Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειναι σκληροπυρηνικος στην :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: καλα θα κανει να την κοψει για λιγο καιρο.
τον χτυπησε στο κεφαλι η μαλακια και η αγαμια.
τυπε μου εδω που τα λεμε και εσυ δεν πας πισω.ανοιξες θρεντ απελπισιας οτι δεν σου ανοιγουν τα βιντεο του γιουτιουμπ  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καταρχην η εριναλ ειναι μουναρα να ξερεις,καποια χρονια πριν εκανε και καποια διαφημιστικα σποτ στην τηλεοραση,και εκανε και καποιες φωτογραφησεις ρουχων σε περιοδικα,οπως καταλαβαινεις ΕΡΙΝΑΛ-ΣΟΥΛΑ 1-0.παμε στο 2ο σετ τωρα.

απο το να εισαι συνεχεια σε μια τουαλετα και να τραβας μαλακια,σου εγινε  εμμονη ιδεα να γαμησεις και σε τουαλετα, και ακομα μεχρι και παρτουζα να θελεις να κανεις. για ρωτα την σουλα και τους συναγωνιστες ερχοντε να παρουν παρτουζα μαζι σου στην τουαλετα?
σου θυμηζω οτι οι κανονες υγιεινης των μπουρδελιαριδων απαγορευουν παρτουζες σε τουαλετα κολομπαρου, συμφωνα παντα και με την εγκυκλιο του υπουργειου υγειας,που εστειλε σε ολα τα κολομπαρα.καλα θα κανεις να διαβαζεις και την νομοθεσια λιγο.
τελος παντων δεν πιστευω να κανει παρτουζες η σουλα γιατι οπως ειπες και εσυ ειναι καλο κοριτσι. η εριναλ κανει ομως και θα μας βγαλει εμας γουστα. αρα ΕΡΙΝΑΛ-ΣΟΥΛΑ 2-0.παμε τωρα στο 3ο σετ.

αν ερθω στον πριγκιπα θα φερω ομως και την εριναλ μαζι μου,για να κανουμε μια επιτοπου συγκριση με την σουλα.
θα ψηφισουν ομως οι πουτανες,ποια ειναι καλυτερη. αρα και να ειναι στημενη η ψηφοφορια στην χειροτερη περιπτωση ο αγωνας θα ληξη ΕΡΙΝΑΛ-ΣΟΥΛΑ 2-1 και στην καλυτερη θα κερδισουμε 3-0 μεσα στην εδρα τις σουλας.

οσο για εσενα αν ερθω στο πριγκιπα ειμαι σιγουρος οτι θα κλαις,χειροτερα και απο την τελευταια πουτανα εκει μεσα,που ηρθε με τα ποδια απο την αφρικη.

Eισαι τεραστιος μαλακας φιλε.. μα τεραστιος Μαλακααας εισαι σε ενα μπουρδελο site και προσπαθης να με πισεις για μια απαξιωμενη τελευταια γκομενα οτι μετραει.. και ποιο πολυ πυστευεις μαλακα οτι υπαρχει πιθανοτατα εστω και 1 στο εκατομυριο να γαμησεις γκομενα απο εδω μεσα με ολες τις μαλακιες αυτες.. και ποιος σου ειπε ρε σαπιοκωλακια οτι θελω να συγκρινω την πουτανα την erinal με την σουλα??? εγω σου ειπα να ερθεις πρηγκιπα για να μου πεις ολα αυτα που μου λες απο εδω χωρις να ξερεις ποιος ειμαι απο κοντα. εκτος απο πυρφορος εισαι και μεγαλος μαλακας.. στον πρηγκιπα η μαλλον στην πιατσα και σε οποιο αλλο καταγωγη ελα να με βρεις οποτε θες πουστρακο.. και επιδει δεν μου αρεουνε οι απειλες σου πιτσιρικα πυρφορε (ντροπη του site) θα σου πω στο αφτι τι θα σου κανω και οχι απο εδω γιατι ειναι sureprise..! αντε τωρα μετρα τα 2-1 και τα 3-1 και 3 και παρε τα αρχιδια μου μαλακα που εχουνε πυξει μεσα στα χυσια αυτη την στιγμη και στα βαζω και αυτα αμα λαχει στη σουφρα σου  :2on1: :2on1: :2on1:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Αιμα,βια,σφαγες αμαχων.
Ρε τυποι οποιος θελει γαμαει και πληρωνει η πληρωνει διχως να γαμαει
του τα τρωνε τους τα τρωει ,αλλος νομιζει οτι ειναι ο γαμιας επι της γης(δημητρακης)
αλλος θεωρει τους αλλους μαλακες κλπ κλπ.
Αφηστε τον καθενα να κανει αυτο που γουσταρει και στο τελος να κανει ταμειο
δεν σας εβαλε κανεις να διδαξετε τον λογο της αληθειας ουτε καθοδηγητες
του σταλιν.
Αν υπαρχουν κομπλεξ για οποιους τα εχουν υπαρχει ειδικος γιατρος κατι θα κανει.
Αφηστε μας να εχουμε λιγη ωρα με γελιο με ωραιες εικονες και αντε να πατε
να γ......η πιεστε ενα ποτο χαλαρωτικο.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
κοιτα,αμα εχεις μεγαλα βυζια,μικρο και ωραιο κωλαρακι,τρως λιγο και δεν κανεις 10 ωρες στα μαγαζια με τουριστικα και σ αρεσουν η η θεσσαλονικη  η η ζακυνθος ετοιμασε βαλιτσες  :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εδω κι αν εχει γελιο.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αρκανς φιλε με εχεις προσβαλει επανηλιμενα... ουτε καν με ξερεις στην τελικη.. αναρωτιθηκες γιατι κραζω?? μηπως μια μερα ξυπνησα και ειπα μισω τις γυναικες???

