Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
γεια σου καύλα Χαρά με την λευκή σου την δανδέλα :rockon: :rockon:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Χαρά θα μας βάλεις καμία καινούργια σου φωτογραφία;  :tits2: :kissass:

Επίσης αν μπορείς να μην γράφεις με greeklish και μονίμως κεφαλαία. Εκτός του ότι είναι δυσανάγνωστα, είναι και εκτός κανονισμών!  ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αξίζη το μωρό .... Πάρτο ,δεν θα μετανιώσης , όπως είσαι καί παιδαράς έσύ??
θα σου κάνη τά απίστευτα  :think: :think: :think: :think:

χαχαχαχα amjik έχεις δοκιμάσει....??

μην τα παραλές,ένας κανονικός άνθρωπος είμαι όωπς οι περισσότεροι :sunglasses:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Υπερβολές,όχι και κάθε άτομο!!Μην καθολικοποιείς!!! :rockon: :rockon:

respect... βρήκα άνθρωπο νά όμιλώ.....

Έδώ όμως, ύπάρχουν δύο, στάσεις και θέσεις.
Εκείνες οί οποίες φιλότιμα άν όχι πηγαία έπιχειρούν να μιλήσουν άληθινά..........
καί ο άντίποδάς αύτών άπό τόν οποίο άπορρέουν ψεύδη μέ φιδίσιες θέσεις........

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
respect... βρήκα άνθρωπο νά όμιλώ.....

Έδώ όμως, ύπάρχουν δύο, στάσεις και θέσεις.
Εκείνες οί οποίες φιλότιμα άν όχι πηγαία έπιχειρούν να μιλήσουν άληθινά..........
καί ο άντίποδάς αύτών άπό τόν οποίο άπορρέουν ψεύδη μέ φιδίσιες θέσεις........
Αυτό αγαπητή (πιθανότατα ή αγαπητέ,δεν έχω καταλάβει ακόμα,το ομολογώ),μπορεί να ισχύσει στο οτιδήποτε,από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο,από το πιο ασήμαντο,ως το πιο σημαντικό!!Λογικό λοιπόν να ισχύει και στο χώρο του αγοραίου έρωτα όπου δεν υπερισχύει το συναίσθημα,αλλά το κέρδος!!Ο καθένας λοιπόν μπορεί να θάψει ή να προμοτάρει για τους δικούς του λόγους..
Συνοψίζοντας,θεωρώ ότι μόνο μια δοκιμή θα μπορούσε να με πείσει για τη συγκεκριμένη νεαρά!!

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ζηταω συγνωμη παλικαρι μου χαρα που δεν εχω φοτο ακομα αλλα κ να βαζα δε νομιζω να αλλαζε κατι οπως για παραδειγμα τα μυαλα σου..κ σαν να μην εφτανε αυτο με επιβεβαιωσε κ ενας αλλος το πως αντιδρας κ συμπεριφερεσε γενικοτερα.εγω δεν κρινω εσενα κρινω ομως τη συμπεριφορα σου απεναντη στο σαιτ κ στους υπολοιπους που θα θελαν να δοκιμασουν καποιο ατομο σαν κ σενα σεξουαλικα κ οπως βλεπεις δε προλαβα να γραψω κ τσουπ βρεθικε με τι μια καποιος να πει την ιστορια του με σενα κ τη παπαρα εφαγε.μπηκα στη διαδικασια να κρητικαρω τη συμπεριφορα σου γτ πεταξες παλι μια απο τις γνωστες σου εξυπναδες του στυλ εμενα με προσεγγηζουν μονο παιδαροι κ τετοια κ επειδη μαλλον κοιμασαι τον υπνο του δικαιου γι αυτο εγραψα αυτα που εγραξα κ επειδη θες να το παιζεις κ ψωνιο κ καλα σου υπενθημιζω απλα πως εχουν τα πραγματα για να μη νομιζεις οτι εισαι η εξυπνη εδω.το τι κανεις στη μυκονο κ σε καυε τσαρκα σου ποσοσ μασ ενδιαφερει αλλα μη το παιζεις κ πολυ δηθεν γτ πανω κατω το τι κανεις ειναι γνωστο .για το αν περνεις ακομα κ στις τσαρκες σοθ απο ατομα που σε προσεγγιζουν μεροκαματο λεω να ειμαι επιφυλακτικος με αυτη σου τη δηλωση γτ τι στιγμη εκεινη μαλλον μιλαει το ποτο που εχεισ καταναλωσει κ απ'οτι ξερω σε πιανει κ ευκολα οπως στη μυκονο κ γενικοτερα οπου πας.κ κατι για το τελος επειδη θες να δειχθεις παλι καποια στιγμη μιλουσες στο φβ κ τα χωνες σε καποιον γιατι ελεγε τα αυτονοητα οτι δηλαδη αν θες να κανεις με καποιον σχεση γτ δε του λες απο την αρχη τι ακριβως εισαι κ η απαντηση σου αφοπληστικη οταν καποια γυναικα εχει προβλημα στο οργανο της κ δε μπορει να γονιμοποιησει αυτη το λεει κατευθεια στον αλλο...δε σχολιαζω τπτ αλλο ας κρινουν οι συναγωνηστες απο την απαντηση αυτη που ειχες δωσει κ ποσο μυαλο μπορει να κουβαλας ωστε να συγκρινεις μια κοπελα που μπορει να ειχε ενα τετοιο προβλημα με καποιον σαν κ σενα που απλα αποφασησε να γινει καποια.....οσο για τις απαντησεις που εδωσες στον αλλο φιλο εδω για τις ορεξεις ποθ ειχε κ χαλαστικε ποθ δεν ειχες @@ απλα σου υπενθυμιζω οτι εισαι σε σελιδα με τρανς κ οχι με νορμαλ γυναικες αρα δεν ειναι τυχαιο που μπαινεις εδω να ενημερωθεις τι ακουγετε γυρο απο το ονομα σου...ευχομαι να με καταλαβενεις

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
βρε την χαρα..ντου απο παντου εφαγε.. :s&m_3:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Εγώ είχα πάρει την Χαρά πριν μερικούς μήνες.Από Συγγρού πήγαμε στο χώρο της,πίσω από γνωστό χώρο διασκέδασης,πριν την Πάντειο, εκεί κοντά.Μπροστά αυτή με το αμάξι της,πίσω εγώ με την μηχανή.Το σπίτι πολύ όμορφο και καθαρό ,δωμάτιο και μπάνιο.Η Χαρά κουκλάρα.Εγώ δεν ήξερα την λεπτομέρεια ότι δεν έχει πάπαρο.Ούτε την ρώτησα στην Συγγρού,ούτε ήταν και εκτός αυτοκινήτου για να την δω και να ψιλιαστώ κάτι.Τέλος πάντων, εγώ ήθελα να πάρω κώλο και να την βλέπω να τον παίζει.Η γκόμενα έφαγε φρίκη,όταν της είπα ότι περίμενα να έχει υδραυλικά.Εκτός ότι ήθελε επιπλέον λεφτά για κώλο,μου γάνωσε το κεφάλι με την μουρμούρα,ότι είναι μουνάρα και έτσι και αλλιώς και γιουβέτσι..και εγώ που είμαι το ένα και το άλλο και όλοι οι υπόλοιποι σαν εμένα κτλ κτλ...δεν θυμάμε πόση ώρα με έψελνε και μάλιστα τρομερά εκνευρισμένη.Εγώ ευγενέστατος,δεν μπήκα καν σε διαδικασία να λογομαχήσω μαζί της,αλλά πραγματικά το μετάνιωσα.Απαράδεκτη !!

Ελα ρε τυπε που δεν ηξερες :S

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ελα ρε τυπε που δεν ηξερες :S

Ναι τύπε μου,δεν ήξερα. Μια βόλτα με την μηχανή έκανα και μου άρεσε αυτή.Το γράφει κάπου ότι δεν έχει εργαλείο? Είμαι νέος στο άθλημα και δεν γνωρίζω πράγματα που κάποιος πιο μυημένος στο χώρο θα ήξερε.Τόσο περιέργεια σου κάνει και το κάνεις θέμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom