lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
διο ωραιο το μιλφ.γνωστη μου φαινεται ε
ψάχνεται ο Μπαρόπουλος να τα σπρώξει για να την σπρώξειδιο ωραιο το μιλφ.γνωστη μου φαινεται ε
κοιταξτε ενα ενδιαφερον αρθρο που βρηκα και μας αφορα ολους
τι λες ρε μαλακα εγω σημερα καθως ειχα παει σε γνωστο πεζοδρομο της αθηνας για δουλεια οπως ημουν πανω στη σκαλα βλεπω ενα κωλοτρυπιδι μεσα σε μαυρο κολαν επαθα ζημια λεμε,αμεσως αφηνω τη δουλεια και την ακολουθω μεχρι το ασανσερ,μπαινουμε μαζι μεσα και μυριζα το εντονο αλλα καυλιαρικο αρωμα τηςΓαμησε ο πενταετιας (ακα ΕΠΟΠ)
Ηταν καβλοιστορια αν και λιγο πλατιασε ο τυπος
φιλε ειχε τρελη λευκη βλεννα.αλλα δε μυριζε πολυ εντονα.μυκητες ειναι αυτο?
τις αλλες φορες δεν ειχε ομως...
ρε μαν εγω αυτη θελωΕντάξει βαρε θα σε πάω να γαμήσεις,δεν είναι καλά αυτό το παιδί
Φτανει!!!
Εγω ξερω οτι η λευκη βλεννα ειναι χλαμυδια.φιλε ειχε τρελη λευκη βλεννα.αλλα δε μυριζε πολυ εντονα.μυκητες ειναι αυτο?
τις αλλες φορες δεν ειχε ομως...
Εγω ξερω οτι η λευκη βλεννα ειναι χλαμυδια.
Θα το εχω υποψη μου.Οταν βγαλει το μουνι σου λευκη βλεννα τραβα στο γυναικολογο κ ρωτα τι ειναι.....
χλαμυδια εχω περασει
ζηλεύεις γούμαν που του βαρούλη του κουνιούνται τα γκομενάκιαΡε μλκ Βαρε,ωραιο ονειρο ειδες,συμβαινουν αυτα,να βλεπουμε καβλωτικα αποθημενα ονειρα
ρε μαγκες οι περισσοτερες γκομενες που ειχα,εβγαζαν ενα κολλοδες ασπρο υγρο,αποκλειεται ολες να ειχαν αρρωστια
τα χλαμυδια ηταν αυτο το καλοκαιριΠω ρε πουστη.....Κατι που δεν εχεις περασει υπαρχει????
τα χλαμυδια ηταν αυτο το καλοκαιρι