Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οχι,ψαριλα ειναι μυκητες...

η τυπισσα απ οτι καταλαβα, μου σκασε να γαμηθει μετα απο προπονηση χωρις να κανει μπανιο :headbang:με ιδρωμενο μουνι :badair:

παλι γιατι ?ποτε ειπα εγω για ψαριλα ξανα?
πριν από λίγα λεπτά :)

είχα γαμήσει μία κάποτε που το μουνί της μύριζε ψαρίλα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε :zfuck:
πριν πολλά χρόνια ήταν ένας τύπος που όταν έπαιζε μπάσκετ φώναζε συνέχεια έλα ρεεεεεεεεεε :grin: και τον φωνάζαμε ο "ελαρές" :birdman: δεν θυμάμαι καν το κανονικό του όνομα :think:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ρε μαν το πιστεύεις ότι μου έχει έρθει στο μυαλό αυτή η ιστορία σήμερα κανά δυο φορές στο άσχετο :huh: :rockon:
Γαμησε ο πενταετιας (ακα ΕΠΟΠ)  :rockon:
Ηταν καβλοιστορια αν και λιγο πλατιασε ο τυπος  :)

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
πριν πολλά χρόνια ήταν ένας τύπος που όταν έπαιζε μπάσκετ φώναζε συνέχεια έλα ρεεεεεεεεεε :grin: και τον φωνάζαμε ο "ελαρές" :birdman: δεν θυμάμαι καν το κανονικό του όνομα :think:
παλι μαλακια ειπες  :)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εμενα μια πουτανα μου βουτηξε το αντισηπτικο και πηγα να της δωσω ενα αλλο που ηταν μισοαδειο και μολις καταλαβε οτι πηγα να την κοροιδεψω( :uglystupid:) μου κανει ελα ρεεεεεεεεεεεεεεε

και μετα της λεω καλα φερε να βαλω λιγο τουλαχιστον .και μου κανει παλι ελα ρεεεεεεεεεεε,αφου εχεις δικο σου :2funny:

τι τραβαμε ρε μλκ :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πες μου ροχυσες στο γραφειο :zfuck:
:think:

Γαμησε ο πενταετιας (ακα ΕΠΟΠ)  :rockon:
Ηταν καβλοιστορια αν και λιγο πλατιασε ο τυπος  :)
και μένα όλο τέτοια σκηνικά μου τύχαιναν στον στρατό :birdman: θυμάμαι μια φορά είχα φύγει απ' τα σκηνάκια και είχα πάρει παρτούζα την γυναίκα και την κόρη του δίκα :sunglasses: καλή φάση :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι,ψαριλα ειναι μυκητες...

η τυπισσα απ οτι καταλαβα, μου σκασε να γαμηθει μετα απο προπονηση χωρις να κανει μπανιο :headbang:με ιδρωμενο μουνι :badair:

παλι γιατι ?ποτε ειπα εγω για ψαριλα ξανα?
μυκητες ισον λευκωπο επιχρισμα που ξεκολλαει δυσκολα σαν πετσα απο γιαουρτι...που σ αρεσει παρεπιπτοντως

ψαριλα =μικροβιακη κολπιτιδα απο γκαρντενελα ενα μικροβιο

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μυκητες ισον λευκωπο επιχρισμα που ξεκολλαει δυσκολα σαν πετσα απο γιαουρτι...που σ αρεσει παρεπιπτοντως

φιλε ειχε τρελη λευκη βλεννα.αλλα δε μυριζε πολυ εντονα.μυκητες ειναι αυτο?

