jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
τι σκουρα μωρη μαλακω;εκει που μου χε γινει 25 ποντους λεμε επεσε σαν τα ομολογα της ιταλιας.... :S
25 πηγε τωρα ? 22 την ειχες ... αποφασισε
τι σκουρα μωρη μαλακω;εκει που μου χε γινει 25 ποντους λεμε επεσε σαν τα ομολογα της ιταλιας.... :S
μπα...μεταξι δεν εχει μιλφ της πρκοπης γενικα...Νωντα,τι λεει το πορνομετωπο μαν;
Καμια καινουργια μιλφοαφιξη;![]()
σαν τη πουτσα του γλιτσαΡε...Ολο ερρορ μου βγαζει.....![]()
![]()
Καλα τα λεει μαν ....25 πηγε τωρα ? 22 την ειχες ... αποφασισε![]()
Μεταξι;;Γιατι εκοψες τα μιλφομαγαζα της Αττικης;μπα...μεταξι δεν εχει μιλφ της πρκοπης γενικα...
Γλ παντως οφειλω να ομολογησω οτι με την πουτσα σηκωμενη εισαι σαφως ποιο γλυκομιλητος![]()
σαν τη πουτσα του γλιτσα![]()
Καλα τα λεει μαν ....
22 και κατι δεκατα εχει, αλλα με την στρογγυλοποιηση παει 25![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι γιατι ρε τυπε,γιατι ζητανε 20 ευρω...Μεταξι;;Γιατι εκοψες τα μιλφομαγαζα της Αττικης;![]()
Κατσε καλα ρεΚαλα ρε ολοι εδω μεσα ξερετε την πουτσα του γλ??????![]()
![]()
![]()
τυχαιο;δεν νομιζω......Καλα ρε ολοι εδω μεσα ξερετε την πουτσα του γλ??????![]()
![]()
![]()
οχι αλλα υποθετο οτι του εβγαλε ενα ερορ και αυτουνου κατι σαν το σαιτ ΜΑΣΚαλα ρε ολοι εδω μεσα ξερετε την πουτσα του γλ??????![]()
![]()
![]()
Εμμ οταν στα ελεγα εγω πριν κανα διμηνο,μου ελεγες να μη πεσουν οι τιμες ;)τι γιατι ρε τυπε,γιατι ζητανε 20 ευρω...
καλος μαλακας ημουνΕμμ οταν στα ελεγα εγω πριν κανα διμηνο,μου ελεγες να μη πεσουν οι τιμες ;)
Στ αρχιδια σου μαν,τα εφαγες τα φραγκα καπου που το ευχαριστηθηκεςκαλος μαλακας ημουν![]()