sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Μισοντυμενες ηταν, αλλα μου εξημολογηθηκαν οτι ειμαι ο πρωτος που συμπαθησαν...Αυτα τα σεβομαι !!!!!!! Γυναικα ντυμενη δεν την πειραζω
Μισοντυμενες ηταν, αλλα μου εξημολογηθηκαν οτι ειμαι ο πρωτος που συμπαθησαν...Αυτα τα σεβομαι !!!!!!! Γυναικα ντυμενη δεν την πειραζω
Κι εγώ μαζί σου τυπε.Τα μωράκια τα έχουμε καβαντζώσει.ΤέλοςΜην πειραξεις στον Σκαραβαιο Πατριτσια και Μαιρη.
Θα παρξηγηθουμε... >![]()
Δεν εχουν μυαλο οι γυναικες ρε τύπε.Γιατι δε ψηνεις τον χασοδικη για χορηγο; ;)
Κατσε καλε Πακιστανε.ιεν ι αγαπεσ μου
Μισοντυμενες ηταν, αλλα μου εξημολογηθηκαν οτι ειμαι ο πρωτος που συμπαθησαν...![]()
ριτσα...Ειναι αυτη που εμπαινε στο μπου?
Τι νικ ειχε? Δεν θυμαμαι.
Το γνωρίζεις φαντάζομαι οτι οι μισοί και πλέον θαμώνες του εν λόγω καταστήματος είναι ασφαλίτες έτσι;Μην πειραξεις στον Σκαραβαιο Πατριτσια και Μαιρη.
Θα παρξηγηθουμε... >![]()
Ψηλέ είσαι κομματάκι λίγος για τα κυβικά του Σφε.Σόρρυ κιόλας που παρεμβαίνωΝα σου πω, προλαβαινω να παρω κατι φυτικα, να ανεβω σε κανα μηνα?
Θα κανω μια σταση Σαλλλονικη, στη διαδρομη προς Δραμα, εχω ενα φιλλλαρακι εκει, εχει κανει τα κονε του με Σερραιες, με περιμενουν.
Παντως να ξερεις εγω δε δειχνω ουτε για σαλατιερα ουτε για αλατιερα, 1,90, 85 κιλα καθαρο κρεας φιλε, μη φοβασαι τιποτα.
ΥΓ θα με πας και μια βολτα με το βαρκακι?
Τυπε, ενα διμηνο να χαιρεσαι το βιλμα με τα μπομπονια,Δεν εχουν μυαλο οι γυναικες ρε τύπε.
Μπροστα τους ειναι η ευτυχια και την κλωτσανε.
γιατι εμεις τι ειμαστε?Το γνωρίζεις φαντάζομαι οτι οι μισοί και πλέον θαμώνες του εν λόγω καταστήματος είναι ασφαλίτες έτσι;
ειναι γκει αυτος να ξερειςΓεια σου γλυκιά μου.Θες να γνωριστούμε;Μην δίνεις σημασία στους άξεστους.Το συμφερον σου είναι εδώ,σε μένα.![]()
Α ναι!ριτσα...
Σε μενα μου ζητανε γαμο εντελωs γδυμνεs....Αλλα ειναι να εμπιστευεσαι???
Γιατι δε ψηνεις τον χασοδικη για χορηγο; ;)
Εχω δεσμο με τον Αντζελα.ΥΓ θα με πας και μια βολτα με το βαρκακι?
που μενεις?????Εγω προτεινα παντως.
ΑΛΛΗ επικαλεστηκε δουλεια και ηλικιες.
κοίταξε. είμαστε 21 άτομα παρόντες, βγάλε 2 γυναίκες που ξέρουμε ότι παρακολουθούν ( εσύ+βίλμα ), 19 άντρες.
υπό την προϋπόθεση να είσαι 120 κιλά, βάλε και την φίλη σου άλλα τόσα, έχουμε σύνολο 240κιλά.
θα έρθουμε εγώ, ο νίο, ο σφέρδεκλος, ο λαιφ και ο άχα να παίρνει μάτι, μας αναλογούν 60 κιλά γυναικείας σάρκας έκαστος.
βάλ'τε τα φαγητά να βάλουμε τις καπότες
Προσπαθω φιλε μου να τους φτασωΨηλέ είσαι κομματάκι λίγος για τα κυβικά του Σφε.Σόρρυ κιόλας που παρεμβαίνω