ΜASTER το ξερω το σκηνικο. εγω πρωσοπικα δεν εχω κατι με τον ανθρωπο πυρφορο εγω το χρησιμοποιοω σαν ενοια για να καταλαβενομαστε...

Σκασε επιτελους ρε βαρεμενε  :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eισαι τεραστιος μαλακας φιλε.. μα τεραστιος Μαλακααας εισαι σε ενα μπουρδελο site και προσπαθης να με πισεις για μια απαξιωμενη τελευταια γκομενα οτι μετραει.. και ποιο πολυ πυστευεις μαλακα οτι υπαρχει πιθανοτατα εστω και 1 στο εκατομυριο να γαμησεις γκομενα απο εδω μεσα με ολες τις μαλακιες αυτες.. και ποιος σου ειπε ρε σαπιοκωλακια οτι θελω να συγκρινω την πουτανα την erinal με την σουλα??? εγω σου ειπα να ερθεις πρηγκιπα για να μου πεις ολα αυτα που μου λες απο εδω χωρις να ξερεις ποιος ειμαι απο κοντα. εκτος απο πυρφορος εισαι και μεγαλος μαλακας.. στον πρηγκιπα η μαλλον στην πιατσα και σε οποιο αλλο καταγωγη ελα να με βρεις οποτε θες πουστρακο.. και επιδει δεν μου αρεουνε οι απειλες σου πιτσιρικα πυρφορε (ντροπη του site) θα σου πω στο αφτι τι θα σου κανω και οχι απο εδω γιατι ειναι sureprise..! αντε τωρα μετρα τα 2-1 και τα 3-1 και 3 και παρε τα αρχιδια μου μαλακα που εχουνε πυξει μεσα στα χυσια αυτη την στιγμη και στα βαζω και αυτα αμα λαχει στη σουφρα σου  :2on1: :2on1: :2on1:

Ρε τον βαρεμενο  :2funny: :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Προτείνω στην εριναλ αν κατάλήξει σε πρόταση απο τις εκατοντάδες που σίγουρα δέχτηκε να μας πει και ποια είναι να τον ανακύρήξουμε μαλάκα της χρονιας!
:grin: :grin:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
εγώ φεύγω τώρα ατύχησες δεν προλαβαίνω να σε πάρω
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Προτείνω στην εριναλ αν κατάλήξει σε πρόταση απο τις εκατοντάδες που σίγουρα δέχτηκε να μας πει και ποια είναι να τον ανακύρήξουμε μαλάκα της χρονιας!
:grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν εχει τετοια εδω,εαν θελει να παει διακοποες θα μας αποδειξει πρωτα την αξια της :pipa1: :pipa1: :pipa1:

:pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Εριιιιιιιιιιι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

εχω κερκυρα ,κρητη ,σκιαθο-ρωμη ,παρισι/κανες ,λονδινο/
ολα τα εχει το πανερι.

μπορούμε να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα με μόντε κάρλο +κάννες ?  :think:

Επισκέπτης
Μαγκες η Ερι εκλεισε για φετος. Θα την παρω εγω λουλουδου στα πανυγυρια. Μαζι με τη Μαριανα τη φωτογραφο. Ετσι και διακοπες θα κανουν τα κοριτσια και μεροκαματο θα βγαλουν.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μπορείς κ καλύτερα  :-

δεν σε χαλασε που θα καθεσαι στο κτελ διπλα σε γιαγια που βρωμαει κατρουλιλα κ θα σου λεει πως κενταει τα σεμεδακια

θες κ μοντε καρλο βλαχαδερο

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
δεν σε χαλασε που θα καθεσαι στο κτελ διπλα σε γιαγια που βρωμαει κατρουλιλα κ θα σου λεει πως κενταει τα σεμεδακια

θες κ μοντε καρλο βλαχαδερο

χαχα ντάξ κάπως καλύτερα  :tooth:

πήγε μια γνωστή μ, είδα φωτός κ ζηλεύω, σκάσε  *P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom