Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
Ρε αρκανς γιγαντα γιατι του την επεσες του ανθρωπου? Χαλαρωσε λιγο ρε παιχτη!
Γιατι ρε φιλε μας χαλας το γελιο στο καλυτερο ?
Ρε αρκανς γιγαντα γιατι του την επεσες του ανθρωπου? Χαλαρωσε λιγο ρε παιχτη!
Γιατι ρε φιλε μας χαλας το γελιο στο καλυτερο ?
τον 15αυγουστο να παρεις την σουλα που ειναι καλο κοριτσι και να την πας στην μανα σου,να φατε ολοι μαζι το μεσημερι.
μετα το φαγητο ομως η σουλα μπορει να φυγει ομως,γιατι θα πρεπει να παει στο μαγαζι,την περιμενουν και αλλοι μαλακες σαν και εσενα.
εγω θα παρω την εριναλ και θα παμε στην ζακυνθο στο φιλο μου τον σινερμαν,και θα εχουμε την εριναλ ολοι μερα στην παρτουζα.
ο χρονος θα ειναι ολος δικος μας,δεν μας κυνηγαει κανενας.
εσενα ο χρονος θα σε κυνηγαει ομως γιατι οταν η σουλα βαζει το ταξιμετρο,τα κοροιδα σαν και σενα πρεπει να τα χωνουν.
οσο για τις μαγκες που κανεις και ποιος εισαι, το μονο σιγουρο ειναι οτι εισαι κανενα μαλακισμενο σπυριαρικο.
κολοπουστα του πληκτρολογιου.
ερχετε 15 αυγουστος και εχω κανει ταμα να γλιτωσω κανεναν τρελο απο ψυχιατρους και φαρμακα.Ρε αρκανς γιγαντα γιατι του την επεσες του ανθρωπου? Χαλαρωσε λιγο ρε παιχτη!
τυπε κορωνακη ετσι οπως τα λες.ο πυρφορος ομως ξερεις ποιος ηταν?ενας τυπος που ελεγε τα ιδια με σενα και τσακωνοταν με τον δημητρακης29,και αυτος για να του την πει εβγαλε τον πυρφορισμο προς τιμην του.και εσεις οι μαλακες καθεστε και το αναπαραγετε.τοσο μαλακες εισαστε δηλαδης.Αλλα μια ζωη τα ιδια τι περιμενεται..?????? ΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ , ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
τυπε κορωνακη ετσι οπως τα λες.ο πυρφορος ομως ξερεις ποιος ηταν?ενας τυπος που ελεγε τα ιδια με σενα και τσακωνοταν με τον δημητρακης29,και αυτος για να του την πει εβγαλε τον πυρφορισμο προς τιμην του.και εσεις οι μαλακες καθεστε και το αναπαραγετε.τοσο μαλακες εισαστε δηλαδης.
ερχετε 15 αυγουστος και εχω κανει ταμα να γλιτωσω κανεναν τρελο απο ψυχιατρους και φαρμακα.
βρεθεκε τελικα τρελος,και προσπαθω να τον συνεφερω.
βεβαια νωρις ειναι ακομα,ειμαι στο σταδιο των εξετασεων,να δουμε απο τι πασχει πρωτα.
A ωραια εισαι απο θεσσαλονικη,βρηκες αυτο που ζητουσες θα μου δωσεις 20 ευρω και θα σε παω διακοπες μεχρι το κρυονερι αυθημερον,θα περασουμε υπεροχα,σκεψου το...δεν προλαβαινω καν να ερθω απο θεσσαλονικη μεχρι αυριο και να ετοιμαστω, ευχαριστω παντως και καλα να περασεις :'(
εδω δεν εχει βρει η μαριαννα που ξημεροβραδιαζεται στο σαιτ εσυ θα βρεις?
A ωραια εισαι απο θεσσαλονικη,βρηκες αυτο που ζητουσες θα μου δωσεις 20 ευρω και θα σε παω διακοπες μεχρι το κρυονερι αυθημερον,θα περασουμε υπεροχα,σκεψου το...
καταρχην η εριναλ ειναι μουναρα να ξερεις,καποια χρονια πριν εκανε και καποια διαφημιστικα σποτ στην τηλεοραση,και εκανε και καποιες φωτογραφησεις ρουχων σε περιοδικα,οπως καταλαβαινεις ΕΡΙΝΑΛ-ΣΟΥΛΑ 1-0.παμε στο 2ο σετ τωρα.Kωλο πουστα τα αρχιδια μου θα παρεις με την erinal που πυθανοτατα ειναι καμια χοντρη,απαξιωμενη η καποιος αντρας που σπαει πλακα με το ποσο μαλακας εισαι και το που μπορεις να φτασεις για ενα μουνι που ουτε καν το εχεις δει, την Σουλα γουσταρω να την παρτουζοσω με ολους τους καβλιαριδες, Αντρακλες συναγωνιστες μου (το ακριβως αντιθετο απο εσενα κωλοπουστα) και ουτε καν θα την παμε σπιτι μας αλλα σε καμια τουαλετα θα την παρουμε νουμεραδα γιατι γουσταρουμε cultila μαλακα και ουτε ψαχνουμε κωλοχοντρη ελεηνιδα απο το bourdela.com οπως εσυ πυρφορο - αγαπουλη .... και τελος αν γουστρεις ελα και εσυ ενα πρηγκιπα και να μου τα πεις ολα αυτα και απο κοντα.. αλλα
Τυπε η Ερι γελαει με την παρτη σας.Εισαι βαρετος ,μαστερακη
με το μικρο πεσμενο τσουτσουνακι !
Ουτε την Εριναλ δεν μπορεις να ψησεις για διακοπες !
εγω δεν σε προσβαλα, μονος σου προσβαλεσε εδω μεσα, με αυτα που γραφεις,και τα κομπλεξ που βγαζεις.Αρκανς φιλε με εχεις προσβαλει επανηλιμενα... ουτε καν με ξερεις στην τελικη.. αναρωτιθηκες γιατι κραζω?? μηπως μια μερα ξυπνησα και ειπα μισω τις γυναικες???
ΜASTER το ξερω το σκηνικο. εγω πρωσοπικα δεν εχω κατι με τον ανθρωπο πυρφορο εγω το χρησιμοποιοω σαν ενοια για να καταλαβενομαστε...
Α κοιτα να δεις εχω και σπιτι στο αγγελοχωρι κοιτα συμπτωση,θα την παω και κει ομως επειδη δεν εχω λεφτα για την βενζινη μπορει να χρειαστω κανα 5ευρο ακομα...,τα υπολοιπα εξοδα οπως νερο δικα μου,για φαγητο θα μαζεψουμε συκα στο αγγελοχωρι και θα φαμε...
χα χα και πολύ της πέφτει....το παρτάλι!
και καφέ στο Αγγελοχώρι!!!
τυπε ο κορνακης εχει δηλωσει φανατικος υπερμαχος της κλειτοριδεκτομηςεγω δεν σε προσβαλα, μονος σου προσβαλεσε εδω μεσα, με αυτα που γραφεις,και τα κομπλεξ που βγαζεις.
κραζεις γιατι σε εχουν φτυσμενο ολες οι γυναικες του κοσμου.δεν χρειαζετε να μας το πεις,το εχουμε καταλαβει,οπως καταλαβαμε οτι εισαι μυσογινης.
απλα μια μερα ξυπνησες και απο τις πολλες ρεχες που εχεις φαει απο γκομενες,σταματησε να λειτουργει το μυαλο σου.
καλα θα κανεις να δεις τι λαθη εχεις κανει και να τα διορθωσεις.
στην φαση που εισαι τωρα,το επομενο σταδιο ειναι να αρχισεις να γαμιεσε.
οδευεις να γινεις πουστης με λιγα λογια.
ειναι σκληροπυρηνικος στην καλα θα κανει να την κοψει για λιγο καιρο.τυπε ο κορνακης εχει δηλωσει φανατικος υπερμαχος της κλειτοριδεκτομης
ειναι σκληροπυρηνικος