Καταρχην καλησπερα,πριν περασω στα πολιτικα οπως εχω υποσχεθει ειπα να αναρτησω το κλασσικο πλεον κολπο αλλα χαμενο στον χρονο του πως "δενεις" μια γκομενα!
Σημαντικο ειναι το οτι θα πρεπει η γκομενα να μας ενδιαφερει αρα και να την γουσταρουμε αλλιως γιατι να κανουμε τον κοπο;
Παραθετω λοιπον "το κολπο" ας το πουμε:
Καταρχην ξεχναμε εντελως το γαμησι και δεν κοιταμε επιμονα βυζια και κωλους πανω της,στο ραντεβου την παιρνουμε και την πηγαινουμε εκει που θελουμε εμεις,δεν ρωταμε που θελει,παμε καπου ησυχα και ειδυλιακα(οχι στο μεγαρο μουσικης βεβαια).
Εκει φερομαστε διακριτικα,κοιταμε να μιλαει περιπου μιση φορα παραπανω σε χρονο αυτη απ'οτι μιλαμε εμεις,δεν χρησιμοποιουμε εκφρασεις του τυπου "ειμαι ετσι" η "ειμαι αληθινος" κτλ,αυτα ειναι για φιλους η σε αλλες περιπτωσεις,για την ακριβεια δεν αποκαλυπτουμε και πολλα πραγματα για εμας και διατηρουμε ενα σεβαστο μυστηριο.
Τυχον νευρακια και σπασμωδικες μαλακιες απορριπτονται εννοειται,δεν παλιμπαιδιζουμε ποτε,οσον αφορα καποια κοπλιμεντα καλο θα ειναι να περιοριζονται σε σημεια που δεν πολυφαινονται η να μην τα εχει ξανακουσει,προτεινονται τα λακακια στον λαιμο η τους ωμους της οτι ειναι αρκετα θηλυκοι,δεν εξηγειτε σχεδον τιποτα εξ'ολοκληρου εννοειται.
Τα θεματα της συζητησης μπορει να ειναι διαφορα εκτος απο πολιτικη και ποδοσφαιρο,αυτα ειναι αισχος για την γκομενα,οταν θα τρωει η θα πινει κατι καλο θα ειναι να προσεχουμε το στυλ αν ειναι πατσαβουριστικο η μαλακισμενο.
Οταν μιλαει την προσεχουμε σε λογικα πλαισια και δεν την γραφουμε στα αρχιδια μας,ενω σε καμια περιπωση δεν κανουμε μορφασμους η γελαμε χτυπωντας παλαμακια σαν μαλακες.
Δεν φιλαμε την γκομενα ποτε οπου και να εχουμε καθησει οση ωρα και αν εχει περασει ακομα κι αν παιρνουμε τα γνωστα σηματα του "προχωρα",ενω οταν λεει κατι που φαινεται σημαντικο για αυτην χαμογελαμε σεμνα κουνωντας το κεφαλι μας με αργο υφος και της λεμε με τα ματια "σε καταλαβαινω απολυτα" αλλα δεν παραθετουμε αναλυση ακομα κι αν ζητησει την γνωμη μας,ισως δυο-τρεις επιφανειακες κουβεντες μονο με ουσια,ειμαστε δηλαδη κουμπωμενοι,υπαρχει σοβαρος λογος που στην γκομενα δεν ξεδιπλωνουμε τα παντα για εμας αμεσως.
Οταν περασει κανενα δυωρο επικαλουμαστε δουλεια η κατι αλλο(πρωτοι παντα)δινοντας της τον χρονο να καταλαβει οτι σε λιγο θα φυγουμε και αρα θα πρεπει να δωσει και την τελευταια μαχη της να μας πει τα σημαντικα πραγματα που θελει.
Οταν φευγουμε αφηνουμε παντα πουρμπουαρ και την παμε σπιτι της οπωσδηποτε,στον δρομο ειμαστε ευχαριστοι αλλα παντα μυστηριοι,οταν φτανουμε και εδω ειναι ολη η ιστορια(αλλιως αποτυχαμε)σταματαμε καπου ησυχα και αφου την παινεψουμε σε λογικα πλαισια ριχνουμε το διχτυ μας που ειναι το εξης:
Γλυκια μου μπλα μπλα περασα υπεροχα αλλα θελω να σου πω κατι(κομπιασμα αλλα παντα την κοιταμε σοβαρα),λεμε μπλα μπλα μπλα αλλα(ξανακοβουμε ταχυτητα)
οτι ισως να φταιω εγω αλλα δεν ξερω,ισως να το αφησουμε καλυτερα,εγω φταιω,δεν ειμαι σε καταλληλη κατασταση να σου εξηγησω αλλα μπλα μπλα μπλα,πιστευω οτι δεν σου ταιριαζω......................ισως να τα πουμε αλλη στιγμη!
ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ γιατι δεν εχετε δωσει απολυτως κανενα δικαιωμα(και εδω ειναι η προηγουμενη διεργασια που εγινε και επιασε τοπο)οτι δεν την ειδατε σαν τρυπα και κτλ,δεν την κοιταξατε επιμονα στα βυζια η στον κωλο(αν το κανατε θα το εχει καταλαβει αμεσως)οποτε απο την στιγμη που θα "χωρισετε" το κεφαλι της μεσα εχει υποστει καμψη και συστροφη στα νευρα της,θα αρχισει να ψαχνει τι εκανε λαθος και θα σκεφτεται αυτο συνεχεια,θα νιωσει ενοχη χωρις να ειναι και σχεδον σιγουρα θα σας τηλεφωνησει.
Προσεξτε μονο μην την φιλησετε γιατι τα γαμησατε ολα.
Υ.Γ Πηγαινετε σπιτι σας και κανετε οτι γουσταρετε,απλα περιμενετε τηλεφωνο σε δυο η τρεις μερες,θα το εχετε κατα 90%!
Δοκιμαστε το,δεν χανετε τιποτα,μετα θα εχετε το πανω χερι σε ολα...............