gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
παλια οταν πηγαινα τσαρκα με το αμαξι βαριομουν να ντυθω αν ηταν βραδυ αργα και εβαζα τις φορμες....βολευει και για να ξεντυνεσαι γρηγορα μεσα μεταεμενα οι φορμες...
παλια οταν πηγαινα τσαρκα με το αμαξι βαριομουν να ντυθω αν ηταν βραδυ αργα και εβαζα τις φορμες....βολευει και για να ξεντυνεσαι γρηγορα μεσα μεταεμενα οι φορμες...
παλια οταν πηγαινα τσαρκα με το αμαξι βαριομουν να ντυθω αν ηταν βραδυ αργα και εβαζα τις φορμες....βολευει και για να ξεντυνεσαι γρηγορα μεσα μετα![]()
Πολυ πρακτικο,οντως..παλια οταν πηγαινα τσαρκα με το αμαξι βαριομουν να ντυθω αν ηταν βραδυ αργα και εβαζα τις φορμες....βολευει και για να ξεντυνεσαι γρηγορα μεσα μετα![]()
και να σου πιανουν την ψωλη οι τανες και στη βγαζουν κι εξω...παλια οταν πηγαινα τσαρκα με το αμαξι βαριομουν να ντυθω αν ηταν βραδυ αργα και εβαζα τις φορμες....βολευει και για να ξεντυνεσαι γρηγορα μεσα μετα![]()
γιατι μιλατε ολοι σαν την μαριαννα2004........;![]()
που ειναι ο σταματακηςΔεν το πιασα....Πως μιλαμε δλδ????![]()
Δεν το πιασα....Πως μιλαμε δλδ????![]()
το ποτε δεν το ξερω αλλα σιγουρα θα κανονισουμε....μου εχεις εξαψει την σεξουαλικη μου φαντασια...Ποτε θα βγουμε????Εννοειται οτι θα ερθεις με φορμες.....![]()
γιατι μιλατε ολοι σαν την μαριαννα2004........;![]()
Καμια σχεση...με τελιτσες στο τελος.... αχαχαχαχα
το ποτε δεν το ξερω αλλα σιγουρα θα κανονισουμε....μου εχεις εξαψει την σεξουαλικη μου φαντασια...![]()
![]()
Λοιπον κατοπιν ερευνας δεν βρεθηκε βαζελινη
νιβεα βρεθηκε αλλα ηταν αφτερσειβ επισης βρεθηκε
οξυζενε , καμελ για παπουτσια , οδοντοκρεμα αντισυπτικο χεριων
ολα κριτθηκαν ακαταλυλλα
Το κραγιον επισης δε χρησιμοποιηθηκε
παραμενει ανεπαφο με σκοπο να χρησιμοποιηθει εκει για οποιο αγοραστηκε
για να ζωγραφισει την καντυ δηλαδι
την τελευται στιγμη βρεθηκε και τοποθετιθηκε λαδι ελιας ...
( θα δειξει αν ειναι καλο αλλα δινει "ξερη " εντυπωση )
Ευχαριστω για τις συμβουλες σας![]()
ελα και θα περασουμε ομορφατο ποτε δεν το ξερω αλλα σιγουρα θα κανονισουμε....μου εχεις εξαψει την σεξουαλικη μου φαντασια...![]()
![]()
Πιθανοτερο να χανεται στον αερα για τα αυτια μου το (ι)Μπορει και να ειναι ετσι ..Απλα τοσα χρονια ετσι το ακουγα,ετσι το λεω![]()
το ποτε δεν το ξερω αλλα σιγουρα θα κανονισουμε....μου εχεις εξαψει την σεξουαλικη μου φαντασια...![]()
![]()