Νέα

Chat με στριπτήζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sergyma
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
405
Πόντοι
6.060
κατι που λειπει ειναι διαφορα chat που μπορεις να δεις σρτιπτηζ free
καλο ειναι το παρακατω ιδιως στο τμημα mature

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πριν 6-7 μηνες ειχα βρει ενα καλο(Σουηδεζικο νομιζω ητανε) παιζανε ερασιτεχνες κυριως ψωλαραδες-επιδειξιομανεις, αλλα που και που εμφανιζοτανε και κατι ωραιες γκομενες η και ζευγαρια που το κανανε ζωντανα. Εκανα format στο δισκο μου και εχασα την address. Θα κοιταξω να το ξαναβρω και θα το ποσταρω εδω.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
...ρε παιδες...για  :helpplea:...προσπαθω να κανω συνδεση με καποια για free chat...και μου λειε οτι εχει φυγει....πρασσο παιζει η δουλεια?....

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
175
Πόντοι
1
...ρε παιδες...για  :helpplea:...προσπαθω να κανω συνδεση με καποια για free chat...και μου λειε οτι εχει φυγει....πρασσο παιζει η δουλεια?....

Καμια φορα συμβαίνει αυτό. Δοκίμασε ξανά :)

και πατα σε κάποια από τις κοπέλες . Αν είναι offline θα βγείς στην κεντρική σελίδα  :cheesy:

AnyWay

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Εγω απ'οτι ειδα αν δε τα σκασεις δεν εχει οφθαλμολουτρο...και οι ιδιες οι γκομενες γραφουν αν θες να με δεις αγορασε credits να παμε πριβε και παπαριες καμαρωτες. Βλεπεις κατι ψιλομαλακιες μερικα δευτερολεπτα και τελος. Αν κανενας συναδελφος βρει κανενα ερασιτεχνικο (χλωμο το κοβω) χωρις φραγκα τοτε αξιζει...αλλα να δινουμε πιστωτικες καρτες σε τετοια site δε λεει. 

OP
OP
sergyma

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
405
Πόντοι
6.060
οχι οταν ομως κανει private δεν την βλεπεις
στο τμημα matures μπορεις να βρεις καποιες που κανουν στριπτηζ στο free οπως η sweetdreams4u πρεπει ομως να εχεις υπομονη και οταν σε κλεινει το συστημα μετα πατας την ανανεωση και συνεχιζεις να βλεπεις

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
175
Πόντοι
1
οχι οταν ομως κανει private δεν την βλεπεις
στο τμημα matures μπορεις να βρεις καποιες που κανουν στριπτηζ στο free οπως η sweetdreams4u πρεπει ομως να εχεις υπομονη και οταν σε κλεινει το συστημα μετα πατας την ανανεωση και συνεχιζεις να βλεπεις

Lol. H Sweetdreams4u είναι karampazoukla :P . Τσέκαρε Beatrice από που είναι και online τώρα. Νομίζω ξέρει κάποια Ελληνικά. Δεν έχω καταλάβει από που είναι

AnyWay

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Aυτο το τελευταιο πολυ καλυτερο συναδελφε. Το προτιμω αν και εχει δυο μειονεκτηματα. Πρωτον αν δε τα σκασεις χαμηλο frame rate 6 f/min και δευτερον πολυ καυλι ρε παιδι μου! Για να δεις κανενα μουνακι κανεις αμαν!

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
175
Πόντοι
1
OP
OP
sergyma

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
405
Πόντοι
6.060
το οπως και αλλα σαιτ οδηγουν στο πρεπει να ειναι το καλυτερο και με την μεγαλυτερη ποικιλια γυναικων και χωρισμενες σε κατηγοριες ετσι δεν πεφτεις κατα λαθος σε πουτσαρα
εχει πολυ ωραιες γυναικες ανατολικης προελευσης σαν αυτες που γαμουσαμε πριν μια 5ετια σε μπουρδελα ,μπαρακια,μασατζιδικα μ'ενα πεντοχιλιαρο

OP
OP
sergyma

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
405
Πόντοι
6.060

Συνημμένα

• angel.jpg
    angel.jpg
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 41

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δοκιμάστε το Πρέπει όμως πρώτα να γραφτείτε μέλη (απολύτως free) και από εκεί και πέρα έχει εκατοντάδες επιλογές και για free live webcams και για free videos. 

thanos29

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεία σας παιδια, χερω κατι που ισως σας ενδιαφερει... χερω μια γκομενα με web-cam sto msn που κανει στριπτηζ live αλλα οχι τσαμπα! Τη ρωταω και εγω λοιπον πως θα γινει να κανουμε σινεργασεια και μου δινει ενα λογαριασμο να βαζο λεφτα και οποτε βλεπει λεφτα μου παρεχει στριπτιζ μεσο msn.. Τησ βαζεις προκαταβολικα 100 ευρω και εχεις για μια βδομαδα καθε βραδυ live show! Τωρα πως τα εχει καταφερει ι γκομενα ετσι αυτο δεν το γνωριζω! αυτο που γνοριζω ειναι οτι ειναι ερασιτεχνης!!! ακουει στο msn :  ramaki25@hotmail.com  Δεν ξερω αν σας αρεσε ι πληροφορια μου η οχι! Απλα εγω την κατεθεσα και αν θελετε δοκιμαζετε!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δοκιμάζουμε να δώσουμε 100 ευρώ στο λογαριασμό μιάς ξεκωλιάρας που δεν ξέρουμε καν που βρίσκεται;

showtttt

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν..... .
Πάτε εκεί....και η διαδικασία είναι απλή! Καμερες ερασιτεχνων online  εκ των οποιων καποιες (λιγες δυστυχως) ειναι γυναικιες! Υπαρχει και η δυνατοτητα για chat.
Δεν εχει ντιαλερς, δεν εχει πιστωτικες. Απλα να πετυχεις την ωρα θελει!

Οσο για sites με επαγγελματιες......      το καλυτερο!

Σορι για τα greeklish πριν!! Δε το γνωριζα ως νεος!

thanos29

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια στα site που δινετε εδω ειναι με πιστωτικη...Θα γινει μαλακια και θα μου ρουφηξουν ολα τα μετρητα!! Οχι πω οπωσ ειπε και ο φιλος μου Todok οτι αυτι ι χεκολιαρα δεν ειναι επικυνδινη...

showtttt

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω εδωσα 2 σαιτς! Το πρωτο ειναι εντελως μα εντελως τζαμπα!!!!

Το δευτερο εχει ελευθερο τσατ ενω παραληλα βλεπεις τις γκομενες αλλα ντυμενες!!!!

Πιστωτικη δεν χρειαζεται πουθενααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom