lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εννοειται,τωρα τελειωσαν ομως και να δουμε τι θα γινει >Στ αρχιδια σου μαν,τα εφαγες τα φραγκα καπου που το ευχαριστηθηκες![]()
εννοειται,τωρα τελειωσαν ομως και να δουμε τι θα γινει >Στ αρχιδια σου μαν,τα εφαγες τα φραγκα καπου που το ευχαριστηθηκες![]()
παιξε στοιχημα μαν η μονη σιγουρη λυσηεννοειται,τωρα τελειωσαν ομως και να δουμε τι θα γινει >![]()
θα μπορουσα...παιξε στοιχημα μαν η μονη σιγουρη λυση![]()
την ιωαννα τη ρουμανα στο κολωνου 30 οροφο δεν την εχεις γαμησει εσυ?παιξε στοιχημα μαν η μονη σιγουρη λυση![]()
Ειπαμε και των 20 θα πεσουν μεχρι τελος του καλοκαιριου,κανω μια εκτιμηση..Απλα το σεξ θα γινει ακομα πιο μηχανικο..βεβαια οι μιλφρες της αττικης που ειναι μαθημενες αλλιως,αμα πεσουν οι τιμες θα χαλασουν πολυ στα του δωματιου,οποτε δωρον ψιλοαδωρον...
μεταξι ειναι μακραν η πιο αληθινη φαση,δεν το συζητω!
οχι ρε μαν εγω ειμαι νυχτοβατηςτην ιωαννα τη ρουμανα στο κολωνου 30 οροφο δεν την εχεις γαμησει εσυ?![]()
Έγινε διακοπή της σύνδεσης με τη σελίδαΕιπαμε και των 20 θα πεσουν μεχρι τελος του καλοκαιριου,κανω μια εκτιμηση..Απλα το σεξ θα γινει ακομα πιο μηχανικο..
ΑΠΛΑ θα τα κοψουμε κι αυτα...... και θα ησυχασουμεΑπλα το σεξ θα γινει ακομα πιο μηχανικο..
μεχρι τις 22.00 δουλευειοχι ρε μαν εγω ειμαι νυχτοβατης![]()
εχεις κανα σιγουρακι μαν για τον φιλο σου να παιξω κι εγω;παιξε στοιχημα μαν η μονη σιγουρη λυση![]()
εχεις κανα σιγουρακι μαν για τον φιλο σου να παιξω κι εγω;
Κοιταξε να δεις,απλα θα γινει οπως ηταν στα παλια τα χρονια,που απλα ανοιγαν τα ποδια οι ιεροδουλες και οι αντρες απλα ξεφορτωναν..Ηδη στο Μεταξι καπως ετσι ειναι οι περισοοτερες στα 10 ευρω,μπαινουν μεσα στο δωματιο και αρχιζουν να παιρνουν πιπα χωρις καν να σου πουν ενα γεια,απροσωπα εντελως..Βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις...ΑΠΛΑ θα τα κοψουμε κι αυτα...... και θα ησυχασουμε
που τα βλεπετε αυτα ρε τυποιΗδη στο Μεταξι καπως ετσι ειναι οι περισοοτερες στα 10 ευρω,μπαινουν μεσα στο δωματιο και αρχιζουν να παιρνουν πιπα χωρις καν να σου πουν ενα γεια,απροσωπα εντελως..Βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις...
Καντυνυχτα Τζοπαυτω και γω , αν ξυπνησω σε καμια ωρα θα τα πουμε χαχα
καλυνηχτα
μεχρι τις 22.00 δουλευει
καλα εσενα θα σε γαμησω δε μου γλυτωνειςΠαιξε στην τυχη....Πιο πιθανο ειναι να κερδισεις παρα απο τα σιγουρακια του μπαρου.....![]()
αδερφε αυριο θα εχεις σιγουρακι για σημερα τελοςεχεις κανα σιγουρακι μαν για τον φιλο σου να παιξω κι εγω;
Στα 10ευρω η μονη που κανει προκαταρκτικα ειναι η Μαριαπου τα βλεπετε αυτα ρε τυποι![]()
ειπα στο κολωνου 30 οροφο,αμα δεν καταλαβαινεις χεσε με
σε ποιο λες ρε,μηπως ειναι με μια τσατσα που εχει το ψευτοχαμογελο του τζοκερ και σε στριμωχνουνκαλα εσενα θα σε γαμησω δε μου γλυτωνεις
αδερφε αυριο θα εχεις σιγουρακι για σημερα τελος
απο ελλαδα παντως βλεπω ασσαρα τον ατρομητο![]()