alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Καλυτερα. Θα εχω μαζεψει και περισσοτερα.Οπότε κύριος στην ουρά,περιμένετε στην σειρά σας...μόλις στερέψει ο άλλος θα έρθει.![]()
Καλυτερα. Θα εχω μαζεψει και περισσοτερα.Οπότε κύριος στην ουρά,περιμένετε στην σειρά σας...μόλις στερέψει ο άλλος θα έρθει.![]()
Εσύ είσαι το πουλάκι ή το κλουβί;;;"το πουλακι μπηκε στο κλουβι".
Εγω παλι γιατι ειχα την εντυπωση οτι αυτη η αηδια σιγουρα θα εκοβε την ταση προς χυσιμο?
Εξυπνο.Εσύ είσαι το πουλάκι ή το κλουβί;;;![]()
Κοίτα..υπάρχει ο ΜΕΓΑ χορηγός και τα χορηγήδια ..Και τί έκλεισες μόνο με έναν;;;
Δεν το πιστεύουμε....
Όσα κ να μαζέψεις έχει τον τρόπο της να στα κάνει αέρα...μα βυζιά θα στα κάνει...μα κώλους...μα μπότοξ.Καλυτερα. Θα εχω μαζεψει και περισσοτερα.
Α ναι, ξερω.γιατι εισαι ασχετος ισως?
ο πιο βραδυπους να εισαι με μια σωστη γυρισια παπαλα![]()
Ούτε η εθνική να'σουνΚοίτα..υπάρχει ο ΜΕΓΑ χορηγός και τα χορηγήδια ..![]()
Α ναι, ξερω.
Τωρα , οσοι δεν απογειωνομαστε στην καύλα οταν μπαινει καμια ντουλαπα στον κωλο μας, ειμαστε ασχετοι.
Απλα δεν ειμαστε κρυφοαδερφες ολοι μωρο μου. Ε μα πια. Ειπα να μην το πω, αλλά το ειπα!
Υπαρχει στο σαλονι και σχετικη μαρμαρινη επιγραφη οπως στις εκκλησιες?Κοίτα..υπάρχει ο ΜΕΓΑ χορηγός και τα χορηγήδια ..![]()
Οχι μωρε. Πού να το σκεφτεις.ε ναι...ειναι γνωστο αλλωστε πως οποιος γουσταρει δαχτυλο ειναι κρυφαδελφη...απορω πως δεν το ειχα σκεφτει τοσα χρονια!!!
Που έβαζες;;;ε ναι...ειναι γνωστο αλλωστε πως οποιος γουσταρει δαχτυλο ειναι κρυφαδελφη...απορω πως δεν το ειχα σκεφτει τοσα χρονια!!!
Σιγά μην τους κάνω και ανδριάνταΥπαρχει στο σαλονι και σχετικη μαρμαρινη επιγραφη οπως στις εκκλησιες?
ΧΟΡΗΓΟΙ, ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ κετς?
Οχι μωρε. Πού να το σκεφτεις.
Εδω χθες ξημερωσαμε να καταλαβεις τον λογο που ανεβαινει η Χρυση Αυγη.
Άλεξ με το κωλοδάχτυλο για ιατρικούς λόγους θα είχες κόμπλα μεγάλη ε;;;Οχι μωρε. Πού να το σκεφτεις.
Εδω χθες ξημερωσαμε να καταλαβεις τον λογο που ανεβαινει η Χρυση Αυγη.
Σωστά...τι κάνουν άλλωστε...το καθήκον τους...Σιγά μην τους κάνω και ανδριάντα![]()
Τι να καταλαβω? Τους γνωστους "προοδευτισμους"?μαλλον εσυ εχεις δυσκολια στο να καταλαβεις αυτα που γραφω...δε σε παρεξηγω...τα βυζια και οι κωλοι αποσπουν το επανω κεφαλι...ποση αιματωση να αντεξεις
α επισης ο αυνανισμος τυφλωνει...ειναι στο ιδιο μηκος κυματος του "το δαχτυλο το γουσταρουν οι κρυφαδελφς"
Άλεξ με το κωλοδάχτυλο για ιατρικούς λόγους θα είχες κόμπλα μεγάλη ε;;;