Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Βέβαια υπάρχει και ο παραδοσιακός τρόπος
TiedUpWoman.jpg

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σωστη και η τακτικη του φιλου Λεστατ21,απλα απο τον τροπο γραφης λογικα διαφερουμε σε ηλικια μαλλον και σε ταργκετ γκρουπ αλλα αυτο δεν εχει να κανει,ειναι θεμα φιλοσοφιας,αυτα που λεει ομως ειναι σωστα κατα την βαση τους και ευκολα στην διεξαγωγη τους,γιατι εχει πιασει το νοημα οτι αν πας και πεις στην γκομενα "γεια σου ηρθα,γδυσου τωρα" και οντως γαμησεις μετα κοιτα γυρω σου γιατι μαλλον σε μπουρδελο εισαι,παντως αν θελει καποιος να γαμησει σαν ανδρας και να μπουκαρει καλα και στο μυαλο της οποτε να του δοθει ολοκληρωτικα η γκομενα δεν γινεται να ειναι το τιμιο αγορι με τον καλο σκοπο,πρεπει να κανει πονηρια.

Μετα και πολυ πιο μετα με αλλα στοιχεια της θα επιλεξει αν την θελει για σχεση η για "σχολασμα"!

Προσωπικα εγω πιστευω οτι τα καλυτερα γαμησια ειναι εν σχεση γενομενα που εχεις κερδισει και ψυχικα τον αλλον η την αλλη!

Η ζωη δεν ειναι μονο γαμησι(καλα εδω βρηκα να το πω αυτο;)

Τωρα αν διαφωνειτε δικαιωμα σας!

Ε ναι 23 είμαι οπότε κινούμαι από 18-25 ;)
Απλά γενικά αποδίδει σχεδόν πάντα αυτό!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Είναι πηγή εμπνεύσεως ο gl   :sunglasses:
Κι εγω ετσι πιστευω........Το αυθορμητο χιουμορ του , η πληθωρικη του παρουσια και η μυρωδια σουβλακιου που αναδυεται....ξερω εγω.....σου κανουν αισθηση να μπειs στο σαιτ

