Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
Ναι τύπε μου,δεν ήξερα. Μια βόλτα με την μηχανή έκανα και μου άρεσε αυτή.Το γράφει κάπου ότι δεν έχει εργαλείο? Είμαι νέος στο άθλημα και δεν γνωρίζω πράγματα που κάποιος πιο μυημένος στο χώρο θα ήξερε.Τόσο περιέργεια σου κάνει και το κάνεις θέμα?
Κι εσύ δίκιο έχεις..Απλά θα περίμενε κάποιος το ανάποδο!Να μην περιμένεις πάπαρο και να σου εμφανιστεί ξαφνικά..Απλά αν δεν ήταν αυτό που γούσταρες,έπρεπε να την κάνεις κατά τη γνώμη μου!!

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Κι εσύ δίκιο έχεις..Απλά θα περίμενε κάποιος το ανάποδο!Να μην περιμένεις πάπαρο και να σου εμφανιστεί ξαφνικά..Απλά αν δεν ήταν αυτό που γούσταρες,έπρεπε να την κάνεις κατά τη γνώμη μου!!

:thumbsup:  σωστος ο τυπος..αλλωστε δεν ειναι κ γνωστη σου για να σε κακοχαρακτηρισει. :P

troikanos13

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η Χαρα σαν εμφανιση ειναι απιστευτη τωρα η συμπεριφορα της δε νομιζω οτι πρεπει να απασχολει!Οποιος παει μαζι της παει γιατι γουσταρει..

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ναι τύπε μου,δεν ήξερα. Μια βόλτα με την μηχανή έκανα και μου άρεσε αυτή.Το γράφει κάπου ότι δεν έχει εργαλείο? Είμαι νέος στο άθλημα και δεν γνωρίζω πράγματα που κάποιος πιο μυημένος στο χώρο θα ήξερε.Τόσο περιέργεια σου κάνει και το κάνεις θέμα?

Προφανως και μου φαινεται περιεργο.Οταν θες να δοκιμασεις κατι για πρωτη φορα παιρνεις γνωμες.Οσον αφορα την συμπεριφορα δεν ξερω και ουτε θελω να μαθω μιας και δεν εχω τετοια γουστα αν και εχω ξαναπει οτι η εμφανιση της συγκεκριμενης ειναι στα υπερ της.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ρε παιδια κανετε τα ευκολα δυσκολα.

εμφανησιακα ειναι μουναρα. στη πραξη συμπεριφερεται σαν να σου κανει χαρη. διεκπεραιωτικη και τυπικη σε σημειο ξενερωματος.

Μου θυμιζει κατι μοντελα που δεν εχουν βρει ακομα δουλεια και κάνουν τις σερβοτορες για βιοπορισμό.. Σερβιρουν απαισια, οπως αντιλαμβανεστε.

τοσο απλα. μην το κουραζετε αλλο.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Μου αρέσει ρε soul που επιμένεις.Να ρωτήσω ποιόν ? κανένα γνωστό ή φίλο? Εδώ δεν έμπαινα,άρα δεν θα μπορούσα να είχα πληροφορία.Καύλωσα και πέρασα μια βόλτα από 'κει. Αυτή μου έκανε κλικ απ τις διαθέσιμες εκείνο το βράδυ.Δεν πήγα να δώσω εξετάσεις,για να έχω διαβάσει,τσάρκα πήγα.Θα μπορούσα να ήμουν διαβασμένος βέβαια και να είχα αποφύγει αυτήν την συνάντηση,οκ,συμφωνώ,αλλά είναι κάτι που μου έκατσε και έγινε μπαμ,μπαμ.
Όσο για την συμπεριφορά Σοφοκλή,απ ότι θα δεις,είναι κάτι που σχολιάζεται θετικά ή αρνητικά,για όλες τις κοπέλες.Αλίμονο αν είναι κούκλα και η συμπεριφορά χάλια. Σε πολλές μέτριες εμφάνισης,όχι μόνο τρανς,αλλά πόρνες του μπουρδέλου ή στουντιοκόριτσα,η καλή συμπεριφορά τους δίνει πόντους και είναι κάτι που  μετράει σε όλους.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
ρε παιδια κανετε τα ευκολα δυσκολα.

εμφανησιακα ειναι μουναρα. στη πραξη συμπεριφερεται σαν να σου κανει χαρη. διεκπεραιωτικη και τυπικη σε σημειο ξενερωματος.

Μου θυμιζει κατι μοντελα που δεν εχουν βρει ακομα δουλεια και κάνουν τις σερβοτορες για βιοπορισμό.. Σερβιρουν απαισια, οπως αντιλαμβανεστε.

τοσο απλα. μην το κουραζετε αλλο.

Νομίζω το κάλυψες και πρέπει να το κλείσουμε εδώ. :thumbsup:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Μου αρέσει ρε soul που επιμένεις.Να ρωτήσω ποιόν ? κανένα γνωστό ή φίλο? Εδώ δεν έμπαινα,άρα δεν θα μπορούσα να είχα πληροφορία.Καύλωσα και πέρασα μια βόλτα από 'κει. Αυτή μου έκανε κλικ απ τις διαθέσιμες εκείνο το βράδυ.Δεν πήγα να δώσω εξετάσεις,για να έχω διαβάσει,τσάρκα πήγα.Θα μπορούσα να ήμουν διαβασμένος βέβαια και να είχα αποφύγει αυτήν την συνάντηση,οκ,συμφωνώ,αλλά είναι κάτι που μου έκατσε και έγινε μπαμ,μπαμ.
Όσο για την συμπεριφορά Σοφοκλή,απ ότι θα δεις,είναι κάτι που σχολιάζεται θετικά ή αρνητικά,για όλες τις κοπέλες.Αλίμονο αν είναι κούκλα και η συμπεριφορά χάλια. Σε πολλές μέτριες εμφάνισης,όχι μόνο τρανς,αλλά πόρνες του μπουρδέλου ή στουντιοκόριτσα,η καλή συμπεριφορά τους δίνει πόντους και είναι κάτι που  μετράει σε όλους.

