Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
διο ωραιο το μιλφ.γνωστη μου φαινεται ε :think:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
κοιταξτε ενα ενδιαφερον αρθρο που βρηκα και μας αφορα ολους

Καλό ,αλλά πρέπει να αναφερθούν ,εκτος από  τις ντομάτες και καρπουζι, που έχουν λυκοπενιο

Και οι εξης ωφέλιμες τροφές για τον προστάτη :

Μήλο ,που εχει quercetine  στο εσωτερικό ,αντιοξειδωτικό ωφελιμο για τον προστατη ,και

μαρπίνη στη φλούδα ,που δρα κατα του καρκίνου του προστάτη .

Καρύδια και λάδι από λινάρι ,που έχουν ω3 λιπαρα οξέα .

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
που θα βρουμε μουνακια? :fuck2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Γαμησε ο πενταετιας (ακα ΕΠΟΠ)  :rockon:
Ηταν καβλοιστορια αν και λιγο πλατιασε ο τυπος  :)
τι λες ρε μαλακα εγω σημερα καθως ειχα παει σε γνωστο πεζοδρομο της αθηνας για δουλεια οπως ημουν πανω στη σκαλα βλεπω ενα κωλοτρυπιδι μεσα σε μαυρο κολαν επαθα ζημια λεμε,αμεσως αφηνω τη δουλεια και την ακολουθω μεχρι το ασανσερ,μπαινουμε μαζι μεσα και μυριζα το εντονο αλλα καυλιαρικο αρωμα της :cum:
φτανωντας στο ισογειο κανω τη κινηση ξεκαρφωματος και μιλαω για λιγο στο σεκιουριτι μολις με προσπερναει 5 μετρα βγαινω και εγω εξω και την περνω απο πισω μιλαμε τα εβλεπα ολα,πηγε η κοπελα σε ενα ταχυφαγειο για καφε ονομα δε λεω για ευνοητους λογους
εγω ταχα πηγα στο μοτο και εκανα πως εψαχνα κατι ειχα παρκαρει ακριβως απεναντι απο τον σταματη :grin: και ξαναπερνουμε τον δρομο της επιστροφης οπου ανεβηκαμε μαζι παλι στον οροφο λεγοντας μου ειδες συμπτωση μαζι κατεβηκαμε μαζι ανεβαινουμε με ενα πονηρο χαμογελο
εγω τις απανταω με ενα ειδος χιουμορ και καλα με σενα ολα ανεβαινουν :grin: χασκογελασε η νεαρα και πηγε στο γραφειο της συνεχισα εγω τη δουλεια μου αλλα το μυαλο μου ηταν στον απιστευτο πατο της  :cum: καθως πηγα στα wc να κανω μια δουλιτσα τσουπ σκαει και η κωλαρα και αρχιζει να μου λεει γα συμπτωση παλι κλπ και δε πιστευω να κλειδωθουμε εδω μεσα
οπου της απανταω αυτη ειναι η ευχη που μολις εκανα με εκεινη να χασκογελαει παλι και να με χαιδευει στο μπρατσο :boobies:
εκει αρχισα να ανεβαινω παιδια ειχα φουντωσει η μηχανες ειχαν παρει μπροστα και μεσα απο τη φορμα φαινοτανε οπου το ειδε και μου λεει τι εχεις εδω καλε κανενα εργαλειο και κανει κινηση να το πιασει :huh:
ουπς μου κανει συγνωμη δεν το ηθελα,δε πειραζει τις απανταω και αρχιζω να της χαιδευω τα βυζια εκει την ειδα να εχει αρχισει να καυλωνει η ρογα της οπου αρχισα σιγα σιγα να κατεβαινω ολο και πιο κατω
η κοπελα ετρεμε και ειχε κλεισει τα ματια απο ευχαριστηση καθως της εβαζα το δαχτυλο μου στο υγρο μουνακι της,την ειχα γυρισει πλατη που λετε και ακουμπουσα το καυλι μου στην  υπεροχη κωλαρα της,εκεινη ξαφνικα περναει το χερι της μεσα απο τη φορμα και αρχισε να με χαιδευει οπου μου ειπε βλεπω κατι ευχαριστο εδω μεσα το εχεις ξυρισμενο για να το δω :grin:
και σκυβει κατω και μου κατεβαζει τη φορμα ενω ημουν ακουμπησμενος στη πορτα του στενου wc και αρχισε ρε παιδια μια πιπα ονειρο και μικρα γλυψιματακια στ'αρχιδια και εκει που ημουν ετοιμος να χυσω σηκωνεται και μου λεει με καυλωσες ρε παλιοπαιδο πως θα συνεχισω τη δουλεια μου και φευγει αφηνωντας με με το πουλι στο χερι :'(
οση ωρα ημουν εκει περναγε απο διπλα μου και μου ελεγε ψιθυριζοντας τελικα εισαι πολυ παλιοπαιδο αλλα θα σε φτιαξω εγω
τελικα εφυγα τηλεφωνο δε πηρα και μου εμεινε η γλυκια της εκφραση καθε φορα μου φωναζε παλιοπαιδο απο σημερα εχω γινει το παλιοπαιδο της και συντομα θα ξανασυναντηθουμε :rolleyes:οι πρωτες δυο φρασεις ειναι αληθινες απο εκει και περα ειναι διονυσιακες φαντασιες παλιοπαιδα :birdman:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εντάξει βαρε θα σε πάω να γαμήσεις,δεν είναι καλά αυτό το παιδί
Φτανει!!!  :headbang: :headbang: :headbang:
:helpplea:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
φιλε ειχε τρελη λευκη βλεννα.αλλα δε μυριζε πολυ εντονα.μυκητες ειναι αυτο?

τις αλλες φορες δεν ειχε ομως...

Αμα δεν μυριζει μπορει να ειναι του οργανισμου ρε...Χαλαρωσε...Δεν ειναι ολα τα υγρα του μουνιου επικινδυνα....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ρε μλκ Βαρε,ωραιο ονειρο ειδες,συμβαινουν αυτα,να βλεπουμε καβλωτικα αποθημενα ονειρα  :2funny: :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
χλαμυδια εχω περασει :headbang2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ρε μλκς κοιταχτε ζημια λεμε  :tickedoff:

1 Over 2.5 Παναιτωλικός v Δόξα Δράμας
(Σύνολο Γκολ) 08/02/2012 Κανένα 2.70 Χαμένο
2 Over 2.5 Χάρτς v Σέλτικ
(Σύνολο Γκολ) 08/02/2012 Κανένα 2.25 Κερδισμένο
3 Over 2.5 Μίλαν v Γιουβέντους
(Σύνολο Γκολ) 08/02/2012 Κανένα 2.10 Κερδισμένο
4 Over 2.5 Βαλανσιέν v Λιλ
(Σύνολο Γκολ) 08/02/2012 Κανένα 2.25 Κερδισμένο
5 Over 2.5 Νασιονάλ v Σπόρτινγκ
(Σύνολο Γκολ) 08/02/2012 Κανένα 2.15 Ανοικτό

η σπορτινγκ το εκανε 1-2 με 3 ευρω εβγαζα 180  :tickedoff:
γαμω τον πανιατωλικο σας τον πουστη που δε μπορεσε ουτε ενα γκολα να βαλει γαμω την πουτανα μου να μην πω για τιποτα αλλο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ρε μαγκες οι περισσοτερες γκομενες που ειχα,εβγαζαν ενα κολλοδες ασπρο υγρο,αποκλειεται ολες να ειχαν αρρωστια  :helpplea:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε μαγκες οι περισσοτερες γκομενες που ειχα,εβγαζαν ενα κολλοδες ασπρο υγρο,αποκλειεται ολες να ειχαν αρρωστια  :helpplea:

Δεν ειναι αρρωστεια ρε σεις λεμε....Του οργανισμου ειναι.....Οταν μυριζει εντονα η οταν εχει κι αλλα συμπτωματα τοτε ειναι ε πικινδυνα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom