Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
+500

εδω κατηγορουμε τις ελλεηνιδες για τα ψυχανωμαλα βρωμικα παιχνιδια που παιζουν,και θα κανουμε τα ιδια;τραβα γαμησου μωρη ψωλα,υπαρχουν κι αλλα μουνια.καλα το ελεγε ενας φιλος που ειχε δει κι αυτος τον βοθρο της κλασικης ελλεηνιδας:ουτε καφε κερασμενο στο πρωτο ραντεβου.

Τςτςτς μιζέρια ρε φίλεεε  :S

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δηλαδη αν καταλαβα σας ενοχλει καποιους αν γαμησετε ας πουμε την τριτη η τεταρτη φορα αλλα το εχετε στρωσει για περαιτερω;-αυτο το ξεχνατε μαλλον-οσο πιο γρηγορα γαμησεις τοσο πιο λιγες φορες θα γαμησεις,πρωτα γινεται η κατακτηση να σε γουσταρει καπως αλλιως που πας;ισως να ειμαι εγω ετσι και να ειστε εσεις σωστοι,παντως εγω καλα τα πηγα με το αργα-αργα!

ελα ρε μακη τι μας λες τωρα;δηλαδη αμα εισαι εμφανισιμος,και τα λες καλα,και η γκομενα σε γουσταρει,πρεπει να παιξεις παιχνιδια για να γαμησεις;γιατι αλλιως εαν δεν εισαι ωραιος,δεν υπαρχει περιπτωση να γαμησεις με τετοια κολπα ποτε.εχεις σκεφτει οι γκομενες που γαμησες να σε γουσταραν ουτως η αλλως;

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Μαλιστα,δηλαδη σας εχει στοιχισει απο τα γραφομενα σας τα οντως ψυχοκωλοπαιχνιδα που σας κανουν-αρα κερδισαν παιδια οι γκομενες και χασατε εσεις,εγω παλι ειμαι πολυ εγωιστης για να τους δωσω το πανω χερι και τις βαρουσα με το ιδιο το οπλο τους.

Παω να γραψω καμια συνταγη λοιπον να προλαβω γιατι ενας φιλος με το χρονομετρο αβαταρ μαλλον δεν προλαβαινει να παει στο μπουρδελο και τρεχει να φαει,κοπιασε αγα μου!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε Βιλμακι,  ο ανθρωποs καθησε κι εγραψε ολοκληρο σεντονι για νορμαλ προσεγγιση  και συμπεριφορα και τον ανταμοιβειs ετσι?? :huh:

;)

522714_376090792410976_126835624003162_1245675_1.jpg

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Περιεργο,οι τακτικες γινονται απο ανδρες και γυναικες για την επιτευξη του στοχου,δηλαδη ακριβως οτι κανουμε και στις δουλειες μας αλλα φαινεται εκει επειδη δεν καταθετουμε ψυχη τα γραφουμε "στα αρχιδια μας" ενω οταν μας τσουζει η γκομενα φερομαστε αλλιως και κραταμε μισος και πονο(ενιοτε κλαψομουνηδες),γιατι δεν μεταφερουμε λοιπον την κατασταση σε αυτες να εχουν το προβλημα;
Απλο φαινεται,μαλλον κωλογερασα και δεν σκεφτομαι μονο το γαμησι ομως.
Εξ ου και η διαφωνια μας!
Δληαδη το παιχνιδισμα αυτο δεν ειναι ωραιο;εγω πιστευω απο ην ζωη μου οτι καλυτερα γαμουσα αν το καθυστερουσα!
Μαλλον ειμαι τρελος ομως............

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Περιεργο,οι τακτικες γινονται απο ανδρες και γυναικες για την επιτευξη του στοχου,δηλαδη ακριβως οτι κανουμε και στις δουλειες μας αλλα φαινεται εκει επειδη δεν καταθετουμε ψυχη τα γραφουμε "στα αρχιδια μας" ενω οταν μας τσουζει η γκομενα φερομαστε αλλιως και κραταμε μισος και πονο(ενιοτε κλαψομουνηδες),γιατι δεν μεταφερουμε λοιπον την κατασταση σε αυτες να εχουν το προβλημα;
Απλο φαινεται,μαλλον κωλογερασα και δεν σκεφτομαι μονο το γαμησι ομως.
Εξ ου και η διαφωνια μας!
Δληαδη το παιχνιδισμα αυτο δεν ειναι ωραιο;εγω πιστευω απο ην ζωη μου οτι καλυτερα γαμουσα αν το καθυστερουσα!
Μαλλον ειμαι τρελος ομως............

