Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σαν φίλη μου!
Το διαμέρισμα είναι σαν όροφος ξενοδοχείου,χωράει άλλους 20!

δεν προλαβαινω καν να ερθω απο θεσσαλονικη μεχρι αυριο και να ετοιμαστω, ευχαριστω παντως και καλα να περασεις :'(

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αν δες πας εκεί δεν έχεις δει χλιδή,μόνο τα κλάμπ να δεις θα χαζέψεις!
Έχει και Μασεράτι αυτός που με φιλοξενεί που την παίρνω όποτε θέλω!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
δεν προλαβαινω καν να ερθω απο θεσσαλονικη μεχρι αυριο και να ετοιμαστω, ευχαριστω παντως και καλα να περασεις :'(
Κρίμα,το ξενοδοχείο να ξέρεις μόνο κοστίζει γύρω στα 700 ευρώ την ημέρα εκτός αν πας πιό μακρυά!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πολυ καλους φιλους εχεις :) τι να πω επρεπε να ειχα βαλλει αγγελια κανα μηνα πριν να ετοιμαστω δικιο εχει ο μπομπ
παω να νανισω και θα δω αυριο τις προτασεις :) καλο βραδυ  :grin:
Αν δες πας εκεί δεν έχεις δει χλιδή,μόνο τα κλάμπ να δεις θα χαζέψεις!
Έχει και Μασεράτι αυτός που με φιλοξενεί που την παίρνω όποτε θέλω!

Επισκέπτης
Απαξιωμενη, τρισαθλεια ,ελεηνηδα-φεμηνιστρια, πυρφορολατρισα , ξεφτυλα απο κουνια... αυτη ειναι η καταντια της συνχρωνης ελεΗνιδας-φεμηνιστριας (αυτοδιαχηριζομενης,ανεξαρτητης) να βαζει αγΓελιες σε ενα μπουρδελο site για την εβρεση πυρφορου στο να πανε διακοπες ειναι θλυβερο.. και οσοι αναρωτιεστε οτι πλακα κανει σας πληροφορω η πλακα ειναι η μιση αληθεια...  το επομενο βημα μωρη ΜΠΕΤΟΥΓΙΑ ποιο θα ειναι?????? να βαλεις αγγελια στο ados? αν δεν το εχεις κανει ηδη....

ΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΠΙΑΤΣΑ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Απαξιωμενη, τρισαθλεια ,ελεηνηδα-φεμηνιστρια, πυρφορολατρισα , ξεφτυλα απο κουνια... αυτη ειναι η καταντια της συνχρωνης ελεΗνιδας-φεμηνιστριας (αυτοδιαχηριζομενης,ανεξαρτητης) να βαζει αγΓελιες σε ενα μπουρδελο site για την εβρεση πυρφορου στο να πανε διακοπες ειναι θλυβερο.. και οσοι αναρωτιεστε οτι πλακα κανει σας πληροφορω η πλακα ειναι η μιση αληθεια...  το επομενο βημα μωρη ΜΠΕΤΟΥΓΙΑ ποιο θα ειναι?????? να βαλεις αγγελια στο ados? αν δεν το εχεις κανει ηδη....

ΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΠΙΑΤΣΑ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ωραια.
μας τα ειπες ομορφα.
πανε τωρα στο κολομπαρο και παρακαλα την πουτανα την σουλα μηπως και την γαμησεις.
χωσε και κανενα 100αρικο σε ποτα,και να εισαι σιγουρος οτι θα φυγεις με την πουτσα στο χερι.
σαλτα γαμησου ρε μαλακα μισογυνη.
σε εχουν φτυσει οι γυναικες απο τοτε που γεννηθηκες, με πρωτη και καλυτερη την μαια που σε ξεπεταξε βλακα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μωρο ακομη περιμενω πμ...ναι η ου?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Για πήγαινε να δεις αν έρχομαι.
Άμα δεν τρολάρεις, έχετε ξεφύγει πολύ οι ελεεινίδες και έχουνε δίκιο που σας εξαπολύουν κηνύγι μαγισσών εδώ μέσα. Τόσο θράσος που να σε αποκαλούνε μες στα μούτρα σπόνσορα και πορφυροαγαπούλη, ε όχι!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για πήγαινε να δεις αν έρχομαι.
Άμα δεν τρολάρεις, έχετε ξεφύγει πολύ οι ελεεινίδες και έχουνε δίκιο που σας εξαπολύουν κηνύγι μαγισσών εδώ μέσα. Τόσο θράσος που να σε αποκαλούνε μες στα μούτρα σπόνσορα και πορφυροαγαπούλη, ε όχι!
Λες να μην τρολάρει τύπε;;;

Αυτή είναι ταγμένη στον ΦΠ. :2funny:

Επισκέπτης
ωραια.
μας τα ειπες ομορφα.
πανε τωρα στο κολομπαρο και παρακαλα την πουτανα την σουλα μηπως και την γαμησεις.
χωσε και κανενα 100αρικο σε ποτα,και να εισαι σιγουρος οτι θα φυγεις με την πουτσα στο χερι.
σαλτα γαμησου ρε μαλακα μισογυνη.
σε εχουν φτυσει οι γυναικες απο τοτε που γεννηθηκες, με πρωτη και καλυτερη την μαια που σε ξεπεταξε βλακα.