τις αλλες φορες δεν ειχε ομως...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
:think:
και μένα όλο τέτοια σκηνικά μου τύχαιναν στον στρατό :birdman: θυμάμαι μια φορά είχα φύγει απ' τα σκηνάκια και είχα πάρει παρτούζα την γυναίκα και την κόρη του δίκα :sunglasses: καλή φάση :sunglasses:
URL]] :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εμενα μια πουτανα μου βουτηξε το αντισηπτικο και πηγα να της δωσω ενα αλλο που ηταν μισοαδειο και μολις καταλαβε οτι πηγα να την κοροιδεψω( :uglystupid:) μου κανει ελα ρεεεεεεεεεεεεεεε

και μετα της λεω καλα φερε να βαλω λιγο τουλαχιστον .και μου κανει παλι ελα ρεεεεεεεεεεε,αφου εχεις δικο σου :2funny:

τι τραβαμε ρε μλκ :headbang:
εμένα μια φορά είχε έρθει μία πουτάνα και χρησιμοποιήσαμε δικό μου προφυλακτικό, φεύγοντας είδε ότι είχα άλλο ένα δίπλα και μου λέει να στο πάρω ή το θες? :2funny:  :headbang:
την γαμάς μετά ή δεν την γαμάς :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εμένα μια φορά είχε έρθει μία πουτάνα και χρησιμοποιήσαμε δικό μου προφυλακτικό, φεύγοντας είδε ότι είχα άλλο ένα δίπλα και μου λέει να στο πάρω ή το θες? :2funny:  :headbang:
την γαμάς μετά ή δεν την γαμάς :)
Οικονομική κρίση φίλε,τα προφυλακτικά στοιχίζουν. :birdman:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ο μιχαλακης με τις αρκουδες του που ειναι  :huh:
επισης ο τρομπεμπορας δεν μιλαει  :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.
Κάποιοι συνιστούν τροφές όπως η σόγια που έχουν ποσοστό φυτοοιστρογόνων. Προσωπικά λόγω των επιπλοκών στη στυτική λειτουργία δεν τις συστήνω.
Αντίθετα η βιταμίνη Ε και το Σελήνιο είναι κάποιες βιταμίνες που τις συστήνω να λαμβάνονται σε φυσιολογικές δόσεις καθημερινά. Προσοχή όμως γιατί έχει αποδειχθεί ότι υψηλή κατανάλωση σε πολυβιταμίνες μπορεί να πολαπλασιάσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη κυρίως λογω της αυξημένης πρόσληψης βιταμίνης Α και μεγάλων ποσοτήτων Ψευδαργύρου.
Το κρέας και τα πολλά λιπαρά λόγω του ότι ανεβάζουν τα επίπεδα ψευδαργύρου και την χοληστερίνη πολλαπλασιάζουν τον κίνδυνο. Η χοληστερίνη ακόμα και αν βρίσκεται λίγο πάνω από τα όρια μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του προστάτη.
Το λυκοπένιο που υπάρχει στην τομάτα και στο καρπούζι προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη.
Επίσης τα αντιοξειδωτικά και το σελήνιο που υπάρχουν στο μπρόκολο, το κουνουπίδι, το λάχανο, το ραπανάκι και στις άλλες λαχανίδες προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη.
Προσωπική έρευνα στις πολυφαινόλες που υπήρχαν στο πράσινο τσάι και στον αρακά απέδειξε ότι μειώνουν την εμφάνιση του καρκίνου του προστάτη. Ειδικά ασθενείς που διατρεφόταν με δύο γεύματα την εβδομάδα με αρακά εξαφάνισαν ακόμα και προκαρκινικές μορφές (ΡΙΝ) μέσα σε ένα χρόνο.
Τέλος η προστασία από διάφορες λοιμώξεις του ουροποιητικού και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (τριχομονάδες, ουρεόπλασμα, χλαμύδια, μυκόπλασμα, γκαρντενελα) μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη. Οπότε συχνό σεξ αλλά με προφυλακτικό χρησιμοποιεί ένα προστατευτικό παράγοντα (σεξ) με μείωση ενός επικινδύνου παράγοντα (λοιμώξεις).

κοιταξτε ενα ενδιαφερον αρθρο που βρηκα και μας αφορα ολους

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686

gardnerella vaginalis .Θεραπεία : Zithromax .

Φημολογείται οτι ψαρίλα ...ανεδιδε και το μουνι της Μεριλυν Μονροε !

Γι'αυτό έβαλε να την "αυτοκτονήσουν " ο Κενεντυ !  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom