boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Και που να χωρεσουν όλες?ΕΚΑΒ ψυχιατρειου να μαζεψει τις ελλεινιδες
Και που να χωρεσουν όλες?ΕΚΑΒ ψυχιατρειου να μαζεψει τις ελλεινιδες
ε νομιζω κοροιδευεις. θα με πας δηλαδη οπου θελω διακοπες ;εσυ δεν ζητησες και φωτο καν πολυ χαλαρο σε βλεπω και απορησα
Και που να χωρεσουν όλες?
Εγω παλι θεωρω οτι αν εισαι ωραια , δεν θα χρειαζοταν να βαλεις αγγελια για σπονσορα
καλο ειναι να μην φτασουμε μεχρι το αεροδρομιοαν μεν εισαι στα + ξεκιναν οι διακοπες αν εισαι στα - τελειωνουν στο αεροδρομιο.
Κοιτα. Διακοπές δεν ξερω αν θα πας, αλλα βλεπω σε 2 μερες να πιανεις χαλαρά τις 50 σελιδες και τα 100 πμ
χρειαζεται εχεις πιο πολλες επιλογες ετσι
καλο ειναι να μην φτασουμε μεχρι το αεροδρομιο
Κοιτα. Διακοπές δεν ξερω αν θα πας, αλλα βλεπω σε 2 μερες να πιανεις χαλαρά τις 50 σελιδες και τα 100 πμ
σε βλεπω προστυχο και με αρεσειΕγώ σπονσοράρω το σπέρμα μου στη σπερμοδιψούσα erinal.
Μπορεί να συνδυαστεί και με διακοπές αν θες.
χμμμ ..... Το κατα πόσο θες να πας διακοπες ή θες να περασεις ευχαριστα την ωρα σου , ειναι αλλο θέμα:S και γιατι να μην με πανε διακοπες δηλαδη; αφου θελω
χμμμ ..... Το κατα πόσο θες να πας διακοπες ή θες να περασεις ευχαριστα την ωρα σου , ειναι αλλο θέμα
Στην περιπτωση που θες όντως να πας , πρεπει βρε παιδι μου να πλασαρεις πιο ελκυστικα το προιόν στον υποψηφιο πελάτη που θα το παρει. Διαφημισεις δεν εχεις δει στην τηλεωραση? τον νεσκαφε-φραπε διαφημιζαν και φατσα καρτα την γκομενα με το μαγιο ειχαν. Πόσο μαλλον εσυ λοιπόν. Υστερα εστιασε στα δυνατα σου σημεια για να βρεις το ταργκετ γκρουπ που θα σπρωξει τα πιο πολλά. Ολα ειναι θεμα μαρκετιν.
Πχ σε θεμα στηθους.
Αν ειναι DD προσφερω διακοπες σε μερος της επιλογης σου
Αν ειναι C , μεχρη νησι του αιγαιου
Αν ειναι Β , παραλιακο ξενοδοχειο στην Αττικη
Αν ειναι Α , εχει ενα ξενοδοχειο στην παρνηθα εκει που ειναι και οι ταβερνες.
Απαραιτητη προυπόθεση το στηθος να ειναι σφιχτο και στητο ωστε οταν αφαιρηται το σουτιεν να μην ψαχνουμε την ρωγα διπλα απο τον αφαλό