ωχουυυυυ  :2on1:
εμένα θα κους χαχα :P

Μωρέ το τελευταίο είναι παπαριά π λες κ καλά της λες ότι δεν είμαι σε φάση κ μαλακίες , άλλαξε το είναι βλακεία πως να τ κάνουμε μπααα  ... τ άλλα οκ ξέρω γω  :cheesy:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.metafysiko.gr/pn/kit/5_6.jpg[/img[/URL]]
                [size=30pt]και[/size]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.senaidemirci.net/kucukler/ip%5B1%5D.jpg[/img[/URL]]

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
:2funny:

Εμένα ?  ούτε καν :P
Οι μίζεροι, τσιγκούνηδες, μαμάκηδες κτλ παίρνουν δρόμο με συνοπτικές διαδικασίες  :cheesy:

οπως συμπληρωσα και πιο πανω,ξερω,ειναι ασχημο να εισαι μια γυναικα,και να σε γραφει ενας αντρας στον πουτσο του

Επισκέπτης
Και εγώ που νόμιζα ότι θα έλεγε σ'αυτό το thread σκέψεις για το πως θα κρατάς το ενδιαφέρον μιας γυναίκας σε μακροχρόνιες περιόδους, μήνες, χρόνια δηλαδή. Βίλμα εσύ τι λές γι'αυτό?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:2funny:

Εμένα ?  ούτε καν :P
Οι μίζεροι, τσιγκούνηδες, μαμάκηδες κτλ παίρνουν δρόμο με συνοπτικές διαδικασίες  :cheesy:

Δεν αφησεs και κανεναν .......Μονο κατι πακιστανοτετοιουs εχουμε σε στοκ
Απο Δευτερα παλι :grin:

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Βιλμα λογω γυναικειου ονοματος δεν πρεπει να πηγαινεις πασο γιατι με επιβεβαιωνεις,ξεκινησες απο τον αυνανισμο και τωρα απλα λες να αλλαξω το τελευταιο κομματι!

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Η αληθεια ειναι οτι η Ελληνιδες ειναι χαλια,δυσκολα βρισκεις κατι τηςε προκοπης αλλα τι να κανουμε;στο τελος αυτες θα παντρευτουμε ως πει το πλεισ(τεισ)ον!

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Δεν υπαρχει τροπος να κρατησεις το ενδιαφερον μιας γυναικας για παντα,εδω δεν ξερουμε τι θα γινει την αλλη εβδομαδα,αν υπηρχε θα το ειχαμε κανει ολοι μας,ουτε το αντιστροφο υπαρχει,απλα καποια στιμγη η αγαπη γινεται συνδετικος κρικος.
Ο ανθρωπος ειανι οπως γεννιεται και απλα μετα διαμορφωνει καποιες συνηθειες.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Η αληθεια ειναι οτι η Ελληνιδες ειναι χαλια,δυσκολα βρισκεις κατι τηςε προκοπης αλλα τι να κανουμε;στο τελος αυτες θα παντρευτουμε ως πει το πλεισ(τεισ)ον!
Μην χάνεις το κουράγιο σου τύπε ο Θεός είναι Μεγάλος  ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
οπως συμπληρωσα και πιο πανω,ξερω,ειναι ασχημο να εισαι μια γυναικα,και να σε γραφει ενας αντρας στον πουτσο του

Όχι τόσο άσχημο όσο να κλαίγεσαι στο μπου επειδή δεν σ κάθεται ούτε θηλυκιά γάτα  :cheesy:

Και εγώ που νόμιζα ότι θα έλεγε σ'αυτό το thread σκέψεις για το πως θα κρατάς το ενδιαφέρον μιας γυναίκας σε μακροχρόνιες περιόδους, μήνες, χρόνια δηλαδή. Βίλμα εσύ τι λές γι'αυτό?

Τι να λέω μωρέ  :2funny:
Να είστε  χαλαροί αυτό κ όλα έρχονται  :cheesy:

Δεν αφησεs και κανεναν .......Μονο κατι πακιστανοτετοιουs εχουμε σε στοκ
Απο Δευτερα παλι :grin:

Υπάρχουν κ άλλα καταστήματα ευχαριστώ  :tits2:

Βιλμα λογω γυναικειου ονοματος δεν πρεπει να πηγαινεις πασο γιατι με επιβεβαιωνεις,ξεκινησες απο τον αυνανισμο και τωρα απλα λες να αλλαξω το τελευταιο κομματι!

Δεν θα σ κάνω ανάλυση στο κείμενο καλό μ, αλλά αυτή τη μαλακία βγάλ τη απ τ μυαλό σου , γτ κ να ρίξεις γκόμενα ψυχιατρική περίπτωση θα ναι

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Με ξύνουν οι όρχεις μου  :birdman: θα βρέξει   :birdman:

Stories