kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
άντε μωρήΔεν ειναι αρρωστεια ρε σεις λεμε....Του οργανισμου ειναι.....Οταν μυριζει εντονα η οταν εχει κι αλλα συμπτωματα τοτε ειναι ε πικινδυνα....
άντε μωρήΔεν ειναι αρρωστεια ρε σεις λεμε....Του οργανισμου ειναι.....Οταν μυριζει εντονα η οταν εχει κι αλλα συμπτωματα τοτε ειναι ε πικινδυνα....
το ειχαν εξαρχης ή το αποκτουσαν στην πορεια μαν;ρε μαγκες οι περισσοτερες γκομενες που ειχα,εβγαζαν ενα κολλοδες ασπρο υγρο,αποκλειεται ολες να ειχαν αρρωστια
συφιλη :SΠω ρε πουστη.....Κατι που δεν εχεις περασει υπαρχει????
μονο χλαμυδια εχω περασει ,δεν εχω παθει τπτ αλλοΚαι τι θες τωρα....Συγχαρητηρια????
άντε μωρήμονο χλαμυδια εχω περασει ,δεν εχω παθει τπτ αλλο
μονο χλαμυδια εχω περασει ,δεν εχω παθει τπτ αλλο
της απλυσιας ηταν βασικα.ειμαι 95% σιγουροςΔεν ειναι αρρωστεια ρε σεις λεμε....Του οργανισμου ειναι.....Οταν μυριζει εντονα η οταν εχει κι αλλα συμπτωματα τοτε ειναι ε πικινδυνα....
μονο χλαμυδια εχω περασει ,δεν εχω παθει τπτ αλλο
το ειχαν εξαρχης ή το αποκτουσαν στην πορεια μαν; συφιλη :S
2 αντιβιωσεις απο 2 κουτια η καθεμιαΤι θεραπεία πήρες ?
της απλυσιας ηταν βασικα.ειμαι 95% σιγουρος
ειχε παει για προπονηση ,ιδρωσε και δεν αλλαξε ουτε κιλοτα
ανοιξα τα ποδια της να τη γλειψω και μου ρθε σκοτοδυνη
παω για υπνο μου γαμησε το σπιτι ο παναιτωλικος γαμω τη βλαχουρια σας γαμω ξενερωσα τωρα ασχημα ρε
α ρε πουστη να μη με θελει με τη καμια λεμε
Με γαμησες μαντο ειχαν εξαρχης ή το αποκτουσαν στην πορεια μαν;
καφε δεν ειναι η βλεννα πριν την περιοδο?Μηπως περιμενει περιοδο?????
καφε δεν ειναι η βλεννα πριν την περιοδο?
δεν ξερω ,μπορει,αλλα μαλλον δε θα μαθω κιολας
τιποτα.....χαιρω ακρας υγειας.....Καλα τοτε σορρυ,,,,Νομιζα κι αλλα.....
Εσυ τι εχεις περασει????Πριν κανουμε οτιδηποτε θα σε παω για εξετασεις να ξερεις.....
πηγαινες γυρευοντας μανΜε γαμησες μαν
γιατι ρε φιλε, εσυ πως κοιμασαι δλδ, με την στολη του ναυτηο πιτζαμουλης που ειναι
2 αντιβιωσεις απο 2 κουτια η καθεμια
η πρωτη 500αρα δε θυμαμαι το ονομα,αλλα ειναι μια δυνατη κλασσικη για το ουροποιητικο
και μετα 2 κουτια rulid των 250