foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
ego?
γεια σου καύλα Χαρά με την λευκή σου την δανδέλα
λες amjik?
Βλέπω έχεις άποψη από κοινωνιολογικοφιλοσοφικοψυχολογική σκοπιά!!! :S :S :SΤό κορίτσι διέπεται άπό ήθικοκανονιστική φόρτιση σύμφωνα με την διαδρομή της στό χώρο......
Αξίζη το μωρό .... Πάρτο ,δεν θα μετανιώσης , όπως είσαι καί παιδαράς έσύ??
θα σου κάνη τά απίστευτα
ΧΑ ΧΑ Παρουσία προέδρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυχαχαχαχα amjik έχεις δοκιμάσει....??
μην τα παραλές,ένας κανονικός άνθρωπος είμαι όωπς οι περισσότεροι
Βλέπω έχεις άποψη από κοινωνιολογικοφιλοσοφικοψυχολογική σκοπιά!!! :S :S :S
Υπερβολές,όχι και κάθε άτομο!!Μην καθολικοποιείς!!!Αναμφίβολα.... όπως κάθε άτομο έχω καί έγώ άναπόδραστη άντίληψη των πραγμάτων,....
Υπερβολές,όχι και κάθε άτομο!!Μην καθολικοποιείς!!!
Αυτό αγαπητή (πιθανότατα ή αγαπητέ,δεν έχω καταλάβει ακόμα,το ομολογώ),μπορεί να ισχύσει στο οτιδήποτε,από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο,από το πιο ασήμαντο,ως το πιο σημαντικό!!Λογικό λοιπόν να ισχύει και στο χώρο του αγοραίου έρωτα όπου δεν υπερισχύει το συναίσθημα,αλλά το κέρδος!!Ο καθένας λοιπόν μπορεί να θάψει ή να προμοτάρει για τους δικούς του λόγους..respect... βρήκα άνθρωπο νά όμιλώ.....
Έδώ όμως, ύπάρχουν δύο, στάσεις και θέσεις.
Εκείνες οί οποίες φιλότιμα άν όχι πηγαία έπιχειρούν να μιλήσουν άληθινά..........
καί ο άντίποδάς αύτών άπό τόν οποίο άπορρέουν ψεύδη μέ φιδίσιες θέσεις........
Εγώ είχα πάρει την Χαρά πριν μερικούς μήνες.Από Συγγρού πήγαμε στο χώρο της,πίσω από γνωστό χώρο διασκέδασης,πριν την Πάντειο, εκεί κοντά.Μπροστά αυτή με το αμάξι της,πίσω εγώ με την μηχανή.Το σπίτι πολύ όμορφο και καθαρό ,δωμάτιο και μπάνιο.Η Χαρά κουκλάρα.Εγώ δεν ήξερα την λεπτομέρεια ότι δεν έχει πάπαρο.Ούτε την ρώτησα στην Συγγρού,ούτε ήταν και εκτός αυτοκινήτου για να την δω και να ψιλιαστώ κάτι.Τέλος πάντων, εγώ ήθελα να πάρω κώλο και να την βλέπω να τον παίζει.Η γκόμενα έφαγε φρίκη,όταν της είπα ότι περίμενα να έχει υδραυλικά.Εκτός ότι ήθελε επιπλέον λεφτά για κώλο,μου γάνωσε το κεφάλι με την μουρμούρα,ότι είναι μουνάρα και έτσι και αλλιώς και γιουβέτσι..και εγώ που είμαι το ένα και το άλλο και όλοι οι υπόλοιποι σαν εμένα κτλ κτλ...δεν θυμάμε πόση ώρα με έψελνε και μάλιστα τρομερά εκνευρισμένη.Εγώ ευγενέστατος,δεν μπήκα καν σε διαδικασία να λογομαχήσω μαζί της,αλλά πραγματικά το μετάνιωσα.Απαράδεκτη !!
Ελα ρε τυπε που δεν ηξερες :S
Συνήθως συμβαίνει το ανάποδο,αλλά τεσπα...Ελα ρε τυπε που δεν ηξερες :S