Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
αν γινεται ,προτεινω ,καλυτερα cam2cam η φωτο μπορει να ειναι μουφα:-X
είμαι και πονόψυχος ρε μαν όμως από τότε μόνο με φώτο
Εδω θα χρησιμοποιήσω την ατακα του Λαιφ:ε όχι εντάξει κρίμα είναι...απλώς είχε περιγράψει τον εαυτό της αρκετά διαφορετικό απ'ότι ήταν και την μέρα που θα συναντιόμασταν άρχισαν να την πιάνουν οι ανασφάλειες τελικά ήταν όντως απαράδεκτης εμφάνισης ως αναμένετο
ε όχι ρε μαν καλό είναι και λίγο ρίσκο αλλιώς δεν έχει πλάκααν γινεται ,προτεινω ,καλυτερα cam2cam η φωτο μπορει να ειναι μουφα
ε όχι ρε μαν καλό είναι και λίγο ρίσκο αλλιώς δεν έχει πλάκα
Πήγαινε στο γιατρό, ούτως ή άλλως θα αναγκαστείς να πας όταν θα πρέπει πια να στον κόψει!!!!!ψολη σε γιατρο δεν βγαζω
θα βγουμε ραντεβου στα τυφλα?ε όχι ρε μαν καλό είναι και λίγο ρίσκο αλλιώς δεν έχει πλάκα
μαγκια σου που προσπαθησες τουλαχιστον
δεν μπορώ να πω και ότι δεν έχω δει φώτο σουθα βγουμε ραντεβου στα τυφλα?
ολο κοντοι σου τυχαιναν;Που να σου πω εγω ιστοριες δλδ με αγορακια που βγηκα καποτε.....
Βεβαια τοτε καμερες κτλ ηταν απλα ονειρο χαχαχαχαχα οποτ εβγαιναμε στα τυφλα.....Αλλα ρε παιδι μου, εχετε πολλα κομπλεξ κι εσεις, ειδικα με το υψος......
δεν μπορώ να πω και ότι δεν έχω δει φώτο σου
εσυ εισαι γυναικα και εχετε απειρους λιγουρηδες στα σεξ τσατ (μεσα κ γω σαυτους ημουν καποτε)Που να σου πω εγω ιστοριες δλδ με αγορακια που βγηκα καποτε.....
Βεβαια τοτε καμερες κτλ ηταν απλα ονειρο χαχαχαχαχα οποτ εβγαιναμε στα τυφλα.....Αλλα ρε παιδι μου, εχετε πολλα κομπλεξ κι εσεις, ειδικα με το υψος......
σωστος.....οχι ρε παιχτη τι εγινε? κατσε ναρθει και ο απολυτος να κανουμε ιατρικο μιτινγκ
ολο κοντοι σου τυχαιναν;
εσυ εισαι γυναικα και εχετε απειρους λιγουρηδες στα σεξ τσατ (μεσα κ γω σαυτους ημουν καποτε)
εμεις στο καθε τσατ βρισκαμε το 1/200 να λενε πως ειναι γυναικες οποτε ξανα μπραβο στον κοσμα κ τον καθε κοσμα
υγ ωραιες εποχες οι εποχες του mirc
oxi πες να ξερουμεΠου να σου πω εγω ιστοριες δλδ με αγορακια που βγηκα καποτε.....
πολυ καλτ των 70s ταινια. και ωραια μουσικη
δεν σου λεω ψεμματα γλυκα 1,75 ειμαιΟχι αλλα τουλαχιστον οι μισοι λεγανε οτι ειναι ψηλοτεροι απ οτι ηταν τελικα.....
Δε σου μιλαω για σεξ τσατ ρε.....Κανονικα τσατ...Ε μετα βγαιναμε παρεουλες που ηταν καλυτερα και πιο χαβαλεδιαρικα.....
Εμπαινες νταλνετ????