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
βρηκα τον υμνο του σπαμ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
100
Πόντοι
4.165
Ώ ρε τι μέρα ήταν σήμερα   :headbang: :headbang: :headbang:.
Πήγα φρίξου 9 να τιμήσω την Κάντυ, περνάω με το απλό και αν και πέρασα καλά δεν μπόρεσα να τελειώσω μέσα στον χρόνο. Βγαίνω έξω και η τσατσά μου έκανε τα νεύρα τσατάλια ενώ περίμενα για 2ο γύρο, λίγο πολύ διώχνοντάς με με ευγενικό τρόπο (δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... αλλά πάρε τον πούλο :birdman: και μην κάθεσαι στο σαλόνι, πάνε καμία βόλτα). Οκ γιαγιάκα, αφού μας τα πρηξες, σηκώθηκα και πήγα στο βίλα πριβέ που είναι η Μάντυ. Πρώτη φορά θα την έπερνα, ενδιαφέρον τύπισσα άλλα τόσο τυπική στο σεξ που με έκανε και ξενέρωσα. Το μυαλό μου εν τω μεταξύ ήταν στην Κάντυ και για πρώτη φορά δεν μπόρεσε να μου σηκωθεί εντελώς με πουτάνα, και η Μάντυ δεν δεχόταν σεξ χωρίς να είναι εντελώς σηκωμένη, ξενέρωσα και καταλήξαμε να μιλάμε με την Μάντυ περί ανέμων και υδάτων αντί να κάνουμε σεξ. Ωραία κουβεντούλα πιάσαμε πάντως, η τύπισσα είναι από ματσωμένους γονείς με 5 ξενοδοχεία (μάλλον κάνει τον χαβαλέ της και δεν το κάνει από ανάγκη). Τεσπα, σηκώνομαι και φεύγω από εκεί και γυρνάω φρίξου 9 για να κάνω επιτέλους τον δεύτερο γύρο με την Κάντυ. Βγαίνει η κωλόγρια και λίγο πολύ μου λέει πάλι ευγενικά, ότι σήμερα θα γίνει αλλαγή μία ώρα νωρίτερα   :headbang: , και αν και στεναχωριέται, τον πούλο αγοράκι :birdman:, δεν έχει άλλη Κάντυ σήμερα. Είχα καταλήξει να δώσω 80 ευρώ χωρίς να τελειώσω, και λέω ρε που να πάρει, δεν θα πάει τζάμπα η σημερινή μέρα :cussing:. Είχα διαβάσει για το La Femme από το φόρουμ καλά λόγια και είπα να δοκιμάσω για πρώτη φορά, ωραίος χώρος μπαίνω και βλέπω μία Τσέχα που την λένε Μαρία, με ωραίο στήθος και πρόγραμμα στα 30 ευρώ. Μπαίνω μέσα, μένω με το εσώρουχο και έρχεται η Μαρία. Πάει να μου το βγάλει το εσώρουχο και η απόλυτη καφρίλα εξελίσσεται, είχα ξεχάσει να βγάλω την καπότα από την Μάντυ   :headbang:!
Τρέχω να την πετάξω, η κοπελιά δεν είπε τίποτα, μου βάζει δικιά της και αρχίζει το προγραμματάκι. Πολύ καλή η τύπισσα και επιτέλους τελείωσα  :happy: 110 ευρώ σύνολο η όλη ιστορία. Βγαίνω χαρούμενος από το μαγαζί και καθ' οδόν προς την στάση πέφτω στην Μάντυ που γυρνούσε με το αμάξι. Κόρναρε, κόρναρε μέχρι που την πήρα χαμπάρι, "τι κάνεις" μου λέει, ε τώρα τι να σου πω σκέφτομαι από μέσα μου   :rolleyes:, ΄"καλά κατεβαίνω κέντρο". Την χαιρετώ και ανεβαίνω στο λεωφορείο, κάθομαι και έρχεται και κάθεται ένας πουσταράς με κάτι φιλενάδες που είχε όλος χαρά στο κάθισμα δίπλα μου, με τις φιλενάδες του να κάθονται από μπροστά μου οι οποίες δυστυχώς ήταν μπάζα   :headbang:. Πιάνει την κουβέντα με τις κοπελιές και είχα το πουστράκι παρεούλα με τις φιλενάδες του σε όλο τον γυρισμό.
Έτσι έκλεισε μία τρομερή μέρα  :-...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ώ ρε τι μέρα ήταν σήμερα  Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall.
Πήγα φρίξου 9 να τιμήσω την Κάντυ, περνάω με το απλό και αν και πέρασα καλά δεν μπόρεσα να τελειώσω μέσα στον χρόνο. Βγαίνω έξω και η τσατσά μου έκανε τα νεύρα τσατάλια ενώ περίμενα για 2ο γύρο, λίγο πολύ διώχνοντάς με με ευγενικό τρόπο (δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... αλλά πάρε τον πούλο  The Birdmanκαι μην κάθεσαι στο σαλόνι, πάνε καμία βόλτα). Οκ γιαγιάκα, αφού μας τα πρηξες, σηκώθηκα και πήγα στο βίλα πριβέ που είναι η Μάντυ. Πρώτη φορά θα την έπερνα, ενδιαφέρον τύπισσα άλλα τόσο τυπική στο σεξ που με έκανε και ξενέρωσα. Το μυαλό μου εν τω μεταξύ ήταν στην Κάντυ και για πρώτη φορά δεν μπόρεσε να μου σηκωθεί εντελώς με πουτάνα, και η Μάντυ δεν δεχόταν σεξ χωρίς να είναι εντελώς σηκωμένη, ξενέρωσα και καταλήξαμε να μιλάμε με την Μάντυ περί ανέμων και υδάτων αντί να κάνουμε σεξ. Ωραία κουβεντούλα πιάσαμε πάντως, η τύπισσα είναι από ματσωμένους γονείς με 5 ξενοδοχεία (μάλλον κάνει τον χαβαλέ της και δεν το κάνει από ανάγκη). Τεσπα, σηκώνομαι και φεύγω από εκεί και γυρνάω φρίξου 9 για να κάνω επιτέλους τον δεύτερο γύρο με την Κάντυ. Βγαίνει η κωλόγρια και λίγο πολύ μου λέει πάλι ευγενικά, ότι σήμερα θα γίνει αλλαγή μία ώρα νωρίτερα  Banging Head Against a Wall, και αν και στεναχωριέται, τον πούλο αγοράκι The Birdman, δεν έχει άλλη Κάντυ σήμερα. Είχα καταλήξει να δώσω 80 ευρώ χωρίς να