pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
23,κόβομαι ή περνάω τη βάση σου;;;Πόσο είσαι πιπίνι?
23,κόβομαι ή περνάω τη βάση σου;;;Πόσο είσαι πιπίνι?
Μπορεί να ξεκίνησε με pz70 στο site καλέ..τύπου arcansHello, "pz89"...
Τι να σε κανει μωρε...23,κόβομαι ή περνάω τη βάση σου;;;
Τί να με κάνει;;;Τι να σε κανει μωρε...
Το πολυ πολυ να σε βαζει να αλλαζεις τις γαζες μετα τις αισθητικες επεμβασεις της.
Να χαρω εγω εναν ανανεωτη...Τί να με κάνει;;;
Να ξανα νιώσει ίσως,να θυμηθεί τα νιάτα της;;;
Ελιξήριο νεότητας.Να χαρω εγω εναν ανανεωτη...
Εσύ θα ξανανιώσεις ,όχι εγώ.Εσύ θα πηδάς σαν κοκόρι καλε ,τόσο μικρουλι που είσαι.Τί να με κάνει;;;
Να ξανα νιώσει ίσως,να θυμηθεί τα νιάτα της;;;
Ανατριχιασα.Εσύ θα ξανανιώσεις ,όχι εγώ.Εσύ θα πηδάς σαν κοκόρι καλε ,τόσο μικρουλι που είσαι.
Εγώ γαμιέμαι σαν να μην υπάρχει αύριο.
Θα σου κάνω 2 κέγκελ με το μουνί μου και αυτό ηταν.Θα προστεθείς στη λίστα των αγαπούληδων στην ατζέντα μου.![]()
Σε ποιές σειρές έπαιζε Μουνίτσα?Αντε μωρή θυμήσου ..κάνει καλό στη μνήμη αυτό λέει.Οταν ψάχνουμε κάτι και δεν το θυμόμαστε,πρέπει να επιμένουμε μέχρι να μας έρθει.
Έστω,ας είναι...θα το αντέξω...Εσύ θα ξανανιώσεις ,όχι εγώ.Εσύ θα πηδάς σαν κοκόρι καλε ,τόσο μικρουλι που είσαι.
Θα σου κάνω 2 κέγκελ με το μουνί μου και αυτό ηταν.Θα προστεθείς στη λίστα των αγαπούληδων στην ατζέντα μου.![]()
Ξέρω τον όρο.Ανατριχιασα.
Υ.Γ. Μικρε μην τολμησεις να ρωτησεις τι ειναι το "κεγκελ", θα πεσει φαπα.
Εσύ θα ξανανιώσεις ,όχι εγώ.Εσύ θα πηδάς σαν κοκόρι καλε ,τόσο μικρουλι που είσαι.
Τί γελάς ρε...αν είναι κ 2 καλά είμαστε...εγώ μόνο που το σκέφτομαι χύνω...ούτε μισό δεν με βλέπω.
Τί γελάς ρε...αν είναι κ 2 καλά είμαστε...εγώ μόνο που το σκέφτομαι χύνω...ούτε μισό δεν με βλέπω.![]()
Εσύ θα ξανανιώσεις ,όχι εγώ.Εσύ θα πηδάς σαν κοκόρι καλε ,τόσο μικρουλι που είσαι.
Τι μισο ρε ταλαιπωρε.Τί γελάς ρε...αν είναι κ 2 καλά είμαστε...εγώ μόνο που το σκέφτομαι χύνω...ούτε μισό δεν με βλέπω.![]()
Η πιο καλή στο γαμήσι εδώ μέσα,δαγκατό.γιαυτο γελαω![]()
Κωλοδαχτυλο?Χύνεις γρήγορα μικρέ?Εντάξει..και για τους γρηγοροχυσακηδες έχω λύση.![]()
Για πες στα τσιμπούκια μαστόρισσα.Χύνεις γρήγορα μικρέ?Εντάξει..και για τους γρηγοροχυσακηδες έχω λύση.![]()
ΑλιντόπιπαΓια πες στα τσιμπούκια μαστόρισσα.![]()