Νέα

χαρτακια φιλτρακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik68
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καμια σχεση αυτο που ειπα-ρωτησα με αυτο που λες!
ναι Οκ καποια ειναι πιο λεπτα....π.χ. το ασημι ειναι τραγικο χαρτακι για μενα! το πρασινο ειναι κανονικο αν τ αφησεις ωρα σβηνει και κεινο οχι σαν το ασημι που πρεπει να σαι με τον αναπτηρα στο αλλο χερι! τα ποροκαλι δεν σβηνουν καθολου!
εγω για γευση ρωτασω....!

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ερωτηση!
πριν χρονια αγοραζα κατι king size rizla extra wage που μπορω να βρω ιδια στην αθηνα?  :think:

OP
OP
N

nik68

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους φιλους που με στιριζουν και στο bourdela.tv για τι φιλοξενεια της αγγελιας

με εκτιμηση
Νικος

Επισκέπτης
ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους φιλους που με στιριζουν και στο bourdela.tv για τι φιλοξενεια της αγγελιας

με εκτιμηση
Νικος
φιλε εισαι ο ορισμος του επιχειρηματια... ιδεα,προωθηση, καλη συμπεριφορα
μπραβο σου και καλη τυχη σε οτι κανεις.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι Οκ καποια ειναι πιο λεπτα....π.χ. το ασημι ειναι τραγικο χαρτακι για μενα! το πρασινο ειναι κανονικο αν τ αφησεις ωρα σβηνει και κεινο οχι σαν το ασημι που πρεπει να σαι με τον αναπτηρα στο αλλο χερι! τα ποροκαλι δεν σβηνουν καθολου!

αυτο απαντησα... οτι αμα το στριψεις καλα δεν χρειαζεται να εισαι με τον αναπτηρα στο χερι. επισης σαν γευση το θεωρω καλυτερο, μιας κ καπνιζεις λιγοτερο χαρτι.

τωρα βγηκαν κ καποια αλλα ριζλα ασημι, με γυαλιστερη συσκευασια, ακομα πιο λεπτα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εχω μια ηλιθια ερωτηση μιας και αναφερθηκαν τα χαρτακια-φιλτρακια!
απ΄οτι εχω δει υπαρχουν τα rizla τα κοκκινα-ασπρα-πρασινα-πορτοκαλι-μαυρα-ασημι-γαλαζια και τεσπα και καποια που ισως μπορει να ξεχασα....μπορει καποιος να μου πει τι παιζει με τα χαρτακια και τι διαφορα εχουν στην γευση....?
εκτος απο τα ασημι που ειναι τραγικα βραδυκαυστα και καθε 3 και λιγο πρεπει να το αναβεις!!????????

εγω μονο τα ασημι κανω :grin: :grin:

τωρα το ανακαλυψα το θεματακι :) ευχαριστω πολυ θα σε τιμησω!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

σαν γευση μονο τα καφε ξερω οτι εχουν γευση γλυκοριζας (ή καπως ετσι) τα υπολοιπα δεν νομιζω οτι εχουν γευση...θεμα παχους ειναι και ΟΛΑ εκτος απο τα ασημι αντε ισως και τα γαλαζια ειναι τραγικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom