gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Καντυνυχταπαυτω και γω , αν ξυπνησω σε καμια ωρα θα τα πουμε χαχα
καλυνηχτα
Καντυνυχταπαυτω και γω , αν ξυπνησω σε καμια ωρα θα τα πουμε χαχα
καλυνηχτα
τις εχεις παρει ολες και μονο αυτη σου κανε?Στα 10ευρω η μονη που κανει προκαταρκτικα ειναι η Μαρια![]()
Στις 4-5 που πηρα,οχι οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος με καποιες,απλα δεν εκαναν και παπαδες μεσα..τις εχεις παρει ολες και μονο αυτη σου κανε?
τυπε δεν εχω φαει ουτε μια φολα στο δεκαευρο και στο μεταξι,αντιθετα εχω ριξει ΤΑ γαμησια...
εμενα αυτα που μου καναν το αντριαννακι και η ανιτα το μαυρακι στο δωματιο,δε νομιζω να μου τα χει κανει καμια στο 20ευρο... ;)Στις 4-5 που πηρα,οχι οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος με καποιες,απλα δεν εκαναν και παπαδες μεσα..
Τελευταια που πηγα πετυχα 2 μαυρακια.Ενα στο μπουρδελακι της Κολωνου που ανεβαινεις κατι σκαλια.Δεν μου αρεσε εντονο βαψιμο .Αλλα το αλλο μαυρακι που πετυχα Ιασωνος19 ηταν πολυ γλυκουλι πιπινι με 2 βυζαρες χυτεςεμενα αυτα που μου καναν το αντριαννακι και η ανιτα το μαυρακι στο δωματιο,δε νομιζω να μου τα χει κανει καμια στο 20ευρο... ;)
Εισαι πολυ ζημιαρης εσυ να ξερεις
Σκατά τίς έχεις κάνει τις γεύσειςKαλημεραα
Ελληνικος καφες 0% και πατσας 0%
Πατσας με μπολικο σκορδοστουπι και κοκκινο πιπερι ,φαρμακο![]()
Δεν τα συνδιασα μαζι,ειχα πιει το καφε οταν ξυπνησα και μετα εφαγα και το πατσαΣκατά τίς έχεις κάνει τις γεύσειςακου ελληνικός με πατσά
Καλημέρα
ΥΓ.με το που μπήκε ο πιστόλιας γαμήθηκε πάλι το σιτε![]()
το πρωί έφαγες πατσά ρε μλκ *PΔεν τα συνδιασα μαζι,ειχα πιει το καφε οταν ξυπνησα και μετα εφαγα και το πατσα![]()
Ο πατσας ειναι για ολες τις ωρεςτο πρωί έφαγες πατσά ρε μλκ *P
που εισαι μωρη κοταρα πουλ πουλ πουλ πουλ πουλτο πρωί έφαγες πατσά ρε μλκ *P
Ο πατσας ειναι για ολες τις ωρες
Αμα δεν εισαι φαν δεν μπορεις να καταλαβεις![]()
που εισαι μωρη κοταρα πουλ πουλ πουλ πουλ πουλεχθες δεν ειπαμε θα παμε για καμακι
παλι εξαφανηστηκες κοταρα πουλ πουλ πουλ πουλ.........πουλ
![]()