jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αι σε του πεγκουεχι αηφουν κε φεραρι
ιεν εκτοσ σιναγονισμου
αι σε του πεγκουεχι αηφουν κε φεραρι
ιεν εκτοσ σιναγονισμου
δικαιολογιες!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι να κοτεψω καλο μου?
Αφού δεν μενω Αθηνα.
Την μερα εσυ θα την καθορισεις.
εχεις και ''δικο'' σου ......ειναι ο "δικος" μου κ μαζευει πληροφοριες...δεν με δινει οπου κι οπου.....
Πόπη τι ωρα θα πατε για ποτό δηλαδη?οχι φιλε ειμαι [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΕΛΛΗΝΙΔΑ Κ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!!![/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
και μαζι Vago the Pimp...σφερδεκλε αγαπαμε σαλλλονικη
εγω ειμαι 1,88 και 125 κιλα26 ειμαι 160 κιλα...
τωρα να ημουν βαρδαρη για γαμησι και μετα σουβλακιακαι μαζι Vago the Pimp...![]()
μαλλον θα σε στεναχωρησω ,Πόπη τι ωρα θα πατε για ποτό δηλαδη?
11 κοντεύει.
γινεκαι μου εσι αγαπι μου ποτε παντεβομαστε?
Τυπε, εχεις και πορνομουσκουλα να καβλαντισουμε τις Ελλεηνιδες;τωρα να ημουν βαρδαρη για γαμησι και μετα σουβλακια
και μετα παραλια ποτακι-καμακι
εσι εχι αιφουν κε φεραρι αρα ισε ο ιπεργκομενοσεγω ειμαι 1,88 και 125 κιλα![]()
επειδη εσυ εισαιΠόπηΠΗΝΕΛΟΠΗ το κερατο μου μεσα τι ωρα θα πατε για ποτό δηλαδη?
11 κοντεύει.
Μου εκοψες την φορα τωρα..... :'( :'( :'(2.δεν βγαινω με![]()
Συνιθησε το. Στο ραφι θα μεινεις χωρις προικα και 5αρια φουσκουνια...τςςςς αλλού τρώς αλλού πίνεις κ αλλού πας κ τ δίνεις![]()
130 θυμομουναεγω ειμαι 1,88 και 125 κιλα![]()
Προξενιο κι ετσ?? Παει η αγνη αγαπη?? το αγνο πηδημα??μαλλον θα σε στεναχωρησω ,
η ποπη ναι μεν σε καλεσε αλλα οχι για αυτην αλλα για την 55αρα φιλεναδα της...
τυπε δεν ειμαι ντουκης, αλλα ειμαι φιτΤυπε, εχεις και πορνομουσκουλα να καβλαντισουμε τις Ελλεηνιδες;
εχεσε σημερα130 θυμομουνα![]()
Μητσο, εσυ δε θα πηγαινες για υπνο;Μου εκοψες την φορα τωρα..... :'( :'( :'(