τελειώσω, και λέω ρε που να πάρει, δεν θα πάει τζάμπα η σημερινή μέρα. Cussing Smiley Είχα διαβάσει για το La Femme  από το φόρουμ καλά λόγια και είπα να δοκιμάσω για πρώτη φορά, ωραίος χώρος μπαίνω και βλέπω μία Τσέχα που την λένε Μαρία, με ωραίο στήθος και πρόγραμμα στα 30 ευρώ. Μπαίνω μέσα, μένω με το εσώρουχο και έρχεται η Μαρία. Πάει να μου το βγάλει το εσώρουχο και η απόλυτη καφρίλα εξελίσσεται, είχα ξεχάσει να βγάλω την καπότα από την Μάντυ  Banging Head Against a Wall! Τρέχω να την πετάξω, η κοπελιά δεν είπε τίποτα, μου βάζει δικιά της και αρχίζει το προγραμματάκι. Πολύ καλή η τύπισσα και επιτέλους τελείωσα  110 ευρώ σύνολο η όλη ιστορία. Βγαίνω χαρούμενος από το μαγαζί και καθ' οδόν προς την στάση πέφτω στην Μάντυ που γυρνούσε με το αμάξι. Κόρναρε, κόρναρε μέχρι που την πήρα χαμπάρι, "τι κάνεις" μου λέει, ε τώρα τι να σου πω σκέφτομαι από μέσα μου  Roll Eyes, ΄"καλά κατεβαίνω κέντρο". Την χαιρετώ και ανεβαίνω στο λεωφορείο, κάθομαι και έρχεται και κάθεται ένας πουσταράς με κάτι φιλενάδες που είχε όλος χαρά στο κάθισμα δίπλα μου, με τις φιλενάδες του να κάθονται από μπροστά μου οι οποίες δυστυχώς ήταν μπάζα  Banging Head Against a Wall.Πιάνει την κουβέντα με τις κοπελιές και είχα το πουστράκι παρεούλα με τις φιλενάδες του σε όλο τον γυρισμό  .
Έτσι έκλεισε μία τρομερή μέρα  Undecided...
ρε φίλε φτιάξε παραγράφους να το διαβάσουμε :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ώ ρε τι μέρα ήταν σήμερα  Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall.
Πήγα φρίξου 9 να τιμήσω την Κάντυ, περνάω με το απλό και αν και πέρασα καλά δεν μπόρεσα να τελειώσω μέσα στον χρόνο. Βγαίνω έξω και η τσατσά μου έκανε τα νεύρα τσατάλια ενώ περίμενα για 2ο γύρο, λίγο πολύ διώχνοντάς με με ευγενικό τρόπο (δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... αλλά πάρε τον πούλο  The Birdmanκαι μην κάθεσαι στο σαλόνι, πάνε καμία βόλτα). Οκ γιαγιάκα, αφού μας τα πρηξες, σηκώθηκα και πήγα στο βίλα πριβέ που είναι η Μάντυ. Πρώτη φορά θα την έπερνα, ενδιαφέρον τύπισσα άλλα τόσο τυπική στο σεξ που με έκανε και ξενέρωσα. Το μυαλό μου εν τω μεταξύ ήταν στην Κάντυ και για πρώτη φορά δεν μπόρεσε να μου σηκωθεί εντελώς με πουτάνα, και η Μάντυ δεν δεχόταν σεξ χωρίς να είναι εντελώς σηκωμένη, ξενέρωσα και καταλήξαμε να μιλάμε με την Μάντυ περί ανέμων και υδάτων αντί να κάνουμε σεξ. Ωραία κουβεντούλα πιάσαμε πάντως, η τύπισσα είναι από ματσωμένους γονείς με 5 ξενοδοχεία (μάλλον κάνει τον χαβαλέ της και δεν το κάνει από ανάγκη). Τεσπα, σηκώνομαι και φεύγω από εκεί και γυρνάω φρίξου 9 για να κάνω επιτέλους τον δεύτερο γύρο με την Κάντυ. Βγαίνει η κωλόγρια και λίγο πολύ μου λέει πάλι ευγενικά, ότι σήμερα θα γίνει αλλαγή μία ώρα νωρίτερα  Banging Head Against a Wall, και αν και στεναχωριέται, τον πούλο αγοράκι The Birdman, δεν έχει άλλη Κάντυ σήμερα. Είχα καταλήξει να δώσω 80 ευρώ χωρίς να τελειώσω, και λέω ρε που να πάρει, δεν θα πάει τζάμπα η σημερινή μέρα. Cussing Smiley Είχα διαβάσει για το La Femme  από το φόρουμ καλά λόγια και είπα να δοκιμάσω για πρώτη φορά, ωραίος χώρος μπαίνω και βλέπω μία Τσέχα που την λένε Μαρία, με ωραίο στήθος και πρόγραμμα στα 30 ευρώ. Μπαίνω μέσα, μένω με το εσώρουχο και έρχεται η Μαρία. Πάει να μου το βγάλει το εσώρουχο και η απόλυτη καφρίλα εξελίσσεται, είχα ξεχάσει να βγάλω την καπότα από την Μάντυ  Banging Head Against a Wall! Τρέχω να την πετάξω, η κοπελιά δεν είπε τίποτα, μου βάζει δικιά της και αρχίζει το προγραμματάκι. Πολύ καλή η τύπισσα και επιτέλους τελείωσα  110 ευρώ σύνολο η όλη ιστορία. Βγαίνω χαρούμενος από το μαγαζί και καθ' οδόν προς την στάση πέφτω στην Μάντυ που γυρνούσε με το αμάξι. Κόρναρε, κόρναρε μέχρι που την πήρα χαμπάρι, "τι κάνεις" μου λέει, ε τώρα τι να σου πω σκέφτομαι από μέσα μου  Roll Eyes, ΄"καλά κατεβαίνω κέντρο". Την χαιρετώ και ανεβαίνω στο λεωφορείο, κάθομαι και έρχεται και κάθεται ένας πουσταράς με κάτι φιλενάδες που είχε όλος χαρά στο κάθισμα δίπλα μου, με τις φιλενάδες του να κάθονται από μπροστά μου οι οποίες δυστυχώς ήταν μπάζα  Banging Head Against a Wall.Πιάνει την κουβέντα με τις κοπελιές και είχα το πουστράκι παρεούλα με τις φιλενάδες του σε όλο τον γυρισμό  .
Έτσι έκλεισε μία τρομερή μέρα  Undecided...
αναφορα τωρα :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ερωτηση κρισεωs.........Τι κανουν οι γυναικεs Χρυσαυγιτισεs???

