gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γαμησες πολυ κοσμο με αυτο σου το ποστ μαν......και τιμημενη μη σου πω. αλλοι γινανε για την ιδια ακριβως συνεισφορα.
γαμησες πολυ κοσμο με αυτο σου το ποστ μαν......και τιμημενη μη σου πω. αλλοι γινανε για την ιδια ακριβως συνεισφορα.
και αλλα δωσατε αλλα μη το κανουμε θεμα τωραδωσαμε και περισσοτερα λεφτα μαν......
και τιμημενη μη σου πω. αλλοι γινανε για την ιδια ακριβως συνεισφορα.
μονο οτι ειχαμε περισσευμα μανκαι αλλα δωσατε αλλα μη το κανουμε θεμα τωρα
γαμησες πολυ κοσμο με αυτο σου το ποστ μαν......
νταξει δεν ηταν ευγενικο αυτο για τον φιλο μας τον διομηδη.....
καλα εσυ εισαι μεγααααααααααλος μαλακαςενταξει θα κλεισει η πορτα ή θα δουμε και τα χυσια?
δικε μου δεν θα το λεγα , εσυ τον ξεμπροστιασες.γνωστη σου τακτικη βεβαια...νταξει δεν ηταν ευγενικο αυτο για τον φιλο μας τον διομηδη.....
καλα εσυ εισαι μεγααααααααααλος μαλακας
υ.γ.και οχι ρε,εγω δε τουφεκαω,κανα πασο να ανεβασουμε αλογα αμα γουσταρεις μεσα
μαν ο αλφόνσος ο μουγκός είχε γίνει τιμημένος για τον ίδιο λόγο ή αυτόματα λόγω παλαιάς εγγραφήςνταξει δεν ηταν ευγενικο αυτο για τον φιλο μας τον διομηδη.....
Εγώ θα τον ξε-πρασινίσω άμα δεν κόψεις τα κωλοδάχτυλανιο σορι μαν αλλα να ξερεις σε εχω κανει και αναφορα στο αλλο θρεντ.....αν γινεις πρασινος να ξερεις ποιος θα φταιει......
μπερδευτηκα, ποιος ειναι ο τριτος που συζηταμε τα κυνηγια εκτος απο τον γκαμπα?
gl σορι μαν αλλα να ξερεις σε εχω κανει και αναφορα στο αλλο θρεντ.....αν γινεις πρασινος να ξερεις ποιος θα φταιει......νιο σορι μαν αλλα να ξερεις σε εχω κανει και αναφορα στο αλλο θρεντ.....αν γινεις πρασινος να ξερεις ποιος θα φταιει......
νταξει δεν ηταν ευγενικο αυτο για τον φιλο μας τον διομηδη.....
gl σορι μαν αλλα να ξερεις σε εχω κανει και αναφορα στο αλλο θρεντ.....αν γινεις πρασινος να ξερεις ποιος θα φταιει......
γιατι ο SSGTi;μαν ο αλφόνσος ο μουγκός είχε γίνει τιμημένος για τον ίδιο λόγο ή αυτόματα λόγω παλαιάς εγγραφής
Ο Λάκης..
Ο Λάκης..
γιατι ο SSGTi;