pinelopi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η φιλη μου ειναι 28 κ την ξερει....αυτος θα χασει....μαλλον θα σε στεναχωρησω ,
ηποπηΠΗΝΕΛΟΠΗναι μεν σε καλεσε αλλα οχι για αυτην αλλα για την 55αρα φιλεναδα της...
Η φιλη μου ειναι 28 κ την ξερει....αυτος θα χασει....μαλλον θα σε στεναχωρησω ,
ηποπηΠΗΝΕΛΟΠΗναι μεν σε καλεσε αλλα οχι για αυτην αλλα για την 55αρα φιλεναδα της...
ιεν μουναχοφαγασΜητσο, εσυ δε θα πηγαινες για υπνο;
Ειδες προσκληση για ραντεβου και λιγουρευτηκες, ε;
τςςςς αλλού τρώς αλλού πίνεις κ αλλού πας κ τ δίνεις![]()
Τυπε, επειδη ο Βαγγος και γω ειμαστε τουμπανο-ινωδης και ψηλοι,τυπε δεν ειμαι ντουκης, αλλα ειμαι φιτ
εχω και λαγνο βλεμμα
αρα για αυτη τον πας ετσι.θα γαμησει ο δικηγοροςΗ φιλη μου ειναι 28 κ την ξερει....αυτος θα χασει....
Τα καταπινει η φιλη σου;Η φιλη μου ειναι 28 κ την ξερει....αυτος θα χασει....
Μην πειραξεις στον Σκαραβαιο Πατριτσια και Μαιρη.Ετσι ειναι αυτα.....Θα μου χτυπαs μεσανυχτα την πορτα......αλλα δεν θαμαι εκει...Θαμαι η Σκαραβαιο η Μεγαρο
ο δικηγορος ειναι κοτα....αρα για αυτη τον πας ετσι.θα γαμησει ο δικηγορος![]()
![]()
![]()
Συνιθησε το. Στο ραφι θα μεινεις χωρις προικα και 5αρια φουσκουνια...
Ετσι ειναι αυτα.....Θα μου χτυπαs μεσανυχτα την πορτα......αλλα δεν θαμαι εκει...Θαμαι η Σκαραβαιο η Μεγαρο
;)εχι αηφουν κε peugeot2 οικολογικο χωρις καυσιμα εισφορες κτλ κτλ κρτλ
ιεν για τα μπαζα
Αυτα τα σεβομαι !!!!!!! Γυναικα ντυμενη δεν την πειραζωΜην πειραξεις στον Σκαραβαιο Πατριτσια και Μαιρη.
Θα παρξηγηθουμε... >![]()
Η φιλη μου ειναι 28 κ την ξερει....αυτος θα χασει....
Ειναι αυτη που εμπαινε στο μπου?Η φιλη μου ειναι 28 κ την ξερει....αυτος θα χασει....
Γιατι δε ψηνεις τον χασοδικη για χορηγο; ;)πφφ 5άρια χωρίς χορηγό δν θα γίνουν ποτέ![]()
ιεν ι αγαπεσ μουΜην πειραξεις στον Σκαραβαιο Πατριτσια και Μαιρη.
Θα παρξηγηθουμε... >![]()
και ο άχα να παίρνει μάτι
Την ερωτευτηκα με αυτο που ειπε !!!!!!!οχι φιλε ειμαι [size=30pt]ΕΛΛΗΝΙΔΑ Κ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!!![/size]
Εγω προτεινα παντως.ο δικηγορος ειναι κοτα....![]()
![]()
![]()
Να σου πω, προλαβαινω να παρω κατι φυτικα, να ανεβω σε κανα μηνα?Τυπε, επειδη ο Βαγγος και γω ειμαστε τουμπανο-ινωδης και ψηλοι,
δε θα θελαμε να σε εχουμε στη μεση και να φαινομαστε σαν αλατιερα...