Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
δεν σου λεω ψεμματα γλυκα 1,75 ειμαι
Οταν βγουμε θα δω αν οντως εισαι τοσο.....
δεν σου λεω ψεμματα γλυκα 1,75 ειμαι
ασε μας ρε παπαρε
μονο μην εισαι ψηλοτερη γτ μου την σπαειΟταν βγουμε θα δω αν οντως εισαι τοσο.....
το ιδιο κανειΟχι αλλα τουλαχιστον οι μισοι λεγανε οτι ειναι ψηλοτεροι απ οτι ηταν τελικα.....
Δε σου μιλαω για σεξ τσατ ρε.....Κανονικα τσατ...Ε μετα βγαιναμε παρεουλες που ηταν καλυτερα και πιο χαβαλεδιαρικα.....
Εμπαινες νταλνετ????
και μενα τυχαιο?δε νομιζωμονο μην εισαι ψηλοτερη γτ μου την σπαει
δικε μου εγω στα 1,75 θα ηταν αμαρτια να μην μαρεσουν τα κοντοπουτανακαι μενα τυχαιο?δε νομιζω
παντως ξερω κατι κοντες καυλα
ρε γμτ ιδιο υψος εχουμεδικε μου εγω στα 1,75 θα ηταν αμαρτια να μην μαρεσουν τα κοντοπουτανα
ρε γμτ ιδιο υψος εχουμε
παρε μεζουρα να μας πεις.....και μεγεθυντικο φακο για τον πουτσο του.....Οταν βγουμε θα δω αν οντως εισαι τοσο.....
απο κιλα ομως αστα σε περναω
παρε μεζουρα να μας πεις.....και μεγεθυντικο φακο για τον πουτσο του.....
φιλε οταν μπαινω σε ενα δωματιο πρωτα μπαινει ο πουτσος μου και μετα εγω μην εισαι κομπλεξικος με το πουλακι σου τυπε :-*παρε μεζουρα να μας πεις.....και μεγεθυντικο φακο για τον πουτσο του.....
Bρε παλιόπαιδο,βρε παλιόπαιδο
δεν ξεχνας τπτΜπα....Δε θα χρειαστει....Μου χει πει ηδη.....
οταν βγαινεις βαζεις οπισθεν για να μην βρεις στις γωνιες ή κανεις αναστροφη;φιλε οταν μπαινω σε ενα δωματιο πρωτα μπαινει ο πουτσος μου και μετα εγω μην εισαι κομπλεξικος με το πουλακι σου τυπε :-*
δεν ξεχνας τπτ
πουσταλεκοΑκου να δεις καυλιαρη αυτο που εχεις αν καταλαβα καλα λεγεται βαλανιτιδα! Η αντιμετωπιση ειναι αναλογη του αιτιου που την προκαλει γιαυτο πρεπει να πας σε γιατρο να σου πει τι σκατα εχεις!
Επειδη ομως αυτο συνηθως οφειλεται σε μηκυτα, μπορεις με δικη σου ευθυνη να βαλεις μια σχετικη αλοιφη οπως expectein, micogen, combi ολες το ιδιο ειναι!
Κατα πασα πιθανοτητα θα σου περασει σε μερικες μερες. Ακομα κ αν φυγουν τα σημαδια να συνεχισεις την αλοιφη για καμια βδομαδα ομως!!!
Αν η αλοιφη δεν κανει τιποτα τοτε δεν οφειλεται σε μηκυτα οποτε σκεφτεσαι πιο σοβαρα να πας σε γιατρο και αν επιμενεις να μην πας αρχιζεις τις αντιβιωσεις ξεκινωντας με τη flagyl η οποια βγαινει και σε κρεμα να ουμε!
Α! Και αυτο συνηθως παρατηρειται οταν υπαρχει φιμωση του πεους αλλα δε νομιζω να εχεις τετοιο πραγμα (δεν ειμαι και γιατρος βεβαια ε?) οποτε αφου δεν εχεις φιμωση θα σου κανω την εξης ερωτηση: ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΦΟΥΦΟΥΤΕ???
Οταν σου περασει φροντησε να το κανεις συχνοτερα!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
με γαμησες :'( εφορια :SΣύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (βλ. άρθρα 1, 3 και 5 του Ν. 2961/ 2001, ΦΕΚ 266/22-11-01, “Κύρωση του Κώδικα Διατάξεων Φορολογίας Κληρονομιών κλπ, ως και τα ταυτάριθμα άρθρα του ν.δ. 118/73)“ η απόκτηση περιουσιακών στοιχείων αιτία θανάτου, υπόκειται σε φόρο κληρονομίας, για την καταβολή του οποίου υπόχρεοι είναι οι δικαιούχοι της κτήσης, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.