Φουστακο ειμαι στο μπουρδελα.κωμ και στις απξιωμενες,τελειωμενες γκομενες θα μηλαω ετσι και χειροτερα.. τουλαχιστον η Σουλα ειναι κοριτσι της πιατσας και κατι τετοιες κοκοτες σαν την κυρια που ανοιξε το ποστ της  βαζει κατω,, καταλαβες? Τραβα εσυ μωρη παλιο πουστα τραβα σε καμια απαξιωμενη χοντρελο και πληρωσε και τις διακοπες και τα γαμο πυλαφα σου, ξεφτηλισμενε πυρφορε (μαλλον και εσυ μαλακα ψαχνεις γκομενα απο το μπουρδελα.κωμ παλιο ξεφτηλα) οσο για το αν θες να μαθεις τι ειμαι και ποιος ειμαι ξερεις που συχναζω και που παω.. ελα να μου τα πεις απο κοντα κωλο πουστο :shit: :shit: :shit:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

ο τζαμπας ΠΕΘΑΝΕ.λοιπον,κατεβαινεις φυλης,θα σε γνωρισουμε εμεις,και θα μας γνωρισεις ΟΛΟΥΣ!!!!Θα χεστεις στο ταληρο,και αμα δεν σου αρεσει και κανενας μας θα σου μεινουν τα φραγκα και πας και διακοπες οσο θελεις μονη σου.τι λες; :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1

Πιατα πλενεις? Απο σφουγγαριστρα ξερεις?? Η θες να εισαι μονο "φρου φρου κι αρωματα".  Τελικα δεν ευθυνομαστε μονο τα αρσενικα για την "καταντια" σας(που περιμενετε τον "πριγκηπα",θα μεινετε στο ραφι επ'αοριστον,κτλ κτλ)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Φουστακο ειμαι στο μπουρδελα.κωμ και στις απξιωμενες,τελειωμενες γκομενες θα μηλαω ετσι και χειροτερα.. τουλαχιστον η Σουλα ειναι κοριτσι της πιατσας και κατι τετοιες κοκοτες σαν την κυρια που ανοιξε το ποστ της  βαζει κατω,, καταλαβες? Τραβα εσυ μωρη παλιο πουστα τραβα σε καμια απαξιωμενη χοντρελο και πληρωσε και τις διακοπες και τα γαμο πυλαφα σου, ξεφτηλισμενε πυρφορε (μαλλον και εσυ μαλακα ψαχνεις γκομενα απο το μπουρδελα.κωμ παλιο ξεφτηλα) οσο για το αν θες να μαθεις τι ειμαι και ποιος ειμαι ξερεις που συχναζω και που παω.. ελα να μου τα πεις απο κοντα κωλο πουστο :shit: :shit: :shit:
τον 15αυγουστο να παρεις την σουλα που ειναι καλο κοριτσι και να την πας στην μανα σου,να φατε ολοι μαζι το μεσημερι.
μετα το φαγητο ομως η σουλα μπορει να φυγει ομως,γιατι θα πρεπει να παει στο μαγαζι,την περιμενουν και αλλοι μαλακες σαν και εσενα.
εγω θα παρω την εριναλ και θα παμε στην ζακυνθο στο φιλο μου τον σινερμαν,και θα εχουμε την εριναλ ολοι μερα στην παρτουζα.
ο χρονος θα ειναι ολος δικος μας,δεν μας κυνηγαει κανενας.
εσενα ο χρονος θα σε κυνηγαει ομως γιατι οταν η σουλα βαζει το ταξιμετρο,τα κοροιδα σαν και σενα πρεπει να τα χωνουν.

οσο για τις μαγκες που κανεις και ποιος εισαι, το μονο σιγουρο ειναι οτι εισαι κανενα μαλακισμενο σπυριαρικο.
κολοπουστα του πληκτρολογιου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε αρκανς γιγαντα γιατι του την επεσες του ανθρωπου? Χαλαρωσε λιγο ρε παιχτη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom