alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Απορριπτεται.Άλεξ με το κωλοδάχτυλο για ιατρικούς λόγους θα είχες κόμπλα μεγάλη ε;;;
Καλυτερα θανατος.
Απορριπτεται.Άλεξ με το κωλοδάχτυλο για ιατρικούς λόγους θα είχες κόμπλα μεγάλη ε;;;
Ντάξει καταλάβαμε...έχεις ξεκωλιάσει κόσμο κ κοσμάκι. :-*δεν κανω τετοιου ειδους αποκαλυψεις![]()
Τι να καταλαβω? Τους γνωστους "προοδευτισμους"?
Εγω ειμαι απο χωριο. Δεν τα ξερω αυτα. Εμενα με μαθανε οτι στον αντρικο κωλο δεν μπαινουν πραγματα.
Ντάξει καταλάβαμε...έχεις ξεκωλιάσει κόσμο κ κοσμάκι. :-*
Δε με λες και για το στραπ ον έχεις την ίδια άποψη,πως δεν είναι δείγμα ομοφυλοφιλίας;
Γαμησέ τασιγα μην παει για εξεταση προστατη...κι αν του αρεσει??? αντι για καθε εξαμηνο βδομαδα παρα βδομαδα εκει θα ειναι και μπορει να τον πουνε και ντιντι...
Καλά,από δευτέρα θα πάω για ευθανασία...με τα 5 που έχω φάει είμαι τελειωμένη αδερφάρα.Απορριπτεται.
Καλυτερα θανατος.
Υπαρχουν άλλα σπιτια που μαθαινουν οτι πρεπει να παιρνουν πιπες τα αγορια και να ξεκωλιαζουν τα κοριτσια?σε μαθανε παραλληλα οτι στον γυναικειο μπαινουν ε? ε ναι βεβαια καθε σπιτι που σεβεται τον εαυτο του ειναι απο τα πρωτα πραγματα που μαθαινει στα παιδια του...πως να κανουν πιπες τα κοριτσια και πως να ξεκωλιαζουν τα αγορια...
Υπαρχουν άλλα σπιτια που μαθαινουν οτι πρεπει να παιρνουν πιπες τα αγορια και να ξεκωλιαζουν τα κοριτσια?
Εσυ ξερεις?η λεξη ομοφυλοφιλια ξερεις τι σημαινει ετσι?
Φίλος του ίδιου φύλου.η λεξη ομοφυλοφιλια ξερεις τι σημαινει ετσι?
Μου μαθανε αυτα που επρεπε.υπαρχει σπιτι στο οποιο γινονται τετοιες διδαχες? εσενα αυτο σου μαθανε δηλαδη?
Εσυ ξερεις?
Ετσι..αλλιώς υπάρχουν και οι μη Αλήντισσες,η πόρτα είναι ανοιχτή,δεν τα τρώω απο κανέναν με το ζόρι εξαλλουΣωστά...τι κάνουν άλλωστε...το καθήκον τους...
Μου μαθανε αυτα που επρεπε.
Φίλος του ίδιου φύλου.
Να πας δηλαδή με το ίδιο φύλο...απλά για εμένα αν αρχίσεις να δουλεύεις πλαστικό...δε ξέρω...νομίζω είσαι κοντά στο να χρησιμοποιήσεις κ από κρέας.
Jesus,το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι όταν θα φτάσω ίσως να κάνω λεφτά θα είσαι πολύ κωλόγρια για να μου τα φας.Ετσι..αλλιώς υπάρχουν και οι μη Αλήντισσες,η πόρτα είναι ανοιχτή,δεν τα τρώω απο κανέναν με το ζόρι εξαλλου![]()
Εσενα τι σου ελεγαν? Για πεταλουδιτσες και μελισσουλες?ενα εκ των οποιων ηταν οτι ο γυναικειος κωλος ειναι για σκισιμο ενω ο αντρικος για αφοδευση...
και μετα λες εμενα προοδευτικια...μπραβο στο μπαμπα![]()
εμενα δε μου ειπανε τετοια πραγματα παντως...
Κι εμεις που θελουμε να επιχορηγησουμε, πού κανουμε αιτηση?Ετσι..αλλιώς υπάρχουν και οι μη Αλήντισσες,η πόρτα είναι ανοιχτή,δεν τα τρώω απο κανέναν με το ζόρι εξαλλου![]()
Αμέσως...αν γουστάρεις τον Μπάμπη λογικά θα γουστάρεις κ την σεξουαλική δραστηριότητα μαζί του έτσι δεν είναι;;;θες να μου εξηγησεις τι σχεση εχει ο ερεθισμος και η απολαυση συγκεκριμενων σημειων του σωματος με το να γουσταρεις εναν διμετρο τριχωτο μουστακαλη ονοματι μπαμπη?
Εσενα τι σου ελεγαν? Για πεταλουδιτσες και μελισσουλες?
Σε εμένα...με μια προκαταβολή μπροστά...και μετά δεν βλέπετε ούτε την Αλίντισσα ούτε την προκαταβολή.Κι εμεις που θελουμε να επιχορηγησουμε, πού κανουμε αιτηση?