gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γιατι ρε φιλε, εσυ πως κοιμασαι δλδ, με την στολη του ναυτη
γιατι ρε φιλε, εσυ πως κοιμασαι δλδ, με την στολη του ναυτη
χυνω τσινγκολελετα,χυνωγιατι ρε φιλε, εσυ πως κοιμασαι δλδ, με την στολη του ναυτη
οι μυκητες δεν ειναι ορατοι ρε ηλιθιεη βαλερια απ το αλκαμενους εχει απ τα πιο υγρα μουνια που εχω δει και ταυτοχρονα απ τα πιο καθαρα
οποτε μη λεμε μαλακιες
οχι,αλληΜήπως Vibramycine ?
γιατι ρε φιλε δεν αξιζουμε κι εμεις λιγη τσινγκολελεταο Σταματης δεν ειναι για τα μουτρα σας
Εσυ μαν εχει αρπαξει τιποτα απο τα στραπονο Σταματης δεν ειναι για τα μουτρα σας
η βρωμα ομως ειναιοι μυκητες δεν ειναι ορατοι ρε ηλιθιε
αμα θελω σου μιλα, αμα δεν , οχιη βρωμα ομως ειναι
χυνω πιτζαμουλη,με τρελαινεις
αφου δεν εχει αρπαξει εσυ απο τα πακια που στον φερμαρουν σιγα μην αρπαξω εγωΕσυ μαν εχει αρπαξει τιποτα απο τα στραπον
ΤΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Μετάγγιση 90%
Τοκετός 25%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ναρκωτικών 0,67%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,30%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,01%
Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,005%
Παντα καποτουλα μαν,ακομα και μου του μαυρους της Αγιου Μελετιουαφου δεν εχει αρπαξει εσυ απο τα πακια που στον φερμαρουν σιγα μην αρπαξω εγω
η βαλερια απ το αλκαμενους εχει απ τα πιο υγρα μουνια που εχω δει και ταυτοχρονα απ τα πιο καθαρα
οποτε μη λεμε μαλακιες
πω πω πω πω πω ονειρο ζω μη με ξυπνατεαμα θελω σου μιλα, αμα δεν , οχι
ελα ντεΝαι τ έχω δει κ γώ αυτό
Αλλά ρε πούστη μου πώς είναι τόσοι πολλοί όσοι έχουν
πω πω πω πω πω ονειρο ζω μη με ξυπνατε
αυτο ειναι το προβλημα οτι ηρθε απλυτη να γαμηθει μετα απο προπονηση.Την εχεις γλυψει απλυτη μετα απο προπονηση????
Δουλεια της ειναι να ειναι καθαρη αλλωστε....
Κι αυτο που λεω τελος παντων ειναι οτι οι βλεννες δεν ειναι απαραιτητα ενδειξη αρρωστειας αλλα απλως κολπικες εκκρισεις....Κατι απολυτα φυσιολογικο δλδ.....
ρε τυπε πλακα μας κανεις?το πρεζακι το ειντζ το πειραξε?ελα ντε
Παντως πριν καμια βδομαδα που ημουν στον ηλεκτρικο ,μπηκε ενα παληκαρακι 30 χρονων μεσα για βοηθεια ,ελεγε την ιστορια του και στο τελος ειπε οτι του βρηκαν ειτζ στο λαικο νοσοκομειο ,εσφηξε η καρδια μου ..
καλε,ξεπατωθηκες