταινια εχει αυριο στις 5 στον Alpha?
εχει αφιερωμα στον Lebron James δικε μου.Απορια!...ποια Ελληνικη ταινια εχει αυριο στις 5 στον Alpha?
βλέπω ανησυχείς για ζωτικές ανάγκες
στα 5 μπερντμαν και ενα φιστινγκ δωρο......Πεταω στον κωλο σου 4 μπερντμαν....
ρε λεμπρον καρφωνεσαι μαν......Η Velvy γιατι εφαγε μπαν ρε παιδια?.....τι έκανε η καημενη?
Mε την σειρα που τα αναφέρεις,πυρετό,διάρροια,ίκτεροπως γίνεται κάποιος κοκκινος, πράσινο, κίτρινος ρε ρυθμ?
ειναι γουρλης ο πετραν ...next time,φιμωμενη και οτι θεςεγω φταιω που σε αφησα στα χερια του πετραν. Ιδιο σε εκανε. Ενω αν σε ειχα μια μερα στα γονατα μου θα σε εφτιαχνα
Απορια!...ποια Ελληνικη ταινια εχει αυριο στις 5 στον Alpha?
Ρε φίλε, μήπως γίναμε βάρος στα παιδιά εδώ και μας το λένε με τρόπο??
ειναι γουρλης ο πετραν ...next time,φιμωμενη και οτι θες
Tωρα βρηκαν που απουσιαζω για τα γυρισματα της νεας μου ταινιας?
στα αρχιδια μας τα παιδια..και στο χρεωκοπει θα γραφουμε οτι μας καυλωσει και να πα να γαμηθει το ΜΠΑΤΣΟμπουρδελα ή λες να ξανανοιξε καποια στιγμη τυχαια,χωρις ανταλλαγματα?Ρε φίλε, μήπως γίναμε βάρος στα παιδιά εδώ και μας το λένε με τρόπο??
γιατι συμπασχεις ρε? ασε να φυγουν ολες οι κουρουνες να μεινουμε ψωλαρια. καπακι παντα σηκωμενο γαμω
:Sνα πα να γαμηθει το ΜΠΑΤΣΟμπουρδελα ή λες να ξανανοιξε καποια στιγμη τυχαια,χωρις ανταλαγματα?
στα αρχιδια μας τα παιδια..και στο χρεωκοπει θα γραφουμε οτι μας καυλωσει και να πα να γαμηθει το ΜΠΑΤΣΟμπουρδελα ή λες να ξανανοιξε καποια στιγμη τυχαια,χωρις ανταλλαγματα?
υ.γ. ετσι και το σβησετε μουνακια ξανα,θα το ποσταρω μεχρι να με μπαναρετε,ρουφιανοι
ή λες να ξανανοιξε καποια στιγμη τυχαια,χωρις ανταλλαγματα?
ΟΚ.
Τον ΚΨΜτζή όμως δεν τον κάνω.
Μιλημένα ξηγημένα..
Γελας ε?.....ελα σου χαριζω τα νεα μου παπουτσια μαν!
http://[URL unfurl="true"]www.galaxylebron9.com/images/Lebron%209%20PS%20Elite%20Wolf%20Grey%20Mint%20Candy%20New%20Green%20Pink%20Flash%20516958%20001.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :headbang3:
δικε μου το μονο που θελω ειναι να μας πεις ποσα mail εχεις?
ειναι απορια δεν ειμαι εκτος θεματος ε :D