διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.437
- Πόντοι
- 5.006
Τσάμπα γαμησάκι φίλε μου.Ωραίος.γιατι εμεις τι ειμαστε?
Τσάμπα γαμησάκι φίλε μου.Ωραίος.γιατι εμεις τι ειμαστε?
Τι αλλο να κανω ρε τυπε.Τυπε, ενα διμηνο να χαιρεσαι το βιλμα με τα μπομπονια,
τα εβγαλες τα λεφτα σου...![]()
60 εκαστοs??? Εδω μονο το αρνι ητανε 10
Παs να με ριξειs
Αχ τι καλος..Εχω δεσμο με τον Αντζελα.
Δεν κανω λαδιες...
θελο κε εγο να μαθο γαλικα στι σαλονικιΠροσπαθω φιλε μου να τους φτασω
Γι' αυτο θελω να ειμαι κοντα τους, να με γαλουχησουν τα μυστικα του πορνοερωτα και της πορνοθεσσαλονικης..
Ο αχα δεν παιρνει ποτε ματικοίταξε. είμαστε 21 άτομα παρόντες, βγάλε 2 γυναίκες που ξέρουμε ότι παρακολουθούν ( εσύ+βίλμα ), 19 άντρες.
υπό την προϋπόθεση να είσαι 120 κιλά, βάλε και την φίλη σου άλλα τόσα, έχουμε σύνολο 240κιλά.
θα έρθουμε εγώ, ο νίο, ο σφέρδεκλος, ο λαιφ και ο άχα να παίρνει μάτι, μας αναλογούν 60 κιλά γυναικείας σάρκας έκαστος.
βάλ'τε τα φαγητά να βάλουμε τις καπότες
Θα αποσύρω το ενδιαφέρον μου τότενες.ειναι γκει αυτος να ξερεις
τωρα τελευταια κανουμε προσπαθειες να τον γυρισουμε
-1
Μεχρι στιγμης ημουν στα τσαμπα ποτα, δεν ηξερα οτι παιζει και γαμησακι.Τσάμπα γαμησάκι φίλε μου.Ωραίος.
δοκιμασε να μην ταξεις κατι.Τι αλλο να κανω ρε τυπε.
Στην Πηνελοπη ταζω καφεδες, στην Μαριαννα ταζω φωτογραφιες, στη Βιλμα ταζω βυζια.
εκει πηγαινε το -1Θα αποσύρω το ενδιαφέρον μου τότενες.![]()
αοματοσσσσσσσσσσσσσσΟ αχα δεν παιρνει ποτε ματι
![]()
Ανεβα κατηγοριες και οταν εισαι ετοιμος να παιξεις στην Σουπερ Λιγκα.Προσπαθω φιλε μου να τους φτασω
Γι' αυτο θελω να ειμαι κοντα τους, να με γαλουχησουν τα μυστικα του πορνοερωτα και της πορνοθεσσαλονικης..
Τυπε, ενα διμηνο να χαιρεσαι το βιλμα με τα μπομπονια,
τα εβγαλες τα λεφτα σου...![]()
ρε λαιφάκο, να σε ρωτήσω μιας και είσαι έμπειρο αγόρι. γιατί όλα τα γκομενάκια που γνωρίζω μου ζητάνε σχέση χωρίς να τις έχω γαμήσει καν; ακόμα και οι μεγάλες έχουν ξεσαλώσει και βαράνε 15 τηλέφωνα την μέρα.
βοήθα με
εχεις κατι με τον μητσο φιλαρακι?παίρνει πόδι![]()
Το δοκιμασα με σενα.δοκιμασε να μην ταξεις κατι.
δε καταλαβα τιποτε εγο ζο το εροτα μου τορα με οτ καλιτερο γινεκακι σε οτι μου λει παντα λεο νεΑντε παλι.......Αι γυναικαι μονο μεσα απο συναισθημα καβλωνουνε
Το συστημα τουs παιρνει ρευμα μεσω τηs σχεσηs
Σε μαs ειναι διαφορετικα.....Εμειs αι ανδραι εχουμε τα αισθητηρια σε πιο χαμηλα μερη
Το "εργαλειο" βιλμα...πολύ με στεναχωρεις με τ "το"![]()