kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
έχω φάει μπάζο απ'το νετ δεν θέλω άλλοσε σενα σιγουρα δεν καθομαι......
έχω φάει μπάζο απ'το νετ δεν θέλω άλλοσε σενα σιγουρα δεν καθομαι......
παθως και μαθωςέχω φάει μπάζο απ'το νετ δεν θέλω άλλο
εμ αγαπη μου τα μπαζα μποζο θα παρουν......έχω φάει μπάζο απ'το νετ δεν θέλω άλλο
από τότε μόνο με φώτοπαθως και μαθως
συνέχισε γούμαν όλο και κάποιον άμοιρο θα τσιμπήσειςεμ αγαπη μου τα μπαζα μποζο θα παρουν......
από τότε μόνο με φώτο
συνέχισε γούμαν όλο και κάποιον άμοιρο θα τσιμπήσεις
τελον παντων φευγω κ θα τα πουμε αργοτερα....φιλακια!!!!!
έχω φάει μπάζο απ'το νετ δεν θέλω άλλο
και δεν μπηκε και η γκομενα του λουστ να πεις.......αυτη με το χορτο η βρωμομουναΞαφνικά βρώμισε ψαρίλα εδω μεσα
και δεν μπηκε και η γκομενα του λουστ να πεις.......αυτη με το χορτο η βρωμομουνα
ε όχι εντάξει κρίμα είναι...απλώς είχε περιγράψει τον εαυτό της αρκετά διαφορετικό απ'ότι ήταν και την μέρα που θα συναντιόμασταν άρχισαν να την πιάνουν οι ανασφάλειες τελικά ήταν όντως απαράδεκτης εμφάνισης ως αναμένετοΑ για πες......
δεν έχεις καταλάβει ότι τον μύθο δεν τον έβαλα για να τον διαβάσει ο λουστΑυτη ειναι με το χορτο????Τα ξαναβρηκανε δλδ???
ε όχι εντάξει κρίμα είναι...απλώς είχε περιγράψει τον εαυτό της αρκετά διαφορετικό απ'ότι ήταν και την μέρα που θα συναντιόμασταν άρχισαν να την πιάνουν οι ανασφάλειες τελικά ήταν όντως απαράδεκτης εμφάνισης ως αναμένετο
γιατι τα χανε χασει;Αυτη ειναι με το χορτο????Τα ξαναβρηκανε δλδ???
μαγκια σου που προσπαθησες τουλαχιστονε όχι εντάξει κρίμα είναι...απλώς είχε περιγράψει τον εαυτό της αρκετά διαφορετικό απ'ότι ήταν και την μέρα που θα συναντιόμασταν άρχισαν να την πιάνουν οι ανασφάλειες τελικά ήταν όντως απαράδεκτης εμφάνισης ως αναμένετο
:-XΤην πηδηξες????
είμαι και πονόψυχος ρε μαν όμως από τότε μόνο με φώτομαγκια σου που προσπαθησες τουλαχιστον