Ουτε επιμενω ουτε τιποτα σου ειπα τη γνωμη μου και το τι θα εκανα εγω αν ειχα σκοπο να παρω οποιαδηποτε.

Εξαλλου μονος σου αυτοαναιρεισαι ;)

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
οσο παει κ πιο κουκλα γινετε...

respect ...

βαλε καμια φωτο και για μας ρε συ χαρα που ειμαστε μακρια !!!  :rolleyes:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Παντως το thread πρεπει να αλλαξει.Ανοιχτηκε το 2008 και η χαρα ακομα 24 ειναι :grin:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ουτε επιμενω ουτε τιποτα σου ειπα τη γνωμη μου και το τι θα εκανα εγω αν ειχα σκοπο να παρω οποιαδηποτε.

Εξαλλου μονος σου αυτοαναιρεισαι ;)

Αν η παραδοχή πιθανών λαθών ή η δεκτικότητα μιας άλλης γνώμης,αντί εγωϊστικής η αδιάλλακτης στάσης,είναι για σένα αυτοαναίρεση...άσ΄το,αρκετά είπαμε....

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
TI DEN KATALABAINETE  O PATRIKIOS HTHELE  KAPOIA POU NA EXEI TO IDIO ORGANO ME TO DIKO TOU GIA NA GINEI PAIXNIDI K NA MINEI IKANOPOIHMENOS ELEOS....

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Είδες πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια? :fuck2:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
TI DEN KATALABAINETE  O PATRIKIOS HTHELE  KAPOIA POU NA EXEI TO IDIO ORGANO ME TO DIKO TOU GIA NA GINEI PAIXNIDI K NA MINEI IKANOPOIHMENOS ELEOS....

Επισης λεγοντας αυτα προηγουμενως    <<μου γάνωσε το κεφάλι με την μουρμούρα,ότι είναι μουνάρα και έτσι και αλλιώς και γιουβέτσι..και εγώ που είμαι το ένα και το άλλο και όλοι οι υπόλοιποι σαν εμένα κτλ κτλ...δεν θυμάμε πόση ώρα με έψελνε και μάλιστα τρομερά εκνευρισμένη>>  θελει να επισημανει και κατι αλλο απλα το κανεις γαργαρα

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Αν η παραδοχή πιθανών λαθών ή η δεκτικότητα μιας άλλης γνώμης,αντί εγωϊστικής η αδιάλλακτης στάσης,είναι για σένα αυτοαναίρεση...άσ΄το,αρκετά είπαμε....

Τα λογια σου σε προδιδουν.

Ευχομαι καλες και προσεκτικες τσαρκες απο εδω και το εξης ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
WRAIA THA MATHW NA FEROMAI THN ALLH FORA THA VALW [size=12pt]DONITI ZWNH[/size].....
χαρα θελω να σε φερω σπιτι να σε δει η μαμα μου σαν αρραβωνιαρα
Θα φορά και το ζωνάρι
να το δείχνει με καμάρι!

κριμα...
και θα καναμε γλεντι μ ολους τους συγγενεις..
να μας ευχονται και καλους απογονους

Να σου λένε οι συγγενείς σου
πισωγλέντη άε πηδ.. :zfuck: ... ήσου!!
Που το βρήκες το μονόχι;
Τόπιασες με την απόχη;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
το τι ειπε ο πατρικιος εμεις μια ΧΑΡΑ το καταλαβαμε εσυ αυτα που σου γραψαμε τα καταλαβες η να τα ξανακανουμε κοπυ πειστ???????????για να μη νομιζεις οτι θα πετας εξυπναδες

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
Παίδες το εξαντλήσαμε το θέμα..Η Χαρά είναι ΜΟΥΝΑΡΑ,πλέον 29 Μαΐων(?),με ένα θεματάκι στη συμπεριφορά όπως λένε πολλοί συναγωνιστές..Όποιος γουστάρει προσέρχεται,τα σκάει (λογικά!)και τη δοκιμάζει!!
Τώρα να μπούμε σε φάσεις με ζώνες και δονητές δε λέει..Ο καθένας έχει τα γούστα του,τα βίτσια του,τα φετίχ του βρε αδερφέ!!Προσωπικά δεν τα γουστάρω,αλλά γνωρίζω άτομα που σκίζονται για κάτι τέτοια και δεν τα κρίνω γι αυτό!!
Θα προτιμούσα να ακουστούν εδώ κι άλλες προσωπικές εμπειρίες με τη Χαρά ώστε να αποκτήσουμε κι εμείς μια καλύτερη εικόνα πριν δοκιμάσουμε..Και πάλι βέβαια,όλα είναι υποκειμενικά και μερικές φορές ζήτημα χημείας μεταξύ δύο ατόμων!Ιδιαίτερα στο σεξουαλικό κομμάτι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom