gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Όλοι οι παιδαράδες εδώ μαζευτήκαμε!!!!επ!!! ποιος με φωναξε?
Όλοι οι παιδαράδες εδώ μαζευτήκαμε!!!!επ!!! ποιος με φωναξε?
τα τσικο να μην μιλανε....Όλοι οι παιδαράδες εδώ μαζευτήκαμε!!!!
Είσαι ντερέκι εσύ,δε σε φτάνω!!!!τα τσικο να μην μιλανε....
Είσαι ντερέκι εσύ,δε σε φτάνω!!!!
Εγώ στο 1.83 είμαι τάπας δηλαδή;εγω ζωρζ ειμαι φυσιολογικος.
ενας που ειναι 1.61 σε σχεση με σενα δεν ειναι ταπας???(λιγο)Εγώ στο 1.83 είμαι τάπας δηλαδή;
1.61 είσαι;Έχω την εντύπωση ότι είχες αναφέρει κάποτε ότι είσαι πάνω από 1.90..Μάλλον θα σε μπερδεύω με άλλον!!!ενας που ειναι 1.61 σε σχεση με σενα δεν ειναι ταπας???(λιγο)
1.61 είσαι;Έχω την εντύπωση ότι είχες αναφέρει κάποτε ότι είσαι πάνω από 1.90..Μάλλον θα σε μπερδεύω με άλλον!!!
Τώρα σε πιασα..Μετά από τόσες ώρες δουλειάς,το μυαλό κουράζεται φίλε μου και δε λειτουργεί με φουλ ρυθμούς!!Την έχεις δοκιμάσει τη Χαρά;γιωργακη ειμαι 2.05 αρα 22 εκ πιο ψηλος απο σενα
που εισαι 22 εκ πιο ψηλος απο εναν στο 1.61
ολοι ελλαδαΤώρα σε πιασα..Μετά από τόσες ώρες δουλειάς,το μυαλό κουράζεται φίλε μου και δε λειτουργεί με φουλ ρυθμούς!!Την έχεις δοκιμάσει τη Χαρά;
Πες τους ρε Χαρά που έχεις πάρει τον μάνατζερ του Ρονάλντο (καλά το θυμάμαι;), μεταξύ των διαφόρων άλλων διασημοτήτων που έχουν υπάρξει πελάτες σου, που θέλει τώρα ο κάθε γύφτουλας να σε πηδάει!
εγραψεςΠες τους ρε Χαρά που έχεις πάρει τον μάνατζερ του Ρονάλντο (καλά το θυμάμαι;), μεταξύ των διαφόρων άλλων διασημοτήτων που έχουν υπάρξει πελάτες σου, που θέλει τώρα ο κάθε γύφτουλας να σε πηδάει!
Μόνο πάκια να μην παίρνει!!!!Πες τους ρε Χαρά που έχεις πάρει τον μάνατζερ του Ρονάλντο (καλά το θυμάμαι;), μεταξύ των διαφόρων άλλων διασημοτήτων που έχουν υπάρξει πελάτες σου, που θέλει τώρα ο κάθε γύφτουλας να σε πηδάει!
Ώς επαγγελματίας οφείλει να ψυχαγωγεί και πάκια και ινδάκια γυφτάκια και αλβανάκια!Μόνο πάκια να μην παίρνει!!!!
να φας σκατα ρεΏς επαγγελματίας οφείλει να ψυχαγωγεί και πάκια και ινδάκια γυφτάκια και αλβανάκια!
Αν δε κάνει χιλιόμετρα και δε δουλέψει το μουνί πως θα βγάλει τα γραμμάτια τις επιταγές και τις δόσεις της μετατροπής;
TI DEN KATALABAINETE O PATRIKIOS HTHELE KAPOIA POU NA EXEI TO IDIO ORGANO ME TO DIKO TOU GIA NA GINEI PAIXNIDI K NA MINEI IKANOPOIHMENOS ELEOS....
οκ ρε χαρα συγγρου ειχε βγει το παλληκαρι αποτι καταλαβε..παπαρι μπορει να ηθελε να δει...δεν πηγε σε μπαρ και γνωρισε μια και οταν του ξεβρακωθηκε ειδε μουνι και παραξενευτηκε...το μονο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι οντως εισαι κουκλα οι υπηρεσιες σου προσωπικα δεν με απασχολουν απλα δεν πρεπει να ξεχναει κανεις το παρελθον του..μπραβο σου που πηρες την αποφαση και εκανες την επεμβαση αλλα καλως η κακως με υδραυλικα ξεκινησες και θα γνωριζεις πολυ καλυτερα απο εμενα οτι οι περισσοτεροι που πανε με τρανς τα γουσταρουν...μην παρεξηγηθω με αυτα που γραφω επουδενει δεν τα λεω για να σε προσβαλω...
μακι μου η χαρα ειναι γυναικα πλεων ξεκολα μην της το χαλας......
οκ ρε χαρα συγγρου ειχε βγει το παλληκαρι αποτι καταλαβε..παπαρι μπορει να ηθελε να δει...δεν πηγε σε μπαρ και γνωρισε μια και οταν του ξεβρακωθηκε ειδε μουνι και παραξενευτηκε...το μονο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι οντως εισαι κουκλα οι υπηρεσιες σου προσωπικα δεν με απασχολουν απλα δεν πρεπει να ξεχναει κανεις το παρελθον του..μπραβο σου που πηρες την αποφαση και εκανες την επεμβαση αλλα καλως η κακως με υδραυλικα ξεκινησες και θα γνωριζεις πολυ καλυτερα απο εμενα οτι οι περισσοτεροι που πανε με τρανς τα γουσταρουν...μην παρεξηγηθω με αυτα που γραφω επουδενει δεν τα λεω για να σε προσβαλω...