διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
ΟΧΙ, εγω πηγαίνω στην πλατεία κύπρου στην κάτω πλευρά που γίνεται του μουνιού το πανηγύρι:o :oκαι συ εκει πας![]()
ΟΧΙ, εγω πηγαίνω στην πλατεία κύπρου στην κάτω πλευρά που γίνεται του μουνιού το πανηγύρι:o :oκαι συ εκει πας![]()
Τελικα τα Ρωσσιδια που μαζευονται;προς τα εκει παει μαναν κανω παιδι οταν γεννηθη πλεον για παππου του θα με περασει παρα για μπαμπα του
![]()
σιγα τα πανηγυρια ρεΟΧΙ, εγω πηγαίνω στην πλατεία κύπρου στην κάτω πλευρά που γίνεται του μουνιού το πανηγύρι![]()
τα ρωσσοοντιδια μαζευονται εκει που λεει ο αποδιμηδης παντωςΤελικα τα Ρωσσιδια που μαζευονται;![]()
Απο κει δεν εχω ιδεα,Πειραια απο κει δεν εχω πολυ επαφησιγα τα πανηγυρια ρε![]()
![]()
τα ρωσσοοντιδια μαζευονται εκει που λεει ο αποδιμηδης παντως
![]()
![]()
![]()
![]()
δε πειραζει ρε μαν θα παω μονος με τον αποδιμηδη στη κυπρου αν και τον βλεπω να με τρεχει στον δεληολανη ο πορνογεροςΑπο κει δεν εχω ιδεα,Πειραια απο κει δεν εχω πολυ επαφη![]()
Αλλος Κοσμας θα βγει και ο Διοδε πειραζει ρε μαν θα παω μονος με τον αποδιμηδη στη κυπρου αν και τον βλεπω να με τρεχει στον δεληολανη ο πορνογερος![]()
βασικα μολις εφτιαξα το δευτερο εσπρεσακι αρα βαζω και τιβι και ετοιμαζομαι να ξεβρακωσο τους μπουκΑλλος Κοσμας θα βγει και ο Διο![]()
θα σου μάθω τo good view city by nightσιγα τα πανηγυρια ρε![]()
![]()
τα ρωσσοοντιδια μαζευονται εκει που λεει ο αποδιμηδης παντως
![]()
![]()
![]()
![]()
οντως δεν εχω ασχοληθει καθολου κατα κει ειχα επικεντρωθει στη ζησιμοπουλουθα σου μάθω τo good view city by night![]()
![]()
τι εγινε ρε μητσο παλι στη νικη πηγες σημεραδαγκωτό
ρε μλκ αφου δεν το κατεχεις τι τραβιεσαιλιοσιων![]()
ρε βλακα, εγω εφαγα την βροχη εχτες και εσεις με δουλευετερε μλκ αφου δεν το κατεχεις τι τραβιεσαιαν και εχω καταλαβει μωρη νηφιτσα τι κανεις
![]()
τι ρε εμαθες και το γκαζι ρε μιμικοθα παμε για ματι Γκαζι;![]()
Σημερα θα γινεται του πιπινιου το καγκελοτι ρε εμαθες και το γκαζι ρε μιμικο![]()
πουλ πουλ πουλ πουλ πουλ πουλ πουλ πουλ πουλ πουλτι ρε εμαθες και το γκαζι ρε μιμικο![]()