Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Παντως εγω οταν ημουνα μικρος και μου ειχανε δωσει παστουρμα δεν τον γουσταρα,μετα που τον δοκιμασα μου αρεσε,αρα μαλλον δοκιμαστε κατι και θα δουμε αν ειναι ψυχω οι γκομενες η οχι,προσωπικα το λετε ηδη οτι ειναι ψυχω οποτε δοκιμαστε το!
Ταιριαζει σε μεγαλο ποσοστο ασχετως μιας που ειναι ψυχω οπως λετε!
Και κατι αλλο,μην τις βριζετε γιατι χανετε το παιχνιδι,ο σκοπος ειναι να τις φερετε "πλατη" οχι να τις απαρνηθειτε εντελως,και αυτες το ιδιο κανουν και τα βλεπουμε τα αισχη ολων γυρω μας.

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Εγω παντως καθαρισα για αυτη την ζωη,γαμησα οτι γαμησα,τωρα κατασταλλαξα με μια μονο,τοπο στα νειατα,καντε τα λαθη σας και μετα καντε οτι νομιζετε,οσον αφορα τον Θεο απλα δεν εχει τον Θεο του!

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
παλι ντιβα μας το παιζει ο gl?  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Το ξαναγραφω!

Μια φορα ειχα μια γκομενα-οχι πολυ σοβαρα πραγματα-και ενα πρωι τηλεφωνησε ο πρωην της(μου ζητησε να φυγω-λογικο,με αυτον ειχε σχεση 2 χρονια και μαλλον θα το παλευε παλι για αντιδρασει ετσι),να σημειωθει οτι εχω κανει πολλες μαλακιες στρο παρελθον οπως ολοι μας αλλα εβαλα μυαλο τελικα και αντιδρω ακαριαια και σωστα πια.
Πληρωσα και εμαθα απο τα λαθη μου,δεν μισω τις γυναικες,τις αγαπαω μαλιστα,δεν με νοιαζει να τις καταλαβω και ειμαι οκ με μια που εχω βρει σταθερη πια.

Αλλα τοτε τι ειχα κανει;
η μαλλον τι θα εκανα αν ημουν ακομα χαζουλης;

α-δεν θα εφευγα για να της κανω χαλαστρα
β-θα εφευγα και θα εκανα τον νταη μετα με εξηγησεις και μυξοκλαμματα
γ-θα τσακωνομασταν

Ομως γω αντεδρασα υπεροχα-φορεσα το παντελονι μου και ειπα μια κουβεντα φευγοντας!
Ειπα: ΚΑΛΑ ΓΑΛΗΣΑΜΕ!

Εκει η γκομενα τεζαρε διοτι εδωσα τον χωρο που ηθελε,εφυγα σαν κυριος και αν θελετε το πιστευετε μετα απο εναν μηνα την ξαναγαμησα,πολυ απλα γιατι η γυναικα δεν αντεχει να την συλλαβεις να κανει πουτανια!

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αρχικά δώσε χρόνο να την παρατηρήσεις λίγο (όχι πολύ 2-3 μέρες)
Από κει και πέρα όταν θα επικοινωνήσετε θέλει λίγο θράσος και αλητεία.
Καλό θα ταν να χεις 4-5 φίλες και να σε βλέπει κάθε φορά με άλλη (θα το παρατηρήσει ακόμα και αν νομίζεις πως σε γράφει)
Όταν αρχίσετε να μιλάτε (αν έχεις κάνει τα παραπάνω θα σου δώσει ευκαιρία) σε κάθε ευκαιρία τσίγκλησέ της την ανασφάλεια (πχ το μαλλί σου είναι πιο όμορφο όταν το χεις λυμμένο κάτω -μπορεις να κανεις κινηση και να της το λύσεις, με τρυφερότητα μην είσαι αρούκατος :2funny: -, επίσης μπορείς να της πεις ότι χτες ήταν όμορφη  ;), και αν πει κάποια ΠΑΠΑΡΙΑ σε οποιοδήποτε θέμα που θα πει σίγουρα γτ είναι γυναίκα, της την λες στα αυτιά -ειρωνία μαζί με σαρκασμό-)
Τέλος αν έρθει η ώρα να βγείτε πες της απλά τί ώρα να περάσεις να την πάρεις (από κει και πέρα δεν είναι ανάγκη να την πας αμέσως σε ρεστοράν, μπορείς να της πεις πχ θα περάσουμε μισή ωρίτσα από κάτι φιλαράκια σου από ένα μαγαζί καλό θα ταν να ναι και άλλες γκόμενες -δείξε ότι είσαι κοινωνικός και έχεις παρέα- πείτε ένα γεια, άραξε ΛΙΓΟ σύστησέ την κτλ, και μετά μπορείτε να πάτε από μια καντίνα με βρώμικο μέχρι ρεστοράν καθώς αν έχεις κάνει τα παραπάνω λογικά δε θα την νοιάζει γτ θα διαφέρεις ήδη από το συνηθισμένο λιγούρη Ελλέηνα μουνόδουλο που φέρεται σαν να μην έχει κάτι άλλο από αυτή)
Την άλλη μέρα στα ίσα στείλτης σμσ για καφεδάκι ΧΑΛΑΡΑ (πρωινό κιόλας άμα λάχει) και αν σου πει ΝΑΙ την έχεις.
Πάτε για καφεδάκι όπου συζητάτε λίγο για εσάς και φροντίζεις να μην ξεβρακωθείς αλλά να ΜΑΘΕΙΣ γι αυτήν (δεν ασχολείσαι με πόσους έχει πάει  :2funny: και αν σε ρωτήσει και θες να το παίξεις γαμάουα δεν την λες 49, άλλωστε μετά τις 15 νομίζω κανείς δε θυμάται ακρινή αριθμό)...
Άπαξ και περάσει και ο καφές όπου μπορείς να πας σπορ και χαλαρά ντυμένος εξαφανίσου για 5-6 μέρες (ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΟΜΩΣ όχι εκεί που δεν έμπαινες fb να ποστάρεις 80 φορές τη μέρα μπας και σε δει) και μην άγχεσαι το βράδυ της 6ης μέρας το πολύ μεσημέρι 7ης θα σου στείλει...
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγω παντως καθαρισα για αυτη την ζωη,γαμησα οτι γαμησα,τωρα κατασταλλαξα με μια μονο,τοπο στα νειατα,καντε τα λαθη σας και μετα καντε οτι νομιζετε,οσον αφορα τον Θεο απλα δεν εχει τον Θεο του!
Τσαμπα ζοριζεσαι....Αυτεs φιλε ειναι υπερανω, γαμιουνται με τουs ωραιοτερουs , τουs απλοχερηδεs, τουs εξυπνοτερουs και γενικα τουs καλυτεροτερουs....παντα κατα δηλωση τουs .....και μετα γυρνανε σπιτι μονεs αφου αποχαιρετησουν την γυναικοπαρεα :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom