Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
γιωργακη ειμαι 2.05  αρα 22 εκ πιο ψηλος απο σενα :grin:
που εισαι 22 εκ πιο ψηλος απο εναν στο 1.61  :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα σε πιασα..Μετά από τόσες ώρες δουλειάς,το μυαλό κουράζεται φίλε μου και δε λειτουργεί με φουλ ρυθμούς!!Την έχεις δοκιμάσει τη Χαρά;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Πες τους ρε Χαρά που έχεις πάρει τον μάνατζερ του Ρονάλντο (καλά το θυμάμαι;), μεταξύ των διαφόρων άλλων διασημοτήτων που έχουν υπάρξει πελάτες σου, που θέλει τώρα ο κάθε γύφτουλας να σε πηδάει! :grin: :grin:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
Πες τους ρε Χαρά που έχεις πάρει τον μάνατζερ του Ρονάλντο (καλά το θυμάμαι;), μεταξύ των διαφόρων άλλων διασημοτήτων που έχουν υπάρξει πελάτες σου, που θέλει τώρα ο κάθε γύφτουλας να σε πηδάει! :grin: :grin:

γιατρε μου την χαρα δεν θα της :grin: χρεωσω τιποτα γιατι ειναι ομορφουλι  :grin:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
:pipa1:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εγραψες

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
Μόνο πάκια να μην παίρνει!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μόνο πάκια να μην παίρνει!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ώς επαγγελματίας οφείλει να ψυχαγωγεί και πάκια και ινδάκια γυφτάκια και αλβανάκια!
Αν δε κάνει χιλιόμετρα και δε δουλέψει το μουνί πως θα βγάλει τα γραμμάτια τις επιταγές και τις δόσεις της μετατροπής;

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
Ώς επαγγελματίας οφείλει να ψυχαγωγεί και πάκια και ινδάκια γυφτάκια και αλβανάκια!
Αν δε κάνει χιλιόμετρα και δε δουλέψει το μουνί πως θα βγάλει τα γραμμάτια τις επιταγές και τις δόσεις της μετατροπής;
να φας σκατα ρε

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
TI DEN KATALABAINETE  O PATRIKIOS HTHELE  KAPOIA POU NA EXEI TO IDIO ORGANO ME TO DIKO TOU GIA NA GINEI PAIXNIDI K NA MINEI IKANOPOIHMENOS ELEOS....

οκ ρε χαρα συγγρου ειχε βγει το παλληκαρι αποτι καταλαβε..παπαρι μπορει να ηθελε να δει...δεν πηγε σε μπαρ και γνωρισε μια και οταν του ξεβρακωθηκε ειδε μουνι και παραξενευτηκε...το μονο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι οντως εισαι κουκλα οι υπηρεσιες σου προσωπικα δεν με απασχολουν απλα δεν πρεπει να ξεχναει κανεις το παρελθον του..μπραβο σου που πηρες την αποφαση και εκανες την επεμβαση αλλα καλως η κακως με υδραυλικα ξεκινησες και θα γνωριζεις πολυ καλυτερα απο εμενα οτι οι περισσοτεροι που πανε με τρανς τα γουσταρουν...μην παρεξηγηθω με αυτα που γραφω επουδενει δεν τα λεω για να σε προσβαλω...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
οκ ρε χαρα συγγρου ειχε βγει το παλληκαρι αποτι καταλαβε..παπαρι μπορει να ηθελε να δει...δεν πηγε σε μπαρ και γνωρισε μια και οταν του ξεβρακωθηκε ειδε μουνι και παραξενευτηκε...το μονο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι οντως εισαι κουκλα οι υπηρεσιες σου προσωπικα δεν με απασχολουν απλα δεν πρεπει να ξεχναει κανεις το παρελθον του..μπραβο σου που πηρες την αποφαση και εκανες την επεμβαση αλλα καλως η κακως με υδραυλικα ξεκινησες και θα γνωριζεις πολυ καλυτερα απο εμενα οτι οι περισσοτεροι που πανε με τρανς τα γουσταρουν...μην παρεξηγηθω με αυτα που γραφω επουδενει δεν τα λεω για να σε προσβαλω...

μακι μου η χαρα ειναι γυναικα πλεων ξεκολα μην της το χαλας......

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
μακι μου η χαρα ειναι γυναικα πλεων ξεκολα μην της το χαλας......

ισα ισα που δινω συγχαρητηρια γιαυτο...δεν της το χαλαω καθολου νομιζω και δεν μπορω κιολας...απλα νομιζω οτι πρεπει να το καταλαβαινει οταν καποιος λεει οτι του αρεσουν τα υδραυλικα...αυτο ειναι ολο!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Μάκη μου πως θα σου φαινόταν η ιδέα και εσύ κάποτε να εξελιχθείς σαν μια Χαρά;
Ξέρειε υπάρχουν νομίζω πολλοι φίλοι εδώ που θά ήθελαν να σε βοηθήσουν..  :zfuck: :fuck1: . ...μην παρεξηγηθω με αυτα που γραφω επουδενει δεν τα λεω για να σε προσβαλω... πρέπει όμως πρωτα  ίσως να βάλεις  :tits: γιατι μας αρέσει το γλύψιμο....  :pipa3: :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom