neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μαλιστα τοσες ωρες τσαμπα σου εχω αναλυσει τον μακιαβελιΞεχναω....Θυμαμαι τα σημαντικα ομως......
θυμασε μονο πραγματα που θες να εκμεταλευτεις
μαλιστα τοσες ωρες τσαμπα σου εχω αναλυσει τον μακιαβελιΞεχναω....Θυμαμαι τα σημαντικα ομως......
ποσο κιλα εισαι τυπε?ρε γμτ ιδιο υψος εχουμε
πουσταλεκο
κανω 2 φορες/ημερα duche..
επισης αλλαζω σλιπ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ!!!!!
Oποτε δεν υπαρχει περιπτωση να προηλθε απο υγιεινη!
Eίναι ωραίος τρόπος αυτός να συμπεριφέρεσαι στους συνανθρώπους σου :SΣύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (βλ. άρθρα 1, 3 και 5 του Ν. 2961/ 2001, ΦΕΚ 266/22-11-01, “Κύρωση του Κώδικα Διατάξεων Φορολογίας Κληρονομιών κλπ, ως και τα ταυτάριθμα άρθρα του ν.δ. 118/73)“ η απόκτηση περιουσιακών στοιχείων αιτία θανάτου, υπόκειται σε φόρο κληρονομίας, για την καταβολή του οποίου υπόχρεοι είναι οι δικαιούχοι της κτήσης, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.
μαλιστα τοσες ωρες τσαμπα σου εχω αναλυσει τον μακιαβελι
θυμασε μονο πραγματα που θες να εκμεταλευτεις
βαριεμαι να κανω ανασκοπηση οποτε τι λετε ρε μουνια
μονο μην εισαι ψηλοτερη γτ μου την σπαει
Γιατί; Θα κλείσετε ραντεβού για να παίξετε καλαθοσφαίριση;
αστα αυτα τα λευκααυτα τα μικρα ασπρακια σαν σπυρακια ειναι συνιθισμενο φαινομενο και δεν εινια τιποτα δεν θυμαμαι και πως λεγονται να σου πω απο φ αρχιζει το ονομα τους.τωρα για τις κοκκινιλες λογικα καμια μολυνση θα εχεις παθει και με καμια αλοιφη που θα σου δωσει ενας δερματολογος θα εισαι αστερι.λογιακ μετα απο 5 μερες θα μπορεσεις να μπεις στο αθλημα.μεχρι τοτε καμια τσοντουλα......
Ασε κ μη του βαζεις ιδεες.....
οταν βγαλεις τα αποτελεσματα της ερευνας να με ενημερωσειςΕσυ δε μου ειπες ποσο τον εχεις......
μηπως κατουρησες σε τουαλετα βρωμικη γιατι τοτε παζει να εχεις κατι πολυ σοβαρο ισως και τσιμπηματα απο ψειρες. Καλο ειναι να μελετησεις αν ειναι ουρολοιμωξη, η προστατης, παιζει και η πιθανοτητα να χεις προβλημα με το ηπαρ, αν και πολυ φοβαμαι οτι μπορει να ειναι καποια λοιμωξη του αναπνευστικου, εξου και η ιωση..
θα πλυθω καλα το βρΑδυ με χαμομηλι και ντετολ και θα δω πως θα ειμαι αυριοΦούφουτε επειδή σε μπουρδέλα δεν πας, θέμα καθαριότητας όπως λες δεν τείθεται, άρα πήγαινε σε γιατρό σκάσε κάνα 50 ευρω αν δεν θες νοσοκομείο γιατί η πούτσα δεν είναι για να βάζουμε οποιαδήποτε αλοιφή που μας προτείνει ο καθένας μέσω ενός φόρουμ..
Απορώ γιατί τέτοιο κόλλημα με το να την βγάλεις στον γιατρό..