pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
ρε παλιοπαιδο,τι κανεις ρε παλιοπαιδο
ρε παλιοπαιδο,τι κανεις ρε παλιοπαιδο
πριν από λίγα λεπτάοχι,ψαριλα ειναι μυκητες...
η τυπισσα απ οτι καταλαβα, μου σκασε να γαμηθει μετα απο προπονηση χωρις να κανει μπανιο με ιδρωμενο μουνι
παλι γιατι ?ποτε ειπα εγω για ψαριλα ξανα?
είχα γαμήσει μία κάποτε που το μουνί της μύριζε ψαρίλα
ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεπριν από λίγα λεπτά
ρε μαν το πιστεύεις ότι μου έχει έρθει στο μυαλό αυτή η ιστορία σήμερα κανά δυο φορές στο άσχετορε παλιοπαιδο,τι κανεις ρε παλιοπαιδο
πες μου ροχυσες στο γραφειορε μαν το πιστεύεις ότι μου έχει έρθει στο μυαλό αυτή η ιστορία σήμερα κανά δυο φορές στο άσχετο
πριν πολλά χρόνια ήταν ένας τύπος που όταν έπαιζε μπάσκετ φώναζε συνέχεια έλα ρεεεεεεεεεε και τον φωνάζαμε ο "ελαρές" δεν θυμάμαι καν το κανονικό του όνομαελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
Γαμησε ο πενταετιας (ακα ΕΠΟΠ)ρε μαν το πιστεύεις ότι μου έχει έρθει στο μυαλό αυτή η ιστορία σήμερα κανά δυο φορές στο άσχετο
παλι μαλακια ειπεςπριν πολλά χρόνια ήταν ένας τύπος που όταν έπαιζε μπάσκετ φώναζε συνέχεια έλα ρεεεεεεεεεε και τον φωνάζαμε ο "ελαρές" δεν θυμάμαι καν το κανονικό του όνομα
εμενα μια πουτανα μου βουτηξε το αντισηπτικο και πηγα να της δωσω ενα αλλο που ηταν μισοαδειο και μολις καταλαβε οτι πηγα να την κοροιδεψω( ) μου κανει ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεπριν πολλά χρόνια ήταν ένας τύπος που όταν έπαιζε μπάσκετ φώναζε συνέχεια έλα ρεεεεεεεεεε και τον φωνάζαμε ο "ελαρές" δεν θυμάμαι καν το κανονικό του όνομα
πες μου ροχυσες στο γραφειο
και μένα όλο τέτοια σκηνικά μου τύχαιναν στον στρατό θυμάμαι μια φορά είχα φύγει απ' τα σκηνάκια και είχα πάρει παρτούζα την γυναίκα και την κόρη του δίκα καλή φάσηΓαμησε ο πενταετιας (ακα ΕΠΟΠ)
Ηταν καβλοιστορια αν και λιγο πλατιασε ο τυπος
μυκητες ισον λευκωπο επιχρισμα που ξεκολλαει δυσκολα σαν πετσα απο γιαουρτι...που σ αρεσει παρεπιπτοντωςοχι,ψαριλα ειναι μυκητες...
η τυπισσα απ οτι καταλαβα, μου σκασε να γαμηθει μετα απο προπονηση χωρις να κανει μπανιο με ιδρωμενο μουνι
παλι γιατι ?ποτε ειπα εγω για ψαριλα ξανα?
φιλε ειχε τρελη λευκη βλεννα.αλλα δε μυριζε πολυ εντονα.μυκητες ειναι αυτο?μυκητες ισον λευκωπο επιχρισμα που ξεκολλαει δυσκολα σαν πετσα απο γιαουρτι...που σ αρεσει παρεπιπτοντως
ψαριλα =μικροβιακη κολπιτιδα απο γκαρντενελα ενα μικροβιο
και μένα όλο τέτοια σκηνικά μου τύχαιναν στον στρατό θυμάμαι μια φορά είχα φύγει απ' τα σκηνάκια και είχα πάρει παρτούζα την γυναίκα και την κόρη του δίκα καλή φάση
εμένα μια φορά είχε έρθει μία πουτάνα και χρησιμοποιήσαμε δικό μου προφυλακτικό, φεύγοντας είδε ότι είχα άλλο ένα δίπλα και μου λέει να στο πάρω ή το θες?εμενα μια πουτανα μου βουτηξε το αντισηπτικο και πηγα να της δωσω ενα αλλο που ηταν μισοαδειο και μολις καταλαβε οτι πηγα να την κοροιδεψω( ) μου κανει ελα ρεεεεεεεεεεεεεεε
και μετα της λεω καλα φερε να βαλω λιγο τουλαχιστον .και μου κανει παλι ελα ρεεεεεεεεεεε,αφου εχεις δικο σου
τι τραβαμε ρε μλκ
Οικονομική κρίση φίλε,τα προφυλακτικά στοιχίζουν.εμένα μια φορά είχε έρθει μία πουτάνα και χρησιμοποιήσαμε δικό μου προφυλακτικό, φεύγοντας είδε ότι είχα άλλο ένα δίπλα και μου λέει να στο πάρω ή το θες?
την γαμάς μετά ή δεν την γαμάς
Η πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.
Κάποιοι συνιστούν τροφές όπως η σόγια που έχουν ποσοστό φυτοοιστρογόνων. Προσωπικά λόγω των επιπλοκών στη στυτική λειτουργία δεν τις συστήνω.
Αντίθετα η βιταμίνη Ε και το Σελήνιο είναι κάποιες βιταμίνες που τις συστήνω να λαμβάνονται σε φυσιολογικές δόσεις καθημερινά. Προσοχή όμως γιατί έχει αποδειχθεί ότι υψηλή κατανάλωση σε πολυβιταμίνες μπορεί να πολαπλασιάσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη κυρίως λογω της αυξημένης πρόσληψης βιταμίνης Α και μεγάλων ποσοτήτων Ψευδαργύρου.
Το κρέας και τα πολλά λιπαρά λόγω του ότι ανεβάζουν τα επίπεδα ψευδαργύρου και την χοληστερίνη πολλαπλασιάζουν τον κίνδυνο. Η χοληστερίνη ακόμα και αν βρίσκεται λίγο πάνω από τα όρια μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του προστάτη.
Το λυκοπένιο που υπάρχει στην τομάτα και στο καρπούζι προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη.
Επίσης τα αντιοξειδωτικά και το σελήνιο που υπάρχουν στο μπρόκολο, το κουνουπίδι, το λάχανο, το ραπανάκι και στις άλλες λαχανίδες προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη.
Προσωπική έρευνα στις πολυφαινόλες που υπήρχαν στο πράσινο τσάι και στον αρακά απέδειξε ότι μειώνουν την εμφάνιση του καρκίνου του προστάτη. Ειδικά ασθενείς που διατρεφόταν με δύο γεύματα την εβδομάδα με αρακά εξαφάνισαν ακόμα και προκαρκινικές μορφές (ΡΙΝ) μέσα σε ένα χρόνο.
Τέλος η προστασία από διάφορες λοιμώξεις του ουροποιητικού και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (τριχομονάδες, ουρεόπλασμα, χλαμύδια, μυκόπλασμα, γκαρντενελα) μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη. Οπότε συχνό σεξ αλλά με προφυλακτικό χρησιμοποιεί ένα προστατευτικό παράγοντα (σεξ) με μείωση ενός επικινδύνου παράγοντα (λοιμώξεις).
μυκητες ισον λευκωπο επιχρισμα που ξεκολλαει δυσκολα σαν πετσα απο γιαουρτι...που σ αρεσει παρεπιπτοντως
ψαριλα =μικροβιακη κολπιτιδα απο γκαρντενελα ενα μικροβιο