Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αχχ εσένα ήθελα  :boobies:
Έλα έλα να δεις  :boobies:

2czakg9.gif

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
α ξέχασα να πω ότι όταν βγείτε τρίτη φορά χώσου στα ίσια μπαλαμούτι και να ρθει σπίτι σου στην πρώτη ευκαιρία και άμα σου πει καλά όλα αυτά έγιναν για το  :zfuck: και τέτοιες πίπες, πες της κατά λέξη " Συγγνώμη κιόλας μωρή βλαμμένη που είμαι ΑΝΤΡΑΣ και όταν βγαίνω με μια γυναίκα που μ αρέσει μου σηκώνεται και σκέφτομαι ΚΑΙ το  :zfuck:) και σήκω φύγε (αν σε αφήσει)...
Το άσχημο αυτής της εξέλιξης είναι πως θα πρέπει να αργήσεις ηθελημένα να της τον δώσεις...
Γιατί υπάρχει ένα αξίωμα φίλε...
Ο μουνόδουλος άντρας πηδάει αυτές που τον διαλέγουν
Ο ΓΑΜΙΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αν και διαφωνω σε πολλα συμφωνω περισσοτερο με το μακη παρα με τους υπολοιπους :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
όποιος μπαίνει στο τριπάκι του πάνω χέρι κάτω χέρι και στη μέση λαγουδέρι...καίγεται.
αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, άντε γράψε κανένα τσελεμεντέ καλύτερα.
:thumbsup:

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχην καλησπερα,πριν περασω στα πολιτικα οπως εχω υποσχεθει ειπα να αναρτησω το κλασσικο πλεον κολπο αλλα χαμενο στον χρονο του πως "δενεις" μια γκομενα!
Σημαντικο ειναι το οτι θα πρεπει η γκομενα να μας ενδιαφερει αρα και να την γουσταρουμε αλλιως γιατι να κανουμε τον κοπο;
Παραθετω λοιπον "το κολπο" ας το πουμε:
Καταρχην ξεχναμε εντελως το γαμησι και δεν κοιταμε επιμονα βυζια και κωλους πανω της,στο ραντεβου την παιρνουμε και την πηγαινουμε εκει που θελουμε εμεις,δεν ρωταμε που θελει,παμε καπου ησυχα και ειδυλιακα(οχι στο μεγαρο μουσικης βεβαια).
Εκει φερομαστε διακριτικα,κοιταμε να μιλαει περιπου μιση φορα παραπανω σε χρονο αυτη απ'οτι μιλαμε εμεις,δεν χρησιμοποιουμε εκφρασεις του τυπου "ειμαι ετσι" η "ειμαι αληθινος" κτλ,αυτα ειναι για φιλους η σε αλλες περιπτωσεις,για την ακριβεια δεν αποκαλυπτουμε και πολλα πραγματα για εμας και διατηρουμε ενα σεβαστο μυστηριο.
Τυχον νευρακια και σπασμωδικες μαλακιες απορριπτονται εννοειται,δεν παλιμπαιδιζουμε ποτε,οσον αφορα καποια κοπλιμεντα καλο θα ειναι να περιοριζονται σε σημεια που δεν πολυφαινονται η να μην τα εχει ξανακουσει,προτεινονται τα λακακια στον λαιμο η τους ωμους της οτι ειναι αρκετα θηλυκοι,δεν εξηγειτε σχεδον τιποτα εξ'ολοκληρου εννοειται.
Τα θεματα της συζητησης μπορει να ειναι διαφορα εκτος απο πολιτικη και ποδοσφαιρο,αυτα ειναι αισχος για την γκομενα,οταν θα τρωει η θα πινει κατι καλο θα ειναι να προσεχουμε το στυλ αν ειναι πατσαβουριστικο η μαλακισμενο.
Οταν μιλαει την προσεχουμε σε λογικα πλαισια και δεν την γραφουμε στα αρχιδια μας,ενω σε καμια περιπωση δεν κανουμε μορφασμους η γελαμε χτυπωντας παλαμακια σαν μαλακες.
Δεν φιλαμε την γκομενα ποτε οπου και να εχουμε καθησει οση ωρα και αν εχει περασει ακομα κι αν παιρνουμε τα γνωστα σηματα του "προχωρα",ενω οταν λεει κατι που φαινεται σημαντικο για αυτην χαμογελαμε σεμνα κουνωντας το κεφαλι μας με αργο υφος και της λεμε με τα ματια "σε καταλαβαινω απολυτα" αλλα δεν παραθετουμε αναλυση ακομα κι αν ζητησει την γνωμη μας,ισως δυο-τρεις επιφανειακες κουβεντες μονο με ουσια,ειμαστε δηλαδη κουμπωμενοι,υπαρχει σοβαρος λογος που στην γκομενα δεν ξεδιπλωνουμε τα παντα για εμας αμεσως.
Οταν περασει κανενα δυωρο επικαλουμαστε δουλεια η κατι αλλο(πρωτοι παντα)δινοντας της τον χρονο να καταλαβει οτι σε λιγο θα φυγουμε και αρα θα πρεπει να δωσει και την τελευταια μαχη της να μας πει τα σημαντικα πραγματα που θελει.
Οταν φευγουμε αφηνουμε παντα πουρμπουαρ και την παμε σπιτι της οπωσδηποτε,στον δρομο ειμαστε ευχαριστοι αλλα παντα μυστηριοι,οταν φτανουμε και εδω ειναι ολη η ιστορια(αλλιως αποτυχαμε)σταματαμε καπου ησυχα και αφου την παινεψουμε σε λογικα πλαισια ριχνουμε το διχτυ μας που ειναι το εξης:

Γλυκια μου μπλα μπλα περασα υπεροχα αλλα θελω να σου πω κατι(κομπιασμα αλλα παντα την κοιταμε σοβαρα),λεμε μπλα μπλα μπλα αλλα(ξανακοβουμε ταχυτητα)
οτι ισως να φταιω εγω αλλα δεν ξερω,ισως να το αφησουμε καλυτερα,εγω φταιω,δεν ειμαι σε καταλληλη κατασταση να σου εξηγησω αλλα μπλα μπλα μπλα,πιστευω οτι δεν σου ταιριαζω......................ισως να τα πουμε αλλη στιγμη!

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ γιατι δεν εχετε δωσει απολυτως κανενα δικαιωμα(και εδω ειναι η προηγουμενη διεργασια που εγινε και επιασε τοπο)οτι δεν την ειδατε σαν τρυπα και κτλ,δεν την κοιταξατε επιμονα στα βυζια η στον κωλο(αν το κανατε θα το εχει καταλαβει αμεσως)οποτε απο την στιγμη που θα "χωρισετε" το κεφαλι της μεσα εχει υποστει καμψη και συστροφη στα νευρα της,θα αρχισει να ψαχνει τι εκανε λαθος και θα σκεφτεται αυτο συνεχεια,θα νιωσει ενοχη χωρις να ειναι και σχεδον σιγουρα θα σας τηλεφωνησει.
Προσεξτε μονο μην την φιλησετε γιατι τα γαμησατε ολα.

Υ.Γ Πηγαινετε σπιτι σας και κανετε οτι γουσταρετε,απλα περιμενετε τηλεφωνο σε δυο η τρεις μερες,θα το εχετε κατα 90%!
Δοκιμαστε το,δεν χανετε τιποτα,μετα θα εχετε το πανω χερι σε ολα...............

Κοίτα μόνο μη μάθεις μετά από 2-3 μέρες πως την καβαλά κανας φίλος σου γιατί μιλάμε για Ελληνίδες  :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν υπαρχει τροπος να κρατησεις το ενδιαφερον μιας γυναικας για παντα,εδω δεν ξερουμε τι θα γινει την αλλη εβδομαδα,αν υπηρχε θα το ειχαμε κανει ολοι μας,ουτε το αντιστροφο υπαρχει,απλα καποια στιμγη η αγαπη γινεται συνδετικος κρικος.
Ο ανθρωπος ειανι οπως γεννιεται και απλα μετα διαμορφωνει καποιες συνηθειες.
Στις σχεσεις δεν υπαρχουν τεχνασματα.... γιατι τοτε δεν υφισταται σχεση αλλα κατι αλλο

Υπαρχει απλα χημεια

Χημεια σημαινει ταιριασμα - κοινα ενδιαφεροντα - ελξη

Ολα τα υπολοιπα περιττευουν......

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Σωστη και η τακτικη του φιλου Λεστατ21,απλα απο τον τροπο γραφης λογικα διαφερουμε σε ηλικια μαλλον και σε ταργκετ γκρουπ αλλα αυτο δεν εχει να κανει,ειναι θεμα φιλοσοφιας,αυτα που λεει ομως ειναι σωστα κατα την βαση τους και ευκολα στην διεξαγωγη τους,γιατι εχει πιασει το νοημα οτι αν πας και πεις στην γκομενα "γεια σου ηρθα,γδυσου τωρα" και οντως γαμησεις μετα κοιτα γυρω σου γιατι μαλλον σε μπουρδελο εισαι,παντως αν θελει καποιος να γαμησει σαν ανδρας και να μπουκαρει καλα και στο μυαλο της οποτε να του δοθει ολοκληρωτικα η γκομενα δεν γινεται να ειναι το τιμιο αγορι με τον καλο σκοπο,πρεπει να κανει πονηρια.

Μετα και πολυ πιο μετα με αλλα στοιχεια της θα επιλεξει αν την θελει για σχεση η για "σχολασμα"!

Προσωπικα εγω πιστευω οτι τα καλυτερα γαμησια ειναι εν σχεση γενομενα που εχεις κερδισει και ψυχικα τον αλλον η την αλλη!

Η ζωη δεν ειναι μονο γαμησι(καλα εδω βρηκα να το πω αυτο;)

Τωρα αν διαφωνειτε δικαιωμα σας!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
166

Stories