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ωραία κουβεντούλα πιάσαμε πάντως, η τύπισσα είναι από ματσωμένους γονείς με 5 ξενοδοχεία (μάλλον κάνει τον χαβαλέ της και δεν το κάνει από ανάγκη).
τι σκαρφίζονται οι άτιμες :tooth:

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Περηφανη κουβεντα παλιου μπουρδελιαρη(εγω)

Ειμαι τοσο περηφανος οταν με φιλους λεμε στις γυναικες μας οτι παμε μπουρδελοτσαρκα η σε κανενα στριπτιζαδικο,καποιες αντιδρουν-χαχαχα!
Λες κι αν δεν τους το λεγαμε δεν θα το ηξεραν,το θεμα ειναι τελικα να ταιριαξεις με τον αλλην η τον αλλον αν εισαι γυναικα,τωρα αν καποτε τα "σπασετε" ολα μεσα στην ζωη ειναι,μονο ο θανατος ειναι εκτος ζωης!

Πντως θα ηθελα πολυ να ημουν παλι 25 και ελευθερος για ενα μηνα να κανω οτι γουσταρω,αλλα δεν αλλαζω την αγαπη με τιποτα,ξανα εκει θα επεστρεφα(καλα μαλακας ειμαι και τα λεω αυτα εδω μεσα;)

HelenaBibi

Call-Girl
Εγγρ.
19 Ιουλ 2011
Like
2
Aυτό! Συμφωνώ απόλυτα!

Στις σχεσεις δεν υπαρχουν τεχνασματα.... γιατι τοτε δεν υφισταται σχεση αλλα κατι αλλο

Υπαρχει απλα χημεια

Χημεια σημαινει ταιριασμα - κοινα ενδιαφεροντα - ελξη

Ολα τα υπολοιπα περιττευουν......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ω μην ανησυχείς δεν υπάρχει θέμα κατανόησης απλά ήταν σε φάση wtf   :dancing:

ε δεν ειναι και τοσο wtf αυτα που λεει νταξει...καποιες υπερβολες διακρινω αλλα σε γενικες γραμμες οκ...πιο νορμαλ απο τα αλλα που διαβαζω...

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Περηφανη κουβεντα παλιου μπουρδελιαρη(εγω)

Ειμαι τοσο περηφανος οταν με φιλους λεμε στις γυναικες μας οτι παμε μπουρδελοτσαρκα η σε κανενα στριπτιζαδικο,καποιες αντιδρουν-χαχαχα!
Λες κι αν δεν τους το λεγαμε δεν θα το ηξεραν,το θεμα ειναι τελικα να ταιριαξεις με τον αλλην η τον αλλον αν εισαι γυναικα,τωρα αν καποτε τα "σπασετε" ολα μεσα στην ζωη ειναι,μονο ο θανατος ειναι εκτος ζωης!

Πντως θα ηθελα πολυ να ημουν παλι 25 και ελευθερος για ενα μηνα να κανω οτι γουσταρω,αλλα δεν αλλαζω την αγαπη με τιποτα,ξανα εκει θα επεστρεφα(καλα μαλακας ειμαι και τα λεω αυτα εδω μεσα;)

Καλά κι εγώ εδώ μέσα γράφω αλλά με πουτάνα (επί πληρωμή εννοώ δεν έχω πάει ποτέ  :2funny:)
Και αυτό γτ μ αρέσει να το κυνηγάω λίγο για να  :zfuck:
Από κει και πέρα θα ξαναπώ αυτό που χω πει μην φοβάστε τις Ελληνίδες.
Είναι λίγο παρεξηγημένες  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σημερα ειχε γαμησε τα καιρο. Επεσε ενας κεραυνος εκει κοντα που ημουν και τα γαμησε ολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom