Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αμέσως...αν γουστάρεις τον Μπάμπη λογικά θα γουστάρεις κ την σεξουαλική δραστηριότητα μαζί του έτσι δεν είναι;;;

Τον Λίλα δεν τον έχεις δει που βάζει ό,τι βρει στον κώλο του;;;
Ηθικον διδαγμα. Το οτι ο Λιλας βαζει πραγματα στον κωλο του δεν αποτελει δειγμα ομοφυλοφυλικης τασης. Για συνεχιστε. Διασκεδαζω πολυ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αμέσως...αν γουστάρεις τον Μπάμπη λογικά θα γουστάρεις κ την σεξουαλική δραστηριότητα μαζί του έτσι δεν είναι;;;

Τον Λίλα δεν τον έχεις δει που βάζει ό,τι βρει στον κώλο του;;;

ξερεις ποσσοι βαζουν διαφορα στον κωλο τους? :rolleyes:
ο λιλας ειναι μεταξυ αλλων και cd...και εν πασει περιπτωσει το να τη βρισκεις απο τον κωλο δε σε κανει ουτε λιλα ουτε αδερφη ημαρτον...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
σιγουρα οχι για ξεκωλιασματα παντως...ουτε για τσιμπουκια...
αυριο αμα θες περνα μια βολτα απο το θρεντ φυλης 104 να μοιραστεις αυτες τις σκεψεις σου με τα παιδια εκει να δουμε και αυτα τι θα σου πουνε...για το αν ειναι κρυφαδελφες εννοω...θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα η συζητηση... :)
Η επομενη συμβουλη σου ποια ακριβως ειναι?
Να παω και στα γραφεια της χρυσης αυγης να πω οτι τους θεωρω καφρους?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ξερεις ποσσοι βαζουν διαφορα στον κωλο τους? :rolleyes:
ο λιλας ειναι μεταξυ αλλων και cd...και εν πασει περιπτωσει το να τη βρισκεις απο τον κωλο δε σε κανει ουτε λιλα ουτε αδερφη ημαρτον...
Κάτσε γιατί θα χαζέψω βραδιάτικα κ χωρίς να είμαι alex...οι cd δεν είναι ομοφυλόφιλοι,τί είναι;;;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η επομενη συμβουλη σου ποια ακριβως ειναι?
Να παω και στα γραφεια της χρυσης αυγης να πω οτι τους θεωρω καφρους?

οχι αλλα μπορεις να το γραφεις στο αναλογο νημα...οπως και γραφεις απ' ο,τι εχω δει αλλα με πιο κοσμιο τροπο...μπορεις αυριο λοιπον ή και σημερα να μπεις στο συγκεκριμενο νημα και να ρωτησει...αληθεια ρε αγορια...εσεις που γουσταρετε ξυλο, υποταγη, να γλυφετε τακουνια, να σας πατανε, να σας γαμανε ενιοτε....μπας και ειστε λουγκρες και απλα δεν το λετε?
θα ηθελα πολυ να δω τι θα σου απαντησουν...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κάτσε γιατί θα χαζέψω βραδιάτικα κ χωρίς να είμαι alex...οι cd δεν είναι ομοφυλόφιλοι,τί είναι;;;

υπαρχουν cd που ειναι ομοφυλοφιλοι και cd που δεν ειναι...σε μεγαλυτερο ποσοστο ειναι...αλλα υπαρχει ενα σημαντικο ποσοστο που δεν ειναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Καλα, κατσε εσυ τωρα να κανεις σοβαρη συζητηση με τη μουνιτσα για το σεξ, επι της βασης "το να την βρισκεις με πραγματα στον κωλο σου δεν σε κανει αδελφη ημαρτον"

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οχι αλλα μπορεις να το γραφεις στο αναλογο νημα...οπως και γραφεις απ' ο,τι εχω δει αλλα με πιο κοσμιο τροπο...μπορεις αυριο λοιπον ή και σημερα να μπεις στο συγκεκριμενο νημα και να ρωτησει...αληθεια ρε αγορια...εσεις που γουσταρετε ξυλο, υποταγη, να γλυφετε τακουνια, να σας πατανε, να σας γαμανε ενιοτε....μπας και ειστε λουγκρες και απλα δεν το λετε?
Πειράζει που έχω την ίδια γνώμη με τον alex....πως όλοι αυτοί είναι προσεχώς ομοφυλόφιλοι. :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εχετε αναγαγει το καθε λογης βιτσιο/διαστροφη/φετιχ/γουστο σε οποια φοβια σας κατεβει στο κεφαλι απλα και μονο επειδη ειτε δε μπορειτε να το καταλαβετε ειτε δεν το γουσταρετε...γιατι ειναι παραλογο να σεβαστειτε δηλαδη αυτον που λεει οτι γουσταρει δαχτυλο ή στραπ-ον αλλα δεν ειναι ομοφυλοφιλος? γιατι ειναι δυσκολο να το καταλαβετε? δε λεω να το αποδεχτειτε ή να πατε να το κανετε...αλλα υπαρχει λογος πραγματικα να βγαζετε κατι απο το κεφαλι σας σωνει και ντε επειδη απλα δε μπορειτε να το καταλαβετε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Μιλησε κανενας για ξυλο, υποταγη, τακουνια και πατηματα?
Επικοινωνεις?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πειράζει που έχω την ίδια γνώμη με τον alex....πως όλοι αυτοί είναι προσεχώς ομοφυλόφιλοι. :rolleyes:

γουστο σου και αποψη σου :)
ξερω παρα πολλους που δεν ειναι ουτε προσεχως ουτε πρωην...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν εισαι προοδευτικος. Λυπαμαι. Τι σου μαθαινανε οι γονεις σου μικρο?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εχετε αναγαγει το καθε λογης βιτσιο/διαστροφη/φετιχ/γουστο σε οποια φοβια σας κατεβει στο κεφαλι απλα και μονο επειδη ειτε δε μπορειτε να το καταλαβετε ειτε δεν το γουσταρετε...γιατι ειναι παραλογο να σεβαστειτε δηλαδη αυτον που λεει οτι γουσταρει δαχτυλο ή στραπ-ον αλλα δεν ειναι ομοφυλοφιλος? γιατι ειναι δυσκολο να το καταλαβετε? δε λεω να το αποδεχτειτε ή να πατε να το κανετε...αλλα υπαρχει λογος πραγματικα να βγαζετε κατι απο το κεφαλι σας σωνει και ντε επειδη απλα δε μπορειτε να το καταλαβετε?
Ποιος είπε ότι δεν θα το σεβαστούμε;;;

Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με το πως την βρίσκει ο κόσμος...και ο gay έχει θέμα με τα κοσμητικά μάλλον κομπλεξάκιας είναι,υπάρχουν κ gay που δεν έχουν θέμα όπως κ να τους λες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κωλοδαχτυλο παρα πολλοι κανουν. Μεχρι να μιλησα με διαφορα ατομα και φιλους νομιζα οτι το εκαναν μονο gay, κατι που δεν ισχυει. Προσωπικα εγω δεν μπορω στην ιδεα και 2 φορες που ειχαν παει να μου κανουν αντεδρασα αμεσα.

Τωρα για το ξυλο το γαμησι απο στραπ ον κτλ ειναι θεωρω δειγματα υπογης και οχι ομοφυλοφιλιας, οπως νιωθεις εσυ οτι υποταζεις μια γκομενα γαμωντας την τον κωλο. Τωρα αλλοι που γαμιουντε με τραβελια και πραγματικες πουτσες, ναι εχουν κλιση.  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μιλησε κανενας για ξυλο, υποταγη, τακουνια και πατηματα?
Επικοινωνεις?

το στραπ ον γιατι το εβγαλες? σε παρα πολλους που γουσταρουν τα συγκεκριμενα γουσταρουν και το στραπ ον...
ανηκει ΟΛΟ αυτο στο πλαισιο του εξεφτελισμου και της υποταγης...ειναι ΟΛΟ μαζι ενα πακετακι...δεν πας απλα μια μερα και βγαζεις εναν δονητη και λες στον αλλο σημερα θα σε ξεκωλιασω...το δαχτυλο ειναι αλλη ιστορια...πολυ πιο απλη...και προσιτη...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν εισαι προοδευτικος. Λυπαμαι. Τι σου μαθαινανε οι γονεις σου μικρο?
Αυτά που είπαν κ στην Αλίντισσα μου λέγανε...αλλά δεν νομίζω να έχω το ίδιο ένδοξο μέλλον...εμένα θα με μαδήσουν...δεν θα μαδήσω. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom