alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Δεν εχω κανει αναφορά κανεναν ποτέ, ούτε προκειται. Για κανενα λογο.Να με κάνεις αναφορά ρε.
[size=2pt](μη κάνεις καμιά πλάκα)[/size]
Δεν εχω κανει αναφορά κανεναν ποτέ, ούτε προκειται. Για κανενα λογο.Να με κάνεις αναφορά ρε.
[size=2pt](μη κάνεις καμιά πλάκα)[/size]
Εγω μια φορα πρεπει να εχω κανει.Δεν εχω κανει αναφορά κανεναν ποτέ, ούτε προκειται. Για κανενα λογο.
Εγώ μια φορά ΔΕΝ πρέπει να έχω κάνει...Εγω μια φορα πρεπει να εχω κανει.
Χαμός στο Ελληνικό Διαδίκτυο με ροζ video νεαρής Ελληνίδας ηθοποιού![]()
Ποια ειναι αυτή ρε?
Δεν είμαι εγώ.Αρχισες τωρα να τραβας βιντεακια τον εαυτο σου καυλα μου?
Εεε ηθοποιός δηλώνει πλέον το 60%,άντε να βγάλεις άκρη...αυτο ειναι παλιο...και ειχαν πει και ποια ηταν αλλα δε θυμαμαι![]()
![]()
Α κατάλαβα ..η γνωστή ιστορία τύπου "Πασιγνωστο μοντελο πιάστηκε καβάλα με γνωστό επιχειρηματία"..αυτο ειναι παλιο...και ειχαν πει και ποια ηταν αλλα δε θυμαμαι![]()
![]()
Α κατάλαβα ..η γνωστή ιστορία τύπου "Πασιγνωστο μοντελο πιάστηκε καβάλα με γνωστό επιχειρηματία"..
που τελικά δεν τους γνωρίζει ούτε η μάνα τους.
Εεε γι'αυτόν βγαίνουν τέτοιες ειδήσεις,μπας κ τους μάθει κανένας...Α κατάλαβα ..η γνωστή ιστορία τύπου "Πασιγνωστο μοντελο πιάστηκε καβάλα με γνωστό επιχειρηματία"..
που τελικά δεν τους γνωρίζει ούτε η μάνα τους.
Τα δικα σου ειναι καλυτερα ε?Δεν είμαι εγώ.
Την κοπέλα που πάει το δίσκο στην Ντένη;;;βασικα...σαν ονομα δεν την ηξερα αλλα θυμαμαι οτι ειχε παιξει σε κανα δυο γνωστα σηριαλ αλλα δευτεροτριτους ρολους...εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω αλλα δεν....ισως καμια βιλμα ή λουκ να θυμουνται![]()
Την κοπέλα που πάει το δίσκο στην Ντένη;;;![]()
![]()
Η Μαρουσκα;Την κοπέλα που πάει το δίσκο στην Ντένη;;;![]()
![]()
Ιδια σχεδόν.Ενα τσιφ μεγαλύτερα μόνο.Τα δικα σου ειναι καλυτερα ε?
Πεθαινω.Ιδια σχεδόν.Ενα τσιφ μεγαλύτερα μόνο.![]()
Εσείς οι γέροι,εμείς τα νεούδια μια χαρά μνήμη έχουμε,δεν χρειάζεται να κουραζόμαστε,άντε ζοριστείτε λοιπόν....Σε ποιές σειρές έπαιζε Μουνίτσα?Αντε μωρή θυμήσου ..κάνει καλό στη μνήμη αυτό λέει.Οταν ψάχνουμε κάτι και δεν το θυμόμαστε,πρέπει να επιμένουμε μέχρι να μας έρθει.
Πόσο είσαι πιπίνι?Εσείς οι γέροι,εμείς τα νεούδια μια χαρά μνήμη έχουμε,δεν χρειάζεται να κουραζόμαστε,άντε ζοριστείτε λοιπόν....
Hello, "pz89"...Πόσο είσαι